Γιατί πάλι βρέθηκε κόσμος να ψηφίσει και να βγάλει πρώτο κόμμα τη ΝΔ.
Μόλις αυτό κοίταζα και εγώ Μιχάλη.
Ακόμα και στις μέρες μας υπάρχει 1,5 εκ κόσμος που ψήφισε τους δύο...
Γιατί πάλι βρέθηκε κόσμος να ψηφίσει και να βγάλει πρώτο κόμμα τη ΝΔ.
Άστο βρε συ, λάθος πόρτα χτύπησες με μένα.:ernaehrung004:
Ο σάπιος καπιταλισμός σου έδωσε εκατομμύρια έσοδα από το τύπωμα των δελτίων του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για χρόνια όπως και τις αθλητικές χορηγίες του 902.
Το extra5 και το super3 που σου έδωσε εν μια νυκτί η ΝΔ και έκανες τις κληρώσεις από κει, το ξεχνάτε.
Έπειτα θυμάστε τον καπιταλισμό (των άλλων)...
Συμφωνω μέχρι κεραίας απλώς θεωρώ το ποσοστο των 2 κομμάτων , που σιγουρα για το καλό της πατρίδας θα ξανασυνεργαστούν -πιθανοτατα πάλι με το ρομπότ-παπαδήμιο δεν θα ξεπεράσει το 35%.
Μην ξεχνατε ότι σε αυτές τις εκλογές το ποσοστό συμμετοχής θα φτάσει ή και ξεπεράσει το 75%. Η μέγαλη συμμετοχή ατόμων που δεν έχουν ξαψηφίσει , πιστέψε με δεν είναι για το καλό των δύο...
Προβλέπω 8ΚΟΜΜΆΤΙΚΗ ΒΟΥΛΉ:
ΝΔ : 19%
Πασοκ: 16%
Συριζα: 12%
Καμμενος: 9%
ΚΚΕ:9%
Δημαρ: 6%
ΧΑ:6%
Λαος: 3%
.
.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2,5%
Ο ΣΥΡΙΖΑ στο λεκανοπέδιο θα ξεπεράσει το 15% και θα παίξει την πρωτιά με την ΝΔ , αν καταφέρει να είναι συνολικά πάνω απο το 10% και στην υπόλοιπη Ελλάδα , θα μιλάμε για συνολικο ποσοστό στο 13% τουλάχιστον. Συνολικά η αριστερά θα καταγράψει δύναμη προταφανη για τις ελληνικές εκλογές καθώς θεωρω ότι μαζι με ΚΚΕ , δημαρ, ανταρσυα θα ξεπεράσουν το 25%. Στο χέρι της αριστεράς είναι να κάνει κυβέρνηση, αλλα... Δυστυχώς η ευκαιρία λόγω των αγκυλωσεων του ΚΚΕ θα χαθεί...
Ο καπιταλισμός δίνει αυξήσεις στους εργαζομενους, όταν δεν υπάρχει κρίση. Αυτό έλειπε.
Όσο για την τυποεκδοτική τα 'χουμε πει. Ηταν μια καθαρά καπιταλιστική επιχείρηση, που ιδρυθηκε προκειμένου το κόμμα να βγαζει τα έξοδα του, αφού δυσκολα να του δώσει φράγκα κάποιος επιχειρηματίας.
Σπύρο Σούρλα, άστο οι "σταλινικοί" πήραν την Ικαρία, μαύρη μέρα για τη δημοκρατία
* *Ετοιμάστε λοιπόν ξανά, τα εκλογικά σας βιβλιάρια.
http://www.enikos.gr/politics/41198,Pali_ekloges_stis_10_h_stis_17_Ioynioy_.html
Ναι, βέβαια τη λέξη "αστός" την έχουν ορίσει τα πανάρχαια ιερά βιβλία που είναι από τη φώτιση του θεού και δεν μπορεί να αλλάξει είτε είναι 1850 είτε είναι 2050. Ουσιαστικά αυτό μου λες. Και εγώ σου λέω ότι αυτό είναι ο ορισμός της "ξύλινης γλώσσας".
Άντε, αφού εγώ είμαι ο απαίδευτος, εσύ που είσαι ο παιδεμένος για δώσε μου ένα ορισμό με απλά λόγια για το τι σημαίνει "αστός".
@Emilot, την ίδια χαρά με σένα νιώθαν 83000 ψηφοφοροι του πασοκ στη Β/Πειραιά, πριν 2,5 χρόνια. Τώρα, αυτή τη νιώθουν λιγότεροι από 10.000. Τα 'χουμε ξαναζήσει αυτά. Και με 45αρια της ΝΔ, με την Ελλάδα να 'ναι μπλε. Ασε με μωρέ τώρα, στο ίδιο εργο θεατές θα ´μαστε πολύ σύντομα.
(Να σημειώσουμε ότι η Κούβα είναι 10 φορές χειρότερα από τη Βουλγαρία. Και η επιδίωξη της Ελλάδας είναι να μην γίνει τόσο χάλια όσο η Βουλγαρία.)
Βρε παλιοπαιδα, σταματηστε επιτελους να πειραζετε το πεμπτο κομμα...![]()
Παπαδόπουλος απο ΔΗ.ΜΑΡ....
"Οι πλατείες και ο ΣΥΡΙΖΑ, σπρώχνουν κόσμο στην Χρυση Αυγή....."....
Έλα #@$! στον τόπο σου.....
Ρε πως τσούζει....
Όσο νυχτώνει η @$#@$ μεγαλώνει....
και άλλα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.