Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Ερώτηση προς τους διαχειριστές της κατηγορίας...

Μπορούμε να βάλουμε αποτελέσματα από exit poll μετά τις 6 το απόγευμα ?????

Στην Τρίπολη πέφτει γέλιο με τα έως τώρα exit poll...... το ίδιο και στην Βυτίνα......

Στην Τρίπολη πέφτει γέλιο με τα έως τώρα exit poll...... το ίδιο και στην Βυτίνα......

Όχι Αντώνη καλύτερα μέχρι να κλείσουν οι κάλπες.

Εγω πμ δέχομαι πάντως!!!!

Κλέαρχε θα σου στείλω αργότερα για να είναι πιο πολλά.... το δείγμα είναι μόνο από Τρίπολη και Βυτίνα...

Στα υπόψη ότι όσοι ψήφισαν ΝΔ και Πασοκ (επιβεβαιωμένα για κάποιους γνωστούς) δεν απάντησαν στην δειγματοληψία....

Καταγγελία για απόπειρα νοθείας στις κάλπες
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 6 Μαΐου 2012, 11:17

Από επόπτες, εκλογικούς αντιπροσώπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων καταγγέλλεται ότι, σε διάφορα τμήματα των περιφερειών (ενδεικτικά στα Εκλ. Τμήματα 534 Αθηναίων, 1476 Γαλατσίου, 2039 Γλυφάδας και 238 Κορωπίου) οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κινήματος.

more info : --> εδώ

Κλέαρχε θα σου στείλω αργότερα για να είναι πιο πολλά.... το δείγμα είναι μόνο από Τρίπολη και Βυτίνα...

Στα υπόψη ότι όσοι ψήφισαν ΝΔ και Πασοκ (επιβεβαιωμένα για κάποιους γνωστούς) δεν απάντησαν στην δειγματοληψία....

Σε ευχαριστώ όπως και να έχει!

ωραία μέρα βρήκε να φύγει και η μαρίκα. αυλαία στα ντολμαδάκια. ολους θα τους θάψει ο δρακουμέλ ολους

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Το ότι θα τα κλείσουν και για μας, μόνο θετικό είναι:
Θα πάψει η Πιπίτσα να πηγαίνει Λονδίνο για shopping, γ@..μώντας μας κυριολεκτικά το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Επιπλέον η ψωνάρα τα λεφτά για το weekend abroad, ή τα έχει δανειστεί, ή θα τα κόψει από το ..φαγητό. Καλύτερα να τα πάρει λοιπόν ο κυρ Μήτσος ο ταβερνιάρης - ο θεός της λίγδας - παρά να πάνε έξω.
Γιατί ο Μήτσος θα έρθει στο ψιλικατζίδικό σου να πάρει και κανένα γαριδακι για τα εγγόνια. Κι ας μην πληρώνει εφορία (οκ. κακό αυτό, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα). Πάντως εδώ θα τα φάει.

.
Η συνθήκη Schengen δεν προβλέπει την ελεύθερη μετακίνηση εντός της ΕΕ (αυτή προβλέπεται από άλλες συνθήκες, νομίζω τις ιδρυτικές της τότε ΕΟΚ) αλλά την ελεύθερη μετακίνηση χωρίς έλεγχο ταυτότητας στα σύνορα όταν ο ταξιδιώτης προέρχεται από χώρα-μέλος της Συνθήκης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακόμα και να μας βγάλουν ή να βγούμε από το Schengen (στο οποίο παρεμπιπτόντως δεν συμμετέχει το Ηνωμένο Βασίλειο) η κάθε Πιπίτσα θα μπορεί να πάει άνετα για τα ψώνια της στο Λονδίνο, το Παρίσι ή το Βερολίνο δείχνοντας το διαβατήριό της, όπως έκανα κι εγώ τότε που σπούδαζα στη Γερμανία, πριν υπογραφεί καν η συνθήκη.

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

ωραία μέρα βρήκε να φύγει και η μαρίκα. αυλαία στα ντολμαδάκια. ολους θα τους θάψει ο δρακουμέλ ολους

Μαζί με τον Κώστα Καρρά.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Η συνθήκη Schengen δεν προβλέπει την ελεύθερη μετακίνηση εντός της ΕΕ (αυτή προβλέπεται από άλλες συνθήκες, νομίζω τις ιδρυτικές της τότε ΕΟΚ) αλλά την ελεύθερη μετακίνηση χωρίς έλεγχο ταυτότητας στα σύνορα όταν ο ταξιδιώτης προέρχεται από χώρα-μέλος της Συνθήκης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακόμα και να μας βγάλουν ή να βγούμε από το Schengen (στο οποίο παρεμπιπτόντως δεν συμμετέχει το Ηνωμένο Βασίλειο) η κάθε Πιπίτσα θα μπορεί να πάει άνετα για τα ψώνια της στο Λονδίνο, το Παρίσι ή το Βερολίνο δείχνοντας το διαβατήριό της, όπως έκανα κι εγώ τότε που σπούδαζα στη Γερμανία, πριν υπογραφεί καν η συνθήκη.

Σωστά, αλλά απαντούσα σε συμφορουμίτη που ωρυόταν ότι θα μας .. κλείσουν τα σύνορα.. Δεν διευκρίνησε με ποιόν τρόπο, αλλά καλού κακού θεώρησα καλό να υπενθυμίσω, ότι ακόμα και να γίνει αυτό (περιορισμοί-βίζες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο) δεν χάλασε δα κι ο κόσμος..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Σωστά, αλλά απαντούσα σε συμφορουμίτη που ωρυόταν ότι θα μας .. κλείσουν τα σύνορα.. Δεν διευκρίνησε με ποιόν τρόπο, αλλά καλού κακού θεώρησα καλό να υπενθυμίσω, ότι ακόμα και να γίνει αυτό (περιορισμοί-βίζες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο) δεν χάλασε δα κι ο κόσμος..

Συμφωνώ σε ότι αφορά τις μετακινήσεις των Ελλήνων. Αλλά αυτό ίσως να βλάψει κάπως τον τουρισμό, όχι τόσο για λόγους ουσίας (σιγά μη δυσκολέψουμε τους Γερμανούς και Άγγλους τουρίστες να μας επισκεφτούν) αλλά για λόγους εντυπώσεων: Που να τρέχει τώρα ο άλλος να βγάζει διαβατήριο για Ελλάδα τη στιγμή που μπορεί να πάει Ισπανία και Ιταλία με την ταυτότητά του... Και για να προλάβω τυχόν αντιρρήσεις: μιλάω για πιθανή ζημιά στον τουρισμό, όχι για το τέλος του κόσμου. Ο τουρισμός στην Ελλάδα υπήρχε πριν τη συνθήκη Σένγκεν (και ανθεί π.χ. και στη γειτονική Τουρκία που δεν είναι καν στην ΕΕ) και θα υπάρχει και μετά από αυτήν.

Και εκτός Σενγκεν να βγούμε πολύ απλά θα κάνουμε αυτό που έκαναν οι Τούρκοι από το 2007 για να τραβήξουν Ελληνικό τουρισμό...

Αν έχεις ταυτότητα η οποία έχει και Λατινικούς χαρακτήρες τότε πας άνετα το ταξιδάκι σου στους γείτονες...

Θα με ενδιεφερε και εμενα αν θα ηθελες να μου στειλεις με pm,σε ευχαριστω οπως και να εχει..

Επείγουσα έρευνα

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για blog που δημοσίευαν πρόωρα exit poll

Eπείγουσα προκαταρκτική έρευνα ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες για την περίπτωση δύο ιστολογίων, τα οποία φέρονται να ανάρτησαν αποτελέσματα από exit poll, πριν λήξει η απαγόρευση που προβλέπει η νομοθεσία.

Ο κ. Τέντες παρήγγειλε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, να διεξάγει έρευνα, προκειμένου να ερευνηθεί αν έχει τελεστεί αξιόποινη πράξη, και ειδικά αυτή της παράβασης της εκλογικής νομοθεσίας.

Σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, αποτελέσματα μπορούν να γνωστοποιηθούν μόνο μετά το κλείσιμο της κάλπης, δηλαδή μετά τις επτά το απόγευμα της Κυριακής.

Από εδώ

Στην Καισαριανή , ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ με έντονη παρουσία και πολύ φιλικό κλίμα. Δεν είδα ούτε ένα αυτοκόλλητο Πασοκ, Νδ κ.τ.λ.
Ντρέπονται σίγουρα οι υπόλοιποι.
Η συνοικία μετά την κατεδάφιση των παλιών σπιτιών και την ανέργεση πανάσχημων πανάκριβων πολυκατοικιών ,έχει αλλοιωθεί με πολλούς νεόπλουτους. Στο καβούκι τους σήμερα.
Μύρισε γιασεμί και κεφτεδάκια πολίτικα.
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΑΡΑ.