Τι παραλάβαμε σήμερα...

Πεμπτη και τελευταια παραλαβη απο τα καινουρια και λαχταριστα φακουδακια της Νιtecore.
s27LQOYl.jpg

Aπο Βαnggood και παραλαβη απο θυριδα ΑCS.

Νιtecore HA11, το πιο μικρο και ελαφρυ φακουδακι κεφαλης που τροφοδοτειται με μια μπαταρια ΑΑ.
Παιρνει ομως και 14500 (ΑΑ επαναφορτιζομενη λιθιου) η οποια σχεδον διπλασιαζει τις διαρκειες!!!
8irhYj4h.jpg

Ο λογος που το πηρα -περα απο τον συλλεκτικο βεβαια- ειναι οι μεγαλοι χρονοι διαρκειας, πολυ μεγαλυτεροι απο καθε αλλο φακο κεφαλης που εχω.

Εδω η διαρκεια φωτισμου στις διαφορες σκαλες. Aριστερα με κοινη ΑΑ αλκαλικη και δεξια με επαναφορτιζομενη λιθιου 14500
20241209111054_45863.jpg

• Like
Reactions: xxaris and newbie
Καλημέρα!

Παρέλαβα εναν πανέμορφο φακό της Wurkkos που συνδυαζει απιθανο φινίρισμα σε πράσινο χρώμα με πολύ καλα τεχνικά χαρακτηριστικά!

Δείτε!

IMG20251104074335.jpgIMG20251104074359.jpgIMG20251104074735.jpgIMG20251104074751.jpg

Μαζί με 5000Mah μπαταρία 21700 μεγέθους στα 22 ευρώ χαρακτηρίζετασι ως VFM.

Wurkkos TD04 XHP50D HI​

Τα χαρακτηριστικα του:

1. 3000 Lumens Tactical Flashlight for Precision Lighting
Wurkkos TD04 features a high-performance XHP50.3 HI 5700-6000K LED, delivering 3000 lumens with a 295-meter beam distance. Its 11° spotlight and 68° floodlight provide both focused and wide-area illumination, making it ideal for tactical missions, security patrols, outdoor survival, and daily use.

2. Dual Mode System for Tactical and Everyday Use
TD04 offers two mode groups: Stepped Mode & Tactical Mode Group. Stepped Mode provides multiple brightness levels for everyday use, while Tactical Mode allows instant Turbo activation via a double click on the tail switch—perfect for emergencies and high-intensity tasks.

3. Nine Lighting Modes with Memory Function
Equipped with Moon, ECO, Low, Medium, High, Turbo, Strobe, SOS, and Beacon modes, TD04 adapts to various environments. Its memory function recalls the last used brightness level, ensuring quick and convenient operation.

4. Durable & Rugged with IP68 Waterproof Rating
Built from aerospace-grade aluminum with a hard-anodized finish, TD04 is rust-resistant, corrosion-proof, and impact-resistant. It is IP68-rated waterproof and drop-tested to 1.5 meters, ensuring reliability in harsh conditions. The toughened mineral glass lens enhances durability for demanding outdoor and tactical use.

5. USB-C Rechargeable & 5-Second Battery Indicator
Featuring USB-C charging, TD04 ensures easy and efficient recharging with long-lasting battery life. The battery indicator displays power status for 5 seconds after turning on, allowing users to check battery levels quickly. Whether for law enforcement, outdoor adventures, or emergency lighting, TD04 is a dependable companion.
td04.png

Specifications

1. Emitter: XHP50.3 HI 5700-6000K
2. Reflector: Orange peel reflector
3. Operating voltage: 3V – 4.2V
4. Battery options: 1x 21700Li-Ion battery
5. Dimension: 137mm (length) x 25mm (head diameter)
6. Weight: 80±1 gram (without battery)
7. Flashlight body: Aerospace grade 6061 grade aluminum alloy, CNC manufactured to hard-anodized to military grade specification type III
8. Toughened mineral glass lens
9. Water resistance i.a.w. IP68
10. Mode Memory: memorizes the last brightness level used in the general modes
11. Reverse polarity protection to protect against improper battery installation.
12. Advanced Temperature Regulation (ATR) technology: As the temperature rises, TD04is programmed to automatically step down and step up the brightness to prevent over-heating.

Εδω στο σαιτ της.

καλη αγορα...νομιζω οτι η εταιρια εχει τον καλυτερο συδυσμο τιμης και ποιοτητας αυτη την στιγμη...

εγω γλυκοκοιταζω τον TD11

Ενδιαφερον φακουδακι αυτος ο TD11!
Μονο δες οταν βγουν τα specs, αν αντεχει στις πτωσεις και να ειναι αδιαβροχος καθως ολα τα bugdet φακουδακια χωλαινουν εκει.
Moυ αρεσει το ιδιαιτερο σχεδιο του, εκτος των συνηθισμενων, οπως επισης και η μικρη οθονη που δινει πληροφοριες για το ποσος χρονος απομενει σε καθε σκαλα, την κατασταση της μπαταριας κλπ. Δεν μπορουσα να φανταστω ποσο χρησιμο ειναι αυτο το feature μεχρι που πηρα προσφατα καποιους φακους που το ειχαν.

Παρεμπιπτοντως, προχτες παρηγγειλα το πιο μικρο thrower φακουδακι, το wurkkos TS12 που παιρνει 1χ14300 (AA μεγεθος).
wurkkos-ts12-thrower-taschenlampe-wasserdicht.jpg

Μολις 9εκ. μηκος, 1350 λουμεν και σχεδον 500 μετρα throw!!!

Ο βασικος λογος ομως που το αγορασα ειναι για να δω απο κοντα την ποιοτητα κατασκευης των Wurkkos σε σχεση με τους Νitecore/Fenix και επισης να ελεγξω κατα ποσο οι χρονοι διαρκειας φωτισμου αντιστοιχουν στα specs που δινει η εταιρεια.

Στο τελος θα κανω και ενα αληθινο crash τεστ στο οποιο ελπιζω να μην θυσιασω το φακουδακι... Δηλαδη θα το βαλω στο νερο για μιση ωρα για να δω αν ισχυει το IP68 και μετα θα το αφησω 2-3 φορες να μου πεσει απο το ενα μετρο για να τσεκαρω αν οντως αντεχει τις πτωσεις, οπως τα φακουδακια της Nicore και της Fenix :)

Τον εχω τον TS12 σε ενα πανεμορφο κοκκινο χρωμα.

Εξαιρετικος για το μεγεθος του φακος!!!

Θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος.

1762415081472.jpeg

Ο επισης compact TS11 ομως ειναι καλυτερος.

1762415287482.jpeg

Wurkkos TS11 2000LM Powerful Rechargeable Mini EDC Flashlight SFT40 616M Throw with RGB Auxiliary,Anduril 2.0, IP68​

Με 18350 μπαταρια που όμως δεχεται σωληνα προεκτασης για να παιρνει 18650 μπαταρια.

1762415486216.jpeg

Και έχει και το ωραιο ατμοσφαιρικο Andruil 2.0

1762415423387.jpeg

Για να πω την αληθεια το φακουδακι το παρηγγειλα απο περιεργεια και για να τεσταρω την μαρκα, καθως φαινεται αξιολογη, ποιοτικη και πολυ οικονομικη.

Το ΤS12, σαν πιο νεο μοντελο μου φανηκε πιο αντιπροσωπευτικο για την γενικοτερη ποιοτητα κατασκευης των φακων wurkkos. Ειναι και φινο γκατζετακι!

Θα χαρω πραγματικα αν οντως ανταποκρινεται στα specs και στην ποιοτητα κατασκευης γιατι τοτε θα μιλαμε για μια πολυ καλη και VFM μαρκα που αξιζει την προσοχη μας.
Απο την αλλη θα λυπηθω αν μπασει νερα, η εαν χαλασει σε μια πτωση, η -ακομα πιο σημαντικο- αν η διαρκεια φωτισμου ειναι πχ. μια ωρα αντι δυο ωρες που γραφουν τα specs.

Σε καμμια βδομαδα θα ξερουμε :)

• Like
Reactions: enduras1
Δεν ειναι τοσο το reverse charging, oσο η μεγαλη μπαταρια που στηριζει καλα τα πολλα λουμεν και δινει μεγαλες διαρκειες φωτισμου.

Βεβαια με 5000μΑω ανετα δινει λιγη ζωη σε ενα ξεψυχισμενο τηλεφωνο σε ωρα αναγκης. Επισης μου αρεσει ο μαγνητης στην ουρα.

• Like
Reactions: enduras1
Hρθε σημερα το φακουδακι της Wurkkos (αστειο ονομα) απο το site της Wurkkos!
uAvoe69l.jpg

Πολυ περιποιημενη συσκευασια σε σκληρο χαρτονι.
GmuyuTCh.jpg

Το φακουδακι συνοδευεται απο καλωδιο USB-C, 2 ανταλλακτικα O-rings, ενα λουρακι και οδηγιες χρησης.

Το ΤS12 ειναι πολυ μικρο για Thrower 1350lm, φαινεται και απο την μπαταρια λιθιου 14500 (ΑΑ μεγεθος) που περιεχεται στη συσκευασια.
c2aG6PJh.jpg

Εκ πρωτης οψεως η ποιοτητα κατασκευης φαινεται πολυ καλη και δινει την εντυπωση πιο ακριβου φακου.
Ολες οι λειτουργιες γινονται απο ενα και μονο κουμπι, κατι που βρηκα παρα πολυ ευχρηστο καθως το συστημα αλλαγης λειτουργιων του φακου ειναι απλο και πολυ εξυπνο.

Σε δευτερο χρονο θα πω εντυπωσεις αφου παιξω λιγο με το φακουδακι και το περασω καποιες δοκιμασιες :)

Οταν εχεις καμποση εμπειρια με τους Νitecore, δυστυχως ειναι δυσκολο να σε εντυπωσιασει κατι αλλο, ειτε απο πλευρας ποιοτητος κατασκευης, ειτε απο ανθεκτικοτητα, ειτε απο πρωτοτυπια/καινοτομια, ειτε κυριως απο αποδοση. Η τιμη βεβαια ειναι αντιπροσωπευτικη ολων των παραπανω, υψηλη αλλα πιστευω δικαιολογημενη. Παντως ειναι ξεκαθαρο οτι η μαρκα Wurkkos μου κινησε απο περυσι το ενδιαφερον, οπως και ενα αλλο φακουδακι που το περιμενω.

Αν και δεν εχω τελειωσει τις δοκιμες με τον wurkkos, βλεπω μια αξιολογη μαρκα φακων που μπορει να θεωρηθει ανετα VFM. Θα επανελθω :)

Οταν εχεις καμποση εμπειρια με τους Νitecore, δυστυχως ειναι δυσκολο να σε εντυπωσιασει κατι αλλο, ειτε απο πλευρας ποιοτητος κατασκευης, ειτε απο ανθεκτικοτητα, ειτε απο πρωτοτυπια/καινοτομια, ειτε κυριως απο αποδοση. Η τιμη βεβαια ειναι αντιπροσωπευτικη ολων των παραπανω, υψηλη αλλα πιστευω δικαιολογημενη. Παντως ειναι ξεκαθαρο οτι η μαρκα Wurkkos μου κινησε απο περυσι το ενδιαφερον, οπως και ενα αλλο φακουδακι που το περιμενω.

Αν και δεν εχω τελειωσει τις δοκιμες με τον wurkkos, βλεπω μια αξιολογη μαρκα φακων που μπορει να θεωρηθει ανετα VFM. Θα επανελθω :)
χαχαχαχα....θα το λατρεψεις...πιο γκατζετακι φακο ισως να μην εχει....με αυτον διοαβαζω πια το βραδυ αντι λαμπατερ!

ριξε μια αμτια στι σαιτ, εχουν κουπονι -20% 20G5

• Like
Reactions: Χιωτης
Κάποιοι λένε ότι η αγορά φακών και η συλλογή τους είναι εθιστική... το διαψεύδω κατηγορηματικά ! Κανένας εθισμός σε μένα, απλά κάποιοι εδώ πέρα με παρασέρνουν (χρόνια τώρα) και κάνω αγορές.... αλήτες !! :D:p

Τεσπά, σήμερα παρέλαβα τον Wurkkos HD01, ο πρώτος μου Wurkkos και τελευταίος (ναι, καλά....)
Πραγματικά ωραίο γκάτζετ και ωραίος φακός. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολλές λειτουργίες, έξυπνο και εύκολο λειτουργικό. Και επιτέλους και ένας φακός (για μένα) που έχει και lazer. Που μου χρειάζεται το lazer ? Πουθενά !! Αλλά γουστάρω αφάνταστα :ROFLMAO:

Μερικές πρόχειρες φωτό με το κινητό
IMG20251117121829.jpgIMG_20251117_123252.jpgIMG20251117123935.jpgIMG20251117123758.jpgIMG20251117123834.jpg

καλως ηρθε...
αν και ειπα οτι μονο πλακε φακους θα πεαιρνω απο εδω κ περα, το λειζερ με χαλασε λιγακι...(περι ορεξεως βεβαια)

Καλοδουλευτο το φακουδακι Χαρη! Βαλε και ενα λινκ.

Ευτυχως που ανοιξε το νημα των εργαλειων διπλα, αλλιως η συλλογη αισιως θα ειχε φτασει καμμια 200αρια φακουδακια :ROFLMAO:

Καλοδουλευτο το φακουδακι Χαρη! Βαλε και ενα λινκ.

Ευτυχως που ανοιξε το νημα των εργαλειων διπλα, αλλιως η συλλογη αισιως θα ειχε φτασει καμμια 200αρια φακουδακια :ROFLMAO:

Ευχαριστώ φίλε !
Ορίστε και το λινκ του φακού. Νομίζω ότι σ' αυτή την τιμή (17,27 €) είναι κελεπούρι ;)

https://wurkkos.com/products/wurkkos-hd01-rechargeable-1200lm-edc-flashlight?VariantsId=11297

• Like
Reactions: Χιωτης
Χρησιμοποιώ αρκετά χρονια έναν φακό μπρελόκ που είχα πάρει νομίζω με συμβουλή από σας εδω.
Είναι όντως μικρός, δυνατός αλλά έχει φόρτιση με micro-usb. Επειδή το microusb μας άφησε χρόνους και όλο ψάχνω καλώδιο να το φορτίσω και τελικά μένει ξεφόρτιστος, έχετε να μου προτείνετε το ίδιο/παρόμοιο αλλά με type-c ; Έχει δύο φωτεινότητες. Δεν θέλω μπαταρία γιατί θα παίρνει καμιά περίεργη και 99,99% όταν θα χρειαστεί θα έχει ξεμείνει.
ΔΕΝ θέλω μεγαλύτερο μέγεθος. Το βάζω στην τσέπη με τα κλειδιά.

Νομίζω αυτό έχω τώρα. 3,7 πόντους !

Το βρήκα!

Attachments

• 20251119_212139.jpg
    20251119_212139.jpg
    760.1 KB · Views: 12
  • 20251119_212206.jpg
    20251119_212206.jpg
    883.2 KB · Views: 12
Νομιζω οτι το ιδανικο φακουδακι για τα κλειδια ειναι το νεο της Nitcore που παρελαβα πριν λιγο καιρο.

Ειναι απιστευτο ποσα πολλα χαρακτηριστικα εχει ενα φακουδακι με ελαχιστο ~4εκ. μηκος!!!
Τype-C, 600 lumens, 85 ωρες στην μικρη σκαλα, οθονη, αδιαβροχο, και αλλα πολλα τι να λεμε...

Μαλλον δεν εχει γινει κατανοητο το μεγεθος του. Εγω στα κλειδια το εχω μονιμα.
Διαστασεις 4.1εκ. μηκος και 1.4εκ. παχος. Σαφως πιο κοντο απο αυτο που εβαλες στο λινκ που το βλεπω 5.1εκ. μηκος και και διαμετρο 1.63εκ. Και πιο ελαφρυ.. :)

• Like
Reactions: KOSSTV