Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;
Καλά αν δεν φταίει η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ τότε ποιος φταίει μωρέ Ιασωνα ο Ψαριανός που μπήκε?? Πως μπήκε, είδε φως και μπούκαρε?? Φυσικά και φταίει και ο Κουβέλης, τον είδαμε και όταν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ....
Δεκανίκια η Αριστερά δεν τα θέλει.... και αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτα με αυτό που ανέφερες μη διάθεσης κυβέρνησης εκ μέρους της Αριστεράς.... Αυτός που φέρνει αντίρρηση στην ένωση, έχει όνομα και είναι το ΚΚΕ.... Οπότε όταν μιλάμε για Αριστερά και ένωση των δυνάμεων της, πρέπει να διευκρινίζουμε ποιοι δεν την θέλουν...
Δε θα´πρεπε Αιμίλιε, αυτό ακριβώς θέλω να πω. Άσε τον Κουβέλη απ'έξω (που κι αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα), θα'πρεπε τουλάχιστον Συριζα, Ανταρσυα και ΚΚΕ να βάλουν νερό στο κρασί τους.
Και βέβαια γι'αυτό που συμβαίνει στη ΔΗΜΑΡ, δε νομίζω ότι φταίει ο Κουβέλης. Νομίζω ότι απλά είδαν φως και μπήκαν. Το λάθος ήταν εξαρχής η συνεργασία με πολιτικά τίποτα τύπου Ψαριανού. Από κει άρχισε το κακό.
Ακόμα και η ΔΗΜΑΡ θα μπορούσε, έστω και μόνο γι'αυτές τις εκλογές να συμπορευτεί με την Αριστερά. Ιδεολογικές διαφορές υπάρχουν χαώδεις, αλλά υπάρχει και συγκεκριμένος εχθρός με ονοματεπώνυμο αυτή τη στιγμή.
Καλά αν δεν φταίει η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ τότε ποιος φταίει μωρέ Ιασωνα ο Ψαριανός που μπήκε?? Πως μπήκε, είδε φως και μπούκαρε?? Φυσικά και φταίει και ο Κουβέλης, τον είδαμε και όταν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ....
Δεκανίκια η Αριστερά δεν τα θέλει.... και αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτα με αυτό που ανέφερες μη διάθεσης κυβέρνησης εκ μέρους της Αριστεράς.... Αυτός που φέρνει αντίρρηση στην ένωση, έχει όνομα και είναι το ΚΚΕ.... Οπότε όταν μιλάμε για Αριστερά και ένωση των δυνάμεων της, πρέπει να διευκρινίζουμε ποιοι δεν την θέλουν...