Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Απάντηση: Τι παραλάβαμε σήμερα...

Μια χαρα , ειναι η επομενη λυση απο το να δινεις ενα φακο με ενσωματωμενο φορτιστη :p

Είναι καλή περίπτωση, αλλά με αλμυρή τιμή, περίπου 12 - 13$:violent-smiley-030:

Καλοδούλευτη!:a0210:

Σε ευχαριστώ πολύ!

παντως επειδη τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω πολυ εναν φακο κεφαλη 18650, αρχισα να βαριεμαι το βαλε βγαλε και η θυρα στο φακο μου ακουγεται ολο και καλυτερη ιδεα

Αν κι έχω φακούς που φορτίζουν τις μπαταρίες τους μέσα στο σώμα (Olight S15R & κάποιους Warsun που παρήγγειλα), γενικά προτιμώ η φόρτιση των μπαταριών να γίνεται εκτός, σε κάποιο καλό φορτιστή. Η φόρτιση μέσα στο σώμα είναι καλή ιδέα αν θες να πας κάποιο φακό δώρο, ώστε να μη χρειάζεται να πας & φορτιστή.

Σαφως για τον φορτιστη. Ημουν φανατικος της φορτισης σε φορτιστη μεχρι λιγες εβδομαδες πριν, αλλα ειτε μαλακωσα, ειτε με επιασαν οι βαριεμαρες της ηλικιας (βαλε βγαλε μπαταρια)

Μια μικρή παραλαβή σήμερα:

IMG_0628.jpg

Για την τιμή του και με μπαταρία μαζί, μια χαρά.

Tον έχω και εγώ Γιώργο, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά και τα 6 και κάτι ψιλά μαζι με τη μπαταρία δεν είναι και ποσό άξιο λόγου, αλλά και από την άλλη με +2 πέρνεις τον S2+ (όταν παίζει σε προσφορά).....
Ή δε χωρητικότητα της μπαταρίας είναι οπως φαίνεται και στη φωτό σου, λίγο πάνω από 400mah.
Όπως και να'χει εύχομαι να σου βγει αξιόπιστος, σε εμένα τουλάχιστον λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και 7-8 μήνες.

Ευχαριστώ, τον βρήκα και τον πήρα κάτω από 1 , γι' αυτό και τον πήρα. Έχω και τον S2+ ο οποίος μ' αρέσει πολύ.
Η μπαταρία ήρθε με 3,78V και την φόρτισα πλήρως.

Μεγειές! Κάτω από 1 :a0210: θ' αγόραζα κι εγώ 5-6 να βρίσκονται δεξιά-αριστερά!:silly:
Αν παίζει ακόμη η τιμή, δώσε κάνα link.

Μπαααα πριν 3 βδομάδες έκατσε. Βλακεία που δεν πήρα κι εγώ πιο πολλούς, αλλά το φοβήθηκα λόγο τιμής.

Ευχαριστώ, τον βρήκα και τον πήρα κάτω από 1 , γι' αυτό και τον πήρα. Έχω και τον S2+ ο οποίος μ' αρέσει πολύ.
Η μπαταρία ήρθε με 3,78V και την φόρτισα πλήρως.

Καλά, για 1 δεν το συζητάμε, είναι τέλειος!!!
Ναι, τώρα είδα ότι στη φωτό σου, ο φορτιστής δεν είναι στη χωρητικότητα αλλά στα volt. Αν τη μετρήσεις πάντως θα δεις ότι είναι λίγο πάνω από 400 mah και όχι 4200 mah που αναγράφει...

Καλά, για 1 δεν το συζητάμε, είναι τέλειος!!!
Ναι, τώρα είδα ότι στη φωτό σου, ο φορτιστής δεν είναι στη χωρητικότητα αλλά στα volt. Αν τη μετρήσεις πάντως θα δεις ότι είναι λίγο πάνω από 400 mah και όχι 4200 mah που αναγράφει...

Την έβαλα από περιέργεια στον Opus να την εκφορτίσω και να τη μετρήσω. Για να δούμε! χαχαχα

Να τι βγάζει η UF TR 18650 των "5000" mAh.
http://lygte-info.dk/review/batteries2012/UltraFire TR18650 5000mAh (Blue) UK.html
Ό,τι ετικέτα βρεθεί μπροστά τους την κολλάνε.:silly:
Δε βαριέσαι όμως, για 1 ό,τι πάρεις κέρδος είναι.:cool:
Μόνο μη δώσεις τη μπαταρία σε κανέναν που δεν ξέρει.:builder:

Σήμερα παρέλαβα (χωρίς τελωνειακό πρόβλημα) ένα ThorFire TG06.
Καλός ποιοτικά, αρκετά δυνατός (συγκρίσιμος με τον αγαπημένο μου Olight S15R) με μια XTAR 14500 που του έβαλα & με πολλά spare parts μέσα στο συμπαθητικό κουτί του (αξιοπρεπέστατο κι ευπαρουσίαστο για δώρο).

Photo in spoiler:
P_20161130_171156.jpg
Τα 3 modes του (Low/High/Mid - χωρίς strobe) υστερούν του S15 (προσωπική μου άποψη, άλλον μπορεί να τον βολεύουν).
Στην τιμή όμως που τον πήρα ($7.70 @11/11 @Ali με tracking)... κακώς δεν πήρα κι άλλους!:smash:

Πραγματι πολυ καλο φακουδακι ο tg06 και νομιζω οτι ειναι δυνατοτερος απο τα spec που δηλωνει..πιστευω τα 400 λουμενς τα εχει!

Άλλη μια παραλαβή σήμερα (από τις πολλές φακών που περιμένω), πάλι χωρίς τελωνειακό πρόβλημα (ήταν κι άλλα είδη στο πακέτο), ενός γκρι Convoy S2+ από το γνωστό BF promo στα $8.99 απ' το GB.
Έχω & τον μπλε S2+ με το μεταλλικό διακόπτη, που αποπνέει μια "κυριλάδα" (λόγω switch, καλύτερου lanyard & ωραίου κουτιού συσκευασίας). Επειδή τον μπλε τον είχα πάρει $10.87 πριν κάνα χρόνο από το BG (τότε που έπαιζε από λάθος του OS τους βαρβάτη έκπτωση με κουπόνι σε όλα τα είδη), αν δεν ήταν σ' αυτή την τιμή ο γκρι δεν θα τον έπαιρνα.

Photos in spoiler:
P_20161201_131939.jpg

P_20161201_132443.jpg