ΤΙ ΠΗΓΗ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ VALUE 4 MONEY?

Status
Not open for further replies.

KalamarGiannis

AVClub Enthusiast
9 November 2006
1,252
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Το σετ: ενισχυτής denon 1909 -υποστηρίζει HD sound format 7.1 όπως και upscale κτλ. , TV sony bravia W4000 46'' ,πηγή VAIO με i5/ΑΤΙ/ HDMI που θα κάνει ΚΑΙ το HTPC.

συμπληρωματικά στο vaio , θα ήθελα μια πηγή φτηνή(δηλαδή 50-150 ) για το έπιπλο κάτω απο την TV. Στόχοι κατά προτεραιότητα:

με σύνδεση USB εξωτερικού stick ή Hard disk
1. Να παίζει τα mkv σε HD 1080 24p (όποτε λείπει το laptop)
2. Να έχει επίγειο ψηφιακό αποκωδικοποιητή HD MPEG4 (για να μεταφέρεται σε άλλες τηλεοράσεις)
3. Να έχει συσταράκι DVD
4. Να μπορεί να μπει συρταράκι blu-ray προαιρετικά.

Επειδή οι συσκευές στο εμπόριο είναι άπειρες και ο χρόνος περιορισμένος , θα εκτιμούσα προτάσεις για τα παραπάνω.
Προτεραιότητα δεν είναι η απόλυτη ποιότητα αλλά το συγκρατημένο κόστος(λόγω της ήδη αγοράς του laptop)
Εκτός από μια all-around λύση που τα κάνει όλα αλλά ίσως είναι ακριβή
Θα ήθελα διαφορετικές προτάσεις και για τα επιμέρους, δηλ. συσκεή που δεν παίρνει συρταράκι αλλά έχει δέκτη και παίζει καλά ματρόσκες κλπ.
Ακόμη στην all-around λύση θα ήθελα να μάθω σε τι τιμές παίζουν συσκευές που εκτός τον επίγειο έχουν και HD SAT δέκτη. Ζητάω πολλά, μήπως δεν υπάρχει;
Μήπως εναλλακτικά φτηνό blu-ray player (mkv capable); Yπάρχουν με ενσωματωμένο δέκτη HD;
Δεκτή κάθε διαφορετική σκέψη κι εγώ τα έχω μπλεγμένα όλα αυτά...

mpg4 και θηκη για αναπαραγωγη bd δεν υπαρχει.
Μονο το dune prime στα 350-450ε.
Αν ψαχνεις μονο για media player χωρις drive κατι γινεται , αλλα μαλλον καπου μεταξυ 180-250ε.

ΟΚ, έστω και χωρίς drive...
(εγώ κάποιον διάβασα που έχει MPEG4 επίγειο των 50 που παίζει mkv! αλλά δεν ανέφερε μάρκα...)
κάτι πιο κοντά στα 100 δεν θα βρεθεί ; :)

Status
Not open for further replies.