Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Γιατί πάλι βρέθηκε κόσμος να ψηφίσει και να βγάλει πρώτο κόμμα τη ΝΔ.

Μόλις αυτό κοίταζα και εγώ Μιχάλη.

Ακόμα και στις μέρες μας υπάρχει 1,5 εκ κόσμος που ψήφισε τους δύο...

Κεφαλλονιά τέλος....Ο ''οππορτουνισμός'' πηρε την μονοεδρική με 100 ψηφους διαφορά απο την Ν.Δ.

Υποθέτω πώς θα καταγγελθεί απο τούς ''ορθοδοξους''.

και να πω μόνο μια πολιτική απατεωνιά του Τσίπρα.

Λέει πως το ΚΚΕ στο συνεδριο του 2000, είχε πει πως μπορεί να συμμετάσχει σε μια Aντι-ιμπεριαλιστική Αντι-μονοπωλιακή κυβέρνηση.

Ε, πως μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του αντιιμπεριαλιστή, όταν η αυγή βγαίνει παραμονή των εκλογών με πρωτοσέλιδο ψηφιστε συριζα για να μείνουμε στο ευρώ και ο Μαργαρίτης δίνει τα εύσημα στο Σκουρλετη όταν του λέει πως θα κάνει τα πάντα για να μη φυγουμε από το ευρώ. Πως μπορεί να είναι μια δύναμη αντιμονοπωλιακή όταν στις απεργίες στηρίζει την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, που λέει ναι στις μειώσεις μισθών αρκεί να μικρότερες από αυτές που προτείνουν οι εργοδότες και λέει ναι σε βιομήχανους και επενδυτές.

Θα μου πεις τους βγήκε; Ναι, κερδίσαν, αλλά τον ψηφοφόρο (εκτός και αν είναι κομματόσκυλο) δεν πρέπει να το νοιάζει οπαδικά το αποτέλεσμα, αλλά το πως θα βελτιωθεί η ζωή του την επομένη

Kαι δε βλέπω καμιά συντριπτική ήττα του ΚΚΕ. Στα αστικά κεντρα είναι σταθερό, ενώ εμφανίζει και αυξητικές τάσεις σε καποιες περιοχές στην επαρχία (Σαμος, Θάσος κλπ).

Θα μου πείτε, ναι αλλά ο συριζα σας πάτησε. Ε και το πασόκ κοντεψε να εξαφανίσει το ΚΚΕ. Τι να κάνει δηλαδή το ΚΚΕ; Να γινει συνιστωσα του συριζα, για να χαίρονται οι οπορτουνιστές που πήραν τη ρεβάνς; Σοβαρολογούμε;

O λαός αποφάσισε όχι στη σύγκρουση, ναι στην επαναδιαπραγμάτευση.

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Άστο βρε συ, λάθος πόρτα χτύπησες με μένα.:ernaehrung004:

Ο σάπιος καπιταλισμός σου έδωσε εκατομμύρια έσοδα από το τύπωμα των δελτίων του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για χρόνια όπως και τις αθλητικές χορηγίες του 902.

Το extra5 και το super3 που σου έδωσε εν μια νυκτί η ΝΔ και έκανες τις κληρώσεις από κει, το ξεχνάτε.
Έπειτα θυμάστε τον καπιταλισμό (των άλλων)...

Ο καπιταλισμός δίνει αυξήσεις στους εργαζομενους, όταν δεν υπάρχει κρίση. Αυτό έλειπε.

Όσο για την τυποεκδοτική τα 'χουμε πει. Ηταν μια καθαρά καπιταλιστική επιχείρηση, που ιδρυθηκε προκειμένου το κόμμα να βγαζει τα έξοδα του, αφού δυσκολα να του δώσει φράγκα κάποιος επιχειρηματίας.

Σπύρο Σούρλα, άστο οι "σταλινικοί" πήραν την Ικαρία, μαύρη μέρα για τη δημοκρατία

Συμφωνω μέχρι κεραίας απλώς θεωρώ το ποσοστο των 2 κομμάτων , που σιγουρα για το καλό της πατρίδας θα ξανασυνεργαστούν -πιθανοτατα πάλι με το ρομπότ-παπαδήμιο δεν θα ξεπεράσει το 35%.

Μην ξεχνατε ότι σε αυτές τις εκλογές το ποσοστό συμμετοχής θα φτάσει ή και ξεπεράσει το 75%. Η μέγαλη συμμετοχή ατόμων που δεν έχουν ξαψηφίσει , πιστέψε με δεν είναι για το καλό των δύο...

Προβλέπω 8ΚΟΜΜΆΤΙΚΗ ΒΟΥΛΉ:

ΝΔ : 19%
Πασοκ: 16%
Συριζα: 12%
Καμμενος: 9%
ΚΚΕ:9%
Δημαρ: 6%
ΧΑ:6%
Λαος: 3%
.
.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2,5%

Βουλωμενο γράμμα!
Αν εξαιρέσεις ότι υπολογισα τούμπα το ποσοστό ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ και το 2,5 της ανταρσυα που το έλεγα για.... προεκλογικούς λόγους έπεσα πολυ καλα μέσα νομιζω

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο λεκανοπέδιο θα ξεπεράσει το 15% και θα παίξει την πρωτιά με την ΝΔ , αν καταφέρει να είναι συνολικά πάνω απο το 10% και στην υπόλοιπη Ελλάδα , θα μιλάμε για συνολικο ποσοστό στο 13% τουλάχιστον. Συνολικά η αριστερά θα καταγράψει δύναμη προταφανη για τις ελληνικές εκλογές καθώς θεωρω ότι μαζι με ΚΚΕ , δημαρ, ανταρσυα θα ξεπεράσουν το 25%. Στο χέρι της αριστεράς είναι να κάνει κυβέρνηση, αλλα... Δυστυχώς η ευκαιρία λόγω των αγκυλωσεων του ΚΚΕ θα χαθεί...

Και εδω η πρόβλεψη μου , νεότερη , που είχα προβλέψει την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στο λεκανοπέδιο , και το + 13% του ΣΥΡΙΖΑ ....

Και μετα σου λέει γκάλοπ και exit polls...τς τς

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Ο καπιταλισμός δίνει αυξήσεις στους εργαζομενους, όταν δεν υπάρχει κρίση. Αυτό έλειπε.

Όσο για την τυποεκδοτική τα 'χουμε πει. Ηταν μια καθαρά καπιταλιστική επιχείρηση, που ιδρυθηκε προκειμένου το κόμμα να βγαζει τα έξοδα του, αφού δυσκολα να του δώσει φράγκα κάποιος επιχειρηματίας.

Σπύρο Σούρλα, άστο οι "σταλινικοί" πήραν την Ικαρία, μαύρη μέρα για τη δημοκρατία

Ειδες οτι δεν τα λεω μονον εγω για τον ΟΠΑΠ.....?????????????????? Ντάξει εγω λεω και Καρφούρ και Jumbo..

Και άλλος ''πρακτορας ''βρεθηκε???:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Με ειδες να γραφω κατι για την Ικαρια?

Η τελικε εκτίμηση:
ΝΔ 18,8%
ΣΥΡΙΖΑ 16,7%
ΠΑΣΟΚ 13,3%
Και....

Πάλι εκλογές στις 10 ή στις 17 Ιουνίου

*Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή, η χώρα θα οδηγηθεί σε επαναληπτικές εκλογές στις 10 ή 17 Ιουνίου. Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς παρά το γεγονός ότι απηύθυνε έκκληση προς όλες τις δυνάμεις για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, με τις απαντήσεις που έδωσαν ο Πάνος Καμμένος και ο Φώτης Κουβέλης δεν μπορεί να προχωρήσει η πρότασή του.

*Το πρωί,ο Αντώνης Σαμαράς θα λάβει την διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ξεκινήσει επαφές με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινώντας από τον Αλέξη Τσίπρα, εκτός της Χρυσής Αυγής. Οι πληροφορίες από το στενό του επιτελείο, επιμένουν ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μέχρι αργά το βράδυ θα επιστρέψει την εντολή στον Κάρολο Παπούλια. Η προοπτική αυτή οδηγεί μοιραία σε εκλογές καθώς χωρίς τη συμμετοχή τρίτου κόμματος δεν μπορεί να δημιουργηθεί καμία κυβέρνηση συνεργασίας αλλά και χωρίς τη συμμετοχή της πρώτης Νέας Δημοκρατίας ,επίσης δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση.

* * *Το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά έκρινε ότι δεν θα έπρεπε να προχωρήσει σε συνεργασία μόνο με το ΠΑΣΟΚ συγκροτώντας μία κυβέρνηση που θα ήταν απέναντι σε όλα τα άλλα αντιμνημονιακά κόμματα και μέτωπα . Βέβαια δεν το ήθελε αυτό ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

* *Ετοιμάστε λοιπόν ξανά, τα εκλογικά σας βιβλιάρια.

http://www.enikos.gr/politics/41198,Pali_ekloges_stis_10_h_stis_17_Ioynioy_.html

Παπαδόπουλος απο ΔΗ.ΜΑΡ....

"Οι πλατείες και ο ΣΥΡΙΖΑ, σπρώχνουν κόσμο στην Χρυση Αυγή....."....

Έλα #@$! στον τόπο σου.....

Ρε πως τσούζει....

Όσο νυχτώνει η @$#@$ μεγαλώνει....

και άλλα...

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

* *Ετοιμάστε λοιπόν ξανά, τα εκλογικά σας βιβλιάρια.

http://www.enikos.gr/politics/41198,Pali_ekloges_stis_10_h_stis_17_Ioynioy_.html

Μετά χαράς....

Στις επόμενες τα πράγματα θα είναι πλέον ξεκάθαρα..... Ο λαός διαλέγει αριστερό καπετάνιο.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Ναι, βέβαια τη λέξη "αστός" την έχουν ορίσει τα πανάρχαια ιερά βιβλία που είναι από τη φώτιση του θεού και δεν μπορεί να αλλάξει είτε είναι 1850 είτε είναι 2050. Ουσιαστικά αυτό μου λες. Και εγώ σου λέω ότι αυτό είναι ο ορισμός της "ξύλινης γλώσσας".

Άντε, αφού εγώ είμαι ο απαίδευτος, εσύ που είσαι ο παιδεμένος για δώσε μου ένα ορισμό με απλά λόγια για το τι σημαίνει "αστός".

Βαριέμαι.....Σήμερα είναι μέρα χαράς....

Απο αυριο, πάλι....

@Emilot, την ίδια χαρά με σένα νιώθαν 83000 ψηφοφοροι του πασοκ στη Β/Πειραιά, πριν 2,5 χρόνια. Τώρα, αυτή τη νιώθουν λιγότεροι από 10.000. Τα 'χουμε ξαναζήσει αυτά. Και με 45αρια της ΝΔ, με την Ελλάδα να 'ναι μπλε. Ασε με μωρέ τώρα, στο ίδιο εργο θεατές θα ´μαστε πολύ σύντομα.

Στο ίδιο έργο αποκλείεται κούκλε.....

(Να σημειώσουμε ότι η Κούβα είναι 10 φορές χειρότερα από τη Βουλγαρία. Και η επιδίωξη της Ελλάδας είναι να μην γίνει τόσο χάλια όσο η Βουλγαρία.)

Η Βουλγαρία δεν είναι αποκλεισμένη απο όλο τον κόσμο....... Οπότε άστοχο αυτό που γράφεις.....όσες φορές και αν το γράψεις....

καλά τώρα η χριστίνα κοραή αντε μην πώ καμμιά βαριά. οταν θα βυθιστεί ο φελός θα έχει και η χριστίνα πληροφορίες. ινστρούκτορας της διαπλοκής η κυρία

Παπαδόπουλος απο ΔΗ.ΜΑΡ....

"Οι πλατείες και ο ΣΥΡΙΖΑ, σπρώχνουν κόσμο στην Χρυση Αυγή....."....

Έλα #@$! στον τόπο σου.....

Ρε πως τσούζει....

Όσο νυχτώνει η @$#@$ μεγαλώνει....

και άλλα...

Αυτο ειναι πανάθλιο φασιστοειδές...Ολο τετοια λεει..ΔΗΜ.ΑΡ το παλληκαρι ..

Χαλαρώστε όλοι... μάλλον πάμε για επαναληπτικές εκλογές οπότε θα ξαναμοιραστούν τα χαρτιά...