Τι πιστεύετε ότι πρέπει να διαθέτει η Motherboard

Αρα να για να ανακεφαλαιωσουμε γιατι φερνουμε σε συγχυση και οσους διαβαζουν για να περνουν ιδεες.

Ολα αυτα που ενδιαφερεσαι να βαλεις δεν αφορουν ενα καθαρο HTPC αλλα ενα υπερμηχανημα που θα τα κανει ολα και θα ξυριζει.

Αν το βαλεις στο σαλονι σου ετοιμασου παντως -εκτος και αμα εισαι κουφος :sleep: - για ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ.

Αυτο πιο πολυ για σερβερ αρχιζει να μου μοιαζει.
Καλο ειναι να οριοθετουμε τις αναγκες μας και να μην παρασυρομαστε σε ασκοπες αλλα και ενοχλητικες για το σκοπο μας αγορες.

Εκτος και αν θες να μονταρεις στο σαλονι βρε παιδι μου και το εχεις βιτσιο βαλε και μια συστοιχια SCSI μεσα βαλε και καμια ωτασπιδα και θασαι αρχοντας:flipout::flipout:

Τα λες σωστά, φίλε μου havoc.

Σε κάθε περίπτωση δεν το θέλω για το σαλόνι μου.

Και συμφωνώ μαζί σου για την οριοθέτηση των αναγκών μας. Το ομολόγησα ήδη παραπάνω.

Τώρα το τί θα κάνω, θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, εκ των οποίων το κόστος παίζει ασφαλώς πρωτεύοντα ρόλο.

Θα τα ξαναπούμε, πάντως επ' αυτού.

Ευχαριστώ όλους.

Το θέμα είναι πάντα για ένα HTPC. Σε άλλο thread έχω βάλει από τι αποτελείτε το δικό μου. Βασικά, οι επιλογές μου στηρίχτηκαν στο ερωτηματικό « Τι θα χρειάζονται οι εφαρμογές που θα τρέχουμε σε ένα χρόνο;». Με παραξενεύει πάρα πολύ η πολιτική των εταιρειών που έχουν καταξιωμένα προγράμματα για DVD, να μην έχουν ακόμη player για HD-DVD και Blu-Ray. Τι στο καλό, μόνο το power DVD θα έχουμε; Το ότι δεν έχουν βγάλει, με ψυλλιάζει ότι θα θέλουν κάτι ποιο ισχυρό για να δουλεύουν, τουλάχιστον στην αρχή, με καλύτερη ποιότητα από την cyberlink, ελπίζω.

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε ότι πρέπει να διαθέτει η Motherboard

Το θέμα είναι πάντα για ένα HTPC. Σε άλλο thread έχω βάλει από τι αποτελείτε το δικό μου. Βασικά, οι επιλογές μου στηρίχτηκαν στο ερωτηματικό « Τι θα χρειάζονται οι εφαρμογές που θα τρέχουμε σε ένα χρόνο;». Με παραξενεύει πάρα πολύ η πολιτική των εταιρειών που έχουν καταξιωμένα προγράμματα για DVD, να μην έχουν ακόμη player για HD-DVD και Blu-Ray. Τι στο καλό, μόνο το power DVD θα έχουμε; Το ότι δεν έχουν βγάλει, με ψυλλιάζει ότι θα θέλουν κάτι ποιο ισχυρό για να δουλεύουν, τουλάχιστον στην αρχή, με καλύτερη ποιότητα από την cyberlink, ελπίζω.

Δικιο εχεις .

Και η Intervideo εβγαλε αντιστοιχο software player αλλα με την υποθεση αντιγραφης μεσω του προγραμματος της απειληθηκε να κλεισει και εξαγοραστηκε.
Ετσι εμεινε μονη προς το παρον η cyberlink.