Και τις βιομηχανίες και την παραγωγή ,,, τις διέλυσε το νεοφιλελευθερό μπλογκ ,, λαμόγια αρπαχτικά κοντόφθαλμα μικρά ανθρωπάκια ,,,
παρόλλες τις συνδικαλιστικές προσπάθειες απο πλευράς εργατών ,, με θέσεις και προοδευτικές προτάσεις ,, δυστυχώς ,,, επικράτησε ο συντηριτικός τρόπος σκέψης ,,,
λουστείτε τα ....
Είναι πιό χοντρό το αλισβερίσι ,, μην το παρουσιάζεις τόσο επιφανειακά ,
μας χρωστάνε και χρωστάμε ,,, η χώρα έιχε και ακόμα έχει μεγάλες συναλλάγες σε σοβαρό επίπεδο ,, μην το παρουσιάζεις σαν μικρο-πελάτακι σε μεγαλο-τράπεζα
δεν είναι έτσι ...
ρε παιδιά.. δείτε το απο την σκοπιά των χωρών που μας δανείζουν.
αν έχετε απέναντι σας μια χώρα που μια λέει πληρώνω, την άλλη δεν πληρώνω και δεν μπορούν τα βρούν μεταξύ τους
(και γενικώς ουτε βιομηχανία έχει ουτε παράγει κάτι μοναδικό) θα τους δανείζατε λεφτά?
Ειναι πολύ απλό το ερώτημα μου, ναι ή οχι.
Απο κει και πέρα κομματικές συζήτησεις δεν έχουν νοημα θαρρώ..
Σωκράτη, προτάσεις υπάρχουν από παντού, όλες σωστές είναι.
Εξαρτάται από ποιά πλευρά τις βλέπεις και βεβαίως προς τα που θες να πας.
Η θέση μας απέναντι στις προατάσεις είναι αυτό που έχει σημασία.
Εσένα πχ σου αρέσει ο Τζήμερος γιατί θεωρείς ότι η φιλελεύθερη πολιτική δίνει λύσεις. Πράγματι δίνει αν έχεις επιχείρηση, χρήμα να επενδύσεις και να το αβγατίσεις.
Αν όμως είσαι εργάτης σε μια οικονομική ζώνη από αυτές που οραματίζεται, με μισθό 300 ευρώ θα το θεωρούσες λύση;
Το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική οδός όμως είναι η μεγαλύτερη πατάτα. Φυσικά και υπάρχει αν αλλάξεις τους κανόνες του παιχνιδιού.
όποιος δεν θέλει να πάρει τις επιχειρήσεις του και τα καράβια του και στο καλό...
υπάρχουν άνθρωποι να ανοίξουν καινούριες επιχειρήσεις και δόξα το θεό το πέραμα έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτιάξει καραβάρες......
Διαβασα ολα τα πόστς απο χθες που ξενυχτήσαμε και μια ιδέα/λύση δεν διάβασα,
τουλάχιστον ο Τζήμερος λέει 3 προτάσεις στο "φασιστικό" γράμμα προς την Μέρκελ (a,b,c) και ο Εμιλοτ συμφώνησε στα 2.. δεν είναι άσχημα νομίζω.
Οταν δεν δίνει κανείς άλλος λύσεις/προτάσεις τι θα κάνουμε?
θα πάμε να ψήφισουμε την φιλολογία που που δεν λέει μια πρακτική λύση στο προβλήμα?
Ελα ρε μάγκα, ανοιξε μια να σε δώ... να μην κοιμάσε τα βράδια..
εγω δουλεψα και υπάλληλος αλλα οταν πήγα να ανοιξω την δική μου εταιρεία το εφαγα το τσιμπ@@κι μου απο το Δημόσιο και καθομαι στα αυγά μου τώρα..
Με τέτοιες ιδέες θα έρθουν εδώ όσες επιχειρήσεις πάνε και στην Αλβανία)))))))))))))))
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.