Τι περιμενουμε στις επερχομενες IFA & CEDIA?

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,250
Παλλήνη
Το ιντερνετ εχει ηδη γεμισει φημες!

Ακουγεται οτι:

- Η Sony εστειλε προσκλησεις για την IFA που γραφουν "All becomes clear" με ενα μεγαλο "200". Η εκπληξη ειναι ακομα ...εκπληξη! Ισως να μιλαμε για ενα μονιτορ 200" LCD αλλα κανεις δεν γνωριζει περισσοτερα...Επισης μαλλον θα λανσαρει ενα νεο μοντελο με κωδικο VW-70.
- Η Epson ετοιμαζεται να λανσαρει μια "ground breaking" technology στην IFA η οποια θα θεσει ενα νεο "benchmark in the home cinema area". Το περιοδικο AudioVision σπεκουλαρει οτι ισως ειναι εναν προβολεας με Laser ή LED αφου η Epson και η Novalux ήδη συνεργαζονται...
- Η Texas Instruments θα επιδείξει ενα πρωτοτυπο LED DLP κατα το AudioVision.Μαλιστα, η Optoma φημολογειται οτι θα πωλει LED DLP εως το τελος του ετους! Η Texas Instruments στοχευει σε LED DLP με 1000 lumen σε D65 σε τιμη "φαρμακι" οπως αναμενόταν.
- Η JVC ετοιμαζει αντικαταστατες του HD-1 και του HD-100 με κωδικους HD350 and HD750. Λετε να προσθεσουν CMS?

Αυτα "αλιευσα" εγω... Οποιος εχει αλλες πληροφοριες ας τις προσθεσει παρακατω!

Εγω προσωπικα περιμενω .... παρεα για να πεταχτω μεχρι το Βερολινο το επομενο ΣΚ

Ασε ρε Ντινο τους πειρασμους, γιατι στο τελος δεν θα μας μεινει δεκαρα τσακιστη! :p

ποιος πιστευει οτι τα led η lazer θα ειναι το τελος
αλλο τροπο θα βρουν μετα να μας τα παρουν

...και από την άλλη, ο Μανώλης στο τεστ του Sony HW10 στον Ήχο γράφει για Panasonic 3000 και για JVC στα 3 χιλιάρικα!

Επειδή είμαι (επιτέλους) σε τροχιά αναβάθμισης, έχουμε καμιά ιδέα πότε μπορούμε να περιμένουμε τα μοντέλα αυτά, αν υποτεθεί ότι παρουσιάζονται στη CEDIA; Δεν θέλω να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα, μόνο για τον JVC και πάλι με το ζόρι.

Με τη σονι που μιλησα την δευτερα μου ειπαν δεν ξερουν τιποτα
για τον 10
μαλλον γιατι ερχεται και ο επσονας και ο πανι και ο σανιο
θα δουμε και μετα θα ψωνισουμε

mitsubishi_HC7000-610.jpg

Στην IFA η Mitshubishi θα έχει τις σειρές HC5500, HC6500 και HC7000 .

Για τον HC7000 (φώτο) η Mitsubishi δίνει on/off contast 72000:1, ενώ θα χρησιμοποιεί και το γνωστό Reon της Silicon Optix. Ίσως ο συγκεκριμένος να είναι και ένα καλό δείγμα για το τι να περιμένουμε από τους νέους 3LCD 3000 των Epson και Panasonic.

Last edited:
Μέχρι σήμερα, η Mitsubishi δεν έχει κινηθεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικά στην ελληνική αγορά. Λες να αλλάξει γνώμη τώρα, που θα γίνει όντως σφαγή;

μπα εδω και μαι δεκαετια εχει απο τις ακριβοτερες λαμπες και μηχανακια στην κλαση της
μακαρι αλλα δεν το βλεπω
παλιος γαιδαρος καινουργια περπατησια δεν γινεται
τουλαχιστον συχνα