Τι παραλάβαμε σήμερα...

Θα σε γελασω , νομιζω τον μετρησα 29kcd . Δεν σημειωσα ομως την μετρηση γιατι παρατηρησα οτι ηταν θαμπο το γυαλι του και το εβγαλα για καθάρισμα . Παρατηρισα οτι εχει χαλκινη πλακέτα με το led , αλλα δεν ξερω αν ειναι dtp ή οχι ακόμα. Κατι που μου εκανε εντύπωση ειναι η μπαταρια του πακετου , που μέτρησα 2.2 αμπερ καταναλωση με αυτην , και 2.8-2.9 με VTC5A ...

Εκει ειναι Γιωργο..σωστα μετραμε!

Υστερα με το drive blf - dedomed το xml2 - high drain 18650, εφθασε τα 90+kcd..

Το dedomed xpl αποδιδει πολυ καλυτερα απο το xml2 .
ΑΛΛΑ εχουμε και εκει καινούργια και παλια led......... Και τα καινούργια δεν γινινται ευκολα dedome

Το dedomed xpl αποδιδει πολυ καλυτερα απο το xml2 .
ΑΛΛΑ εχουμε και εκει καινούργια και παλια led......... Και τα καινούργια δεν γινινται ευκολα dedome
E ναι αφου το εχουμε ξαναπει...!!

Απλα το αναφερω γιατι σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσε να φθασει εργοστασιακα τα 90kcd..με τοσα αμπερ και κανονικο xml2..

E ναι αφου το εχουμε ξαναπει...!!

Απλα το αναφερω γιατι σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσε να φθασει εργοστασιακα τα 90kcd..με τοσα αμπερ και κανονικο xml2..

Ακριβως . Νομιζω η πρωτια πρεπει να παει στον ασημι C8 της Convoy....

Προ 2 ημερών παραλαβή:

IMG_20161110_122134536.jpg
[/url]image hosting over 5mb[/IMG]

Και επειδή είχα διαβάσει ότι παίζουν και μαϊμού απο τις καφέ LG με 2000 mah χωρητικότητα, έβαλα αμέσως μία στον opus όπου έδειξε:

IMG_20161111_140406812_HDR.jpg
[/url]image hosting[/IMG]

Και οι xiaomi NiMh από χωρητικότητα μία χαρά:

IMG_20161111_062319056.jpg
[/url]uploading pictures[/IMG]

Αν και γράφουν 1800 mah ο liitokala έδειξε 1892, 1902, 1934 και 1952 mah.

Με 'γεια!
Από GB;
Μεταξύ των καφέ LG HG2 & των INR18650-30Q, ποιες θα ήταν προτεινόμενες; (εννοείται για φακό που μπορεί να αποδώσει)

Re: Απάντηση: Τι παραλάβαμε σήμερα...

Με 'γεια!
Από GB;
Μεταξύ των καφέ LG HG2 & των INR18650-30Q, ποιες θα ήταν προτεινόμενες; (εννοείται για φακό που μπορεί να αποδώσει)

Ευχαριστώ. Ναι, από GB τις αγορασα.
Είχα 2 INR18650-30Q και τις χρησιμοποιώ πολύ στο ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά και στον U11, πολύ καλές μπαταρίες! LG HG2 δεν είχα και επειδή διαβάζω και για αυτές πολύ καλές κριτικές είπα να τις δοκιμασω. Στις LG είναι πολύ χρήσιμο το ότι αν και flat μπορούν να μπουν σε σειρά καθόσον κάνουν επαφή μεταξύ τους. Έτσι αν έχεις φακό που πέρνει 2 μπαταρίες σε σειρά (πχ thorfire s70) μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και να πιάνεις το μάξιμουμ της απόδοσης του μιας και είναι 20Α.

Όποτε μπορείς ενημέρωσε για τις πρώτες εντυπώσεις που θ' αποκτήσεις από τις HG2 σε σχέση με τις 30Q, γιατί ψήνομαι τώρα που τις έχει $17.59 την 4άδα το GB.
Για τον Brinyte B158 τς θέλω περισσότερο. Τόσο καιρό λέω ν' ασχοληθώ να του κάνω κανένα mod που είδα στο BLF, αλλά βαριέμαι (& να φανταστείς πως είχα πάρει & το pill του).

Last edited:
σημερα ηρθε κατι σχεδον φακουδικο....

Γιωργο αμελησα να ζητησω την γνωμη σου....βασιστηκα σε οσα μου ειπαν τα παιδια στο γειτονικο φορουμ το εργαλειων.

βασικα ειναι 6000count, ακριβεια 1%, συνδεση με ΗΥ/καατγραφη, και μετρα συχνοτητα (PWM φακων) και θερμοκρασια

UT61Cg_3.jpg

Πολυ καλη αγορα !!! Ψαχνω να παρω τωρα και εγω ενα καλο πολυμετρο . Μαλλον θα παω σε κατι πιο απλο ,το σκεφτομαι ακομα . Παλμογραφο εχει ο γειτονας μου οποτε δεν αγχωνομαι τοσο .

Παρελαβα προχθες την αμπεροτζιμπιδα της Uni-T και ειμαι πολυ ευχαριστημενος :) Πηρα αυτη που μετραει και DC ρευμα ...

Πολυ καλη αγορα !!! Ψαχνω να παρω τωρα και εγω ενα καλο πολυμετρο . Μαλλον θα παω σε κατι πιο απλο ,το σκεφτομαι ακομα . Παλμογραφο εχει ο γειτονας μου οποτε δεν αγχωνομαι τοσο .

Παρελαβα προχθες την αμπεροτζιμπιδα της Uni-T και ειμαι πολυ ευχαριστημενος :) Πηρα αυτη που μετραει και DC ρευμα ...

Εγώ πήρα αυτό. http://www.banggood.com/UNI-T-UT139...o-Tester-Ammeter-p-1020193.html?rmmds=myorder .Με κουπόνι 40,89 .

Γράφω κάτι που φαίνεται να είναι εκτός θέματος,αλλά τελικά δεν είναι.Διάβασα σήμερα σε ποστ πολλών παιδιών, στο myphone.gr,ότι την τελευταία εβδομάδα τα Τελωνεία έχουν αλλάξει πολιτική και κοπανάνε δασμούς και τέλη ακόμα και σε αμελητέας αξίας είδη.Οπότε,ας κάνουμε κράτει για λίγο, να δούμε τι ακριβώς παίζει, και μετά αποφασίζουμε τι θα κάνουμε με αγορές.
Εγώ ένα μπιχλιμπίδι που πήρα την 1η Νοεμβρίου,αξίας 10 ,δεν φορολογήθηκα,αλλά λένε για την τελευταία εβδομάδα.

το εγραψα εδω αλλα δεν το προσεξε κανεις....απο την 1 ιανουαριου θα δουλεουνε με στοχους ο καθε υπαλληλος...οποτε αυτο που λες μου φαινεται σαν ζεσταμα