Τι παραλάβαμε σήμερα...

Δεν αναφέρεται μόνο στο myphone αλλά και σε άλλα φόρουμ, όπερ και σημαίνει πως την κατσαμε!
Τώρα δεν περιμένω κανένα δέμα αλλά ήμουν έτοιμος για παραγγελία......που δεν θα γίνει.

Δεν αναφέρεται μόνο στο myphone αλλά και σε άλλα φόρουμ, όπερ και σημαίνει πως την κατσαμε!
Τώρα δεν περιμένω κανένα δέμα αλλά ήμουν έτοιμος για παραγγελία......που δεν θα γίνει.

Eγώ περιμένω έναν Klarus XT12GT XHP35 HI D4 1600LM,με το βαρβάτο κουπόνι του Μάρτιν.Φαίνεται όμως,ότι ό,τι κερδίσαμε από το Μάρτιν,θα το χάσουμε στο Τελωνείο.

Ας το δουμε σαν μεταφορικα...θελω να πιστευω οτι θα ειναι πλαφον και οχι αναλογα το κοστος του προιοντος..

Βαλτε και τα λινκ της συζητησης να διαβαζουμε..

Αν ισχυει το 50% πανω, προσωπικα δεν θα παραλαβω τιποτα, αν και περιμενω μικρης αξιας πραγματα...

Ανακούφιση δε λες τίποτα!
Περιμένω κάμποσα δέματα (κυρίως από αγορές στις 11/11 στο Ali), όχι μεγάλης αξίας (κάτω από $50 το μεγαλύτερο), κι ηρέμησα αρκετά.
Θα είμαστε όμως για κάμποσο καιρό ακόμα σε φάση "φύλαγε τα ρούχα σου"...

Re: Απάντηση: Τι παραλάβαμε σήμερα...

Ανακούφιση δε λες τίποτα!
Περιμένω κάμποσα δέματα (κυρίως από αγορές στις 11/11 στο Ali), όχι μεγάλης αξίας (κάτω από $50 το μεγαλύτερο), κι ηρέμησα αρκετά.
Θα είμαστε όμως για κάμποσο καιρό ακόμα σε φάση "φύλαγε τα ρούχα σου"...

Εγώ περιμένω ένα θερμομετρο-υγρόμετρο,και έναν Klarus με πολύ γερό κουπόνι Μάρτιν.

Re: Απάντηση: Τι παραλάβαμε σήμερα...

Σήμερα παρέλαβα ένα unregistered μικροδέμα αξίας ~5$ χωρίς κανένα πρόβλημα.:cool4:

Άντε να δούμε! Πάντως είναι ενθαρρυντικό νέο.
Εγώ πάλι αν και είπα ότι δεν θα έκανα παραγγελία μέχρι να δούμε τι θα γίνει, τελικά δεν τα κατάφερα, βρήκα ένα κουπονακι και παρήγγειλα αυτόν τον φορτιστή: http://www.banggood.com/BlitzWolf-40W-Smart-5-Port-High-Speed-Desktop-Charger-With-Power3S-Tech-For-iPhone-iPad-Samsung-p-976585.html?rmmds=myorder και ελπίζω να παραλαβω χωρίς πρόβλημα.

Και για όποιον ενδιαφέρεται στα 8.93$ με κουπόνι: BW5UC

Από σχετικά με φακούς-μπαταρίες-φορτιστές & μόνο, περιμένω τις ακόλουθες παραγγελίες, που κάποιες απ' αυτές έχουν μέσα κι άλλα μικροπράγματα:

Από GB:
1η:
Convoy S2+ $8.99
Lii-100 $2.99
Xiaomi USB LED Light (Enhanced Edition) $2.59

2η:
Zanflare F1 $29.99
Lii-202 $0.99
Nitecore Tube $1.99

Από Aliexpress @11/11 (γράφω τις πολύ καλές τελικές τιμές που πλήρωσα, μετά από μελέτη & συνδυασμό Seller Coupon + Seller Discount + Select Coupon + Aliexpress Coupon αναλόγως αξίας) :

Warsun:
Penlight (Zoom-8) $1.84 (*6τμχ, 2 * 3 colors, για να τους έχω διάσπαρτους σε διάφορα σημεία, με απλές ΑΑ, να μην ψάχνω φακό:silly:)
T6 3 Modes (C8) $3,74
Anti-wolf Charging (CT9T) $6.62 (*2τμχ)
T6 Zoomable (X50) $3.92 (*2τμχ)
Συνολικά 11 φακοί για $35.84 με registered. Aν βγουν καλούτσικοι σ' αυτά τα λ7, θα 'ναι τρελλλό vfm (ειδικά ο CT9T).

ThorFire TG06 $7.70

LUMINTOP Tool AAA με 2 tails (clicky + magnet) $8.19 (*2τμχ)

Όχι, δεν κάνω εμπόριο. :laugh:
Για ΙΧ & μικροδωράκια τα πήρα όλ' αυτά.:christmastree2:

Αλήθεια τώρα, δεν θα τους εμπορευτεις; :afro: (Αστειευομαι).
Άντε, με το καλό να παραλάβεις και χωρίς προβλήματα.

1. Εντομεταξυ πλησιάζει και ή "Μαύρη Παρασκευή" και όλο και κάποια καλή προσφορά θα παίξει (το GB κάνει προθέρμανση, ανέβασε μερικές προσφορές σήμερα).
2. Ή ισοτιμία $ με είναι πολύ κακή αυτή την περίοδο, οπότε αν δε παίξει κάποια καλή προσφορά και λαμβάνοντας υπόψιν και τα τελευταία γεγονότα με το τελωνείο.... αυτά!

Σ' ευχαριστώ.

Μετά από τις πολλές αγορές που έκανα τελευταία (έπαιξε τεράστιο ρόλο σ' αυτό το ότι ήμουν καθηλωμένος 2 μήνες στο κρεβάτι), κι εγώ προσπαθώ να συγκρατηθώ πλέον. Μόνο καμιά τρομερή περίπτωση, ή κάτι που κυνηγάω καιρό σε πάρα πολύ καλή τιμή (π.χ. high drain 18650, Lii-500). Λόγω δε των όσων ακούστηκαν για τα τελωνεία, ρίχνω μια ματιά & κατά το εγγλέζικο Amazon μεριά.

Ήρθε και η μπαταρία από το giveaway της Lumintop.

678016726a5945049ca29e0356db6a4b.jpg

41cb679bd8e74465a9bd38fc68add67b.jpg

Ήταν στα 3,72V και μετά από 3 ώρες στην φόρτιση, μέσω usb, η ένδειξη έγινε πράσινη.