Καλησπέρα, μόλις τώρα είδα το θέμα αυτό.Τελείωσα με τα φρεζαρίσματα. Δοκίμασα να τελειώσω με ένα πέρασμα ~6,5mm βάθος και το κοπτικό ανέβαζε θερμοκρασία. Δεν ήθελα να το ρισκάρω και τελικά το πήγα σε τρία βήματα. Θα έλεγα ότι 2 με 2,5 χιλιοστά είναι το όριό του.
Μια χαρά είναι, αλλά αυτό που έβαλες λινκ είναι για κόλετ 12mm. Το ίδιο μπιτάκι σε έκδοση για κόλετ 1/2" δεν το βρήκα ούτε Ελλάδα ούτε στο amazon.de, γιαυτό κατέληξα σε Freud.Και εγώ θυμάμαι πως δεν έβγαινε τρίτο ποσό στο checkout για φόρους, αλλά ό,τι ήταν να πληρώσεις το έλεγε στη σελίδα που δείχνεις. Θα το άλλαξαν. Έχω καιρό να πάρω κάτι από Αμερική.
Υπάρχει και η λύση της CMT πάντως που είναι - νομίζω - εξίσου καλά 39€ από .de
Α, μπράβο - τόσο βγαίνει η χρέωση σαν ποσοστό αρά λογικά είναι το ΦΠΑ.Σωστα τα υπολογισε το Αμαζον:
H τιμη + τα μεταφορικα + το 24% ΦΠΑ πανω στα δυο προηγουμενα (τιμη+μεταφορικα)χ24%.
Μια χαρά είναι, αλλά αυτό που έβαλες λινκ είναι για κόλετ 12mm. Το ίδιο μπιτάκι σε έκδοση για κόλετ 1/2" δεν το βρήκα ούτε Ελλάδα ούτε στο amazon.de, γιαυτό κατέληξα σε Freud.
Καλημέρα. Ποιο θα είναι το συνολικο κόστος για το dremel cnc;Πολλες παραλαβες των τελευταιων ημερων/ βδομαδων απο Aliexpress/Grobotronics και Amazon και μια χθεσινη αγορα απο lild.
Καποιες οθονες, RFID reader και καλωδια για το arduino απο aliexpress
luminous filament της Esun απο Amazon στα 22,49 με free shipping καθως πηρα και το Cudy. Στην Ελλαδα το filament ξεκιναει στα 31,50. Εκανα καποιες δοκιμες και φωτιζουν ωραια στο σκοταδι.
Σχεδον ολα τα κομματια που χρειαζομαι για το CNC dremel που θελω να φτιαξω. Τα περισσοτερα ηρθαν απο Ali και καποια απο το φανταστικο Ελληνικο καταστημα Grobotronics.
Περιμενω τα stepper motors και 5 προφιλ αλουμινιου.
Grobotronics
![]()
Γραμμικό Ρουλεμάν - 12mm - LM12UU
This linear ball bearing is sort of the opposite of the radial ball bearings you may be familiar with. Its intended to slide along an 12mm linear shaft, rather than rotate around it.grobotronics.com
![]()
Precision Shaft - D12mm
This 200mm long steel shaft have a diameter of 12mm, is chrome plated and case hardened it's suitable for use with linear support blocks.grobotronics.com
![]()
DC Fan 30x30x7mm 5V with Fan Guard for Raspberry Pi
Το Raspberry PI Fan είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης για θήκες οι οποίες υποστηρίζουν ανεμιστήρα Αυτός ο ανεμιστήρας μπορεί να συνδεθεί απευθείας με τα pins του Raspberry Pi 4 και 6 Χρησιμοποιήστε αυτόν τον μικρό ανεμιστήρα 5V για να διατηρήσετε τα projects σας δροσερά και χωρίς να έχετε προβλήματαgrobotronics.com
Σε συνέχεια των όσων είπαμε τότε ένα διαφωτιστικό βίντεοΞεκαθαρα ανεφερα οτι η wago ειναι κορυφη!
Απο κει και περα αν εχεις καποιο εξειδικευμενο αρνητικο αρθρο για τους κλωνους που ανεφερα απο το Amazon, να το δουμε.
Πως εισαι σιγουρος οτι η συσφιξη του αγκιστρωματος των 30 εναντι των 40 κιλων κανει διαφορά?
Εαν οι ασπρες κλεμες που οι ιδιες ακριβως πωλουνται και στην Ελλαδα ειναι επικινδυνες, τοτε πρεπει να γινει συσταση και στο Leroy που πουλαει εν δυναμει...
Οι γενικοτητες και οι αφορισμοι οτι ολα τα κινεζικα ειναι για πεταμα δεν βοηθουν.
Αντιθετως οι συστασεις οτι οι κλεμες χωρις βιδες, πχ, προτεινεται να χρησιμοποιουνται σε μικρες εντασεις, ειναι ευπροσδεκτες, βοηθουν και δεν προκαλουν.
Ειμαι καπου στα 160 ευρω για τα κομματια που εχω αγορασει και σχεδον ενα νημα για τα 3d.Καλημέρα. Ποιο θα είναι το συνολικο κόστος για το dremel cnc;
Μήπως θα σε συμφερε μια έτοιμη λυση;