Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Ας κανουμε υπομονη και ας περιμενουμε απο τον Τσιπρα [τον ουσιαστικο νικητη] να δειξει τις ικανοτητες του,ευχομαι να πετυχει

Σωστο,αν το διαχειριστει σωστα.

Αν οχι (αυτο θα το κρινουν οι ψηφοφοροι του) σκεφτηκατε την απογοητευση του 17% ;

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Σωστο,αν το διαχειριστει σωστα.

Αν οχι (αυτο θα το κρινουν οι ψηφοφοροι του) σκεφτηκατε την απογοητευση του 17% ;

Aπλα θα επιστρεψουν απο εκει που εφυγαν,η στη χειροτερη περιπτωση θα πανε σε πιο ακραιες λυσεις

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Aπλα θα επιστρεψουν απο εκει που εφυγαν,η στη χειροτερη περιπτωση θα πανε σε πιο ακραιες λυσεις
Απλα ;;;;;

Και ποιος κυβερνα τοτε;

Προς τι λοιπον τα εξοδα για εκλογες εν μεσω τετοιας οικονομικης κρισης;

Προς τι τα προεκλογικα θαθαθαθαθα ;

Ποιος θα παραπονιεται και θα εχει προβλημα τελικα;

Μεγαλύτερη ζημιά κάνει στη δημοκρατία το 9% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ παρά η αποχή και τα λευκά.
Τουλάχιστον αυτά χρησιμοποιούνται κάπου. Δεν είναι ένα ανιαρό όχι που επιδοτείται με κάποια εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Ε οχι....

Τουλαχιστον αυτο το 9% εχουν σταθερες ιδεες και πολιτικη γνωμη.

Δεν μας εχουν παει απο την ΝΔ στο Πασοκ 35 χρονια τωρα με την ανισορροπια τους και την ευκολοπιστια που δειχνει ενα μεγαλο κομματι του εκλογικου σωματος .

Ασε που ρε τι συζηταμε....35% αποχη ? μονο αυτοι αν κατεβαιναν θα εβγαινε με 40% + ο Συριζα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Απλα ;;;;;

Και ποιος κυβερνα τοτε;

Προς τι λοιπον τα εξοδα για εκλογες εν μεσω τετοιας οικονομικης κρισης;

Προς τι τα προεκλογικα θαθαθαθαθα ;

Ποιος θα παραπονιεται και θα εχει προβλημα τελικα;

Απαντηση θα δωσουν οι ψηφοφοροι που θα κρινουν τοσο την πεπραγμενα οσων κυβερνησαν,οσο και την συμπεριφορα ολων των κομματων στη μετεκλογικη περιοδο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλο

Απαντηση θα δωσουν οι ψηφοφοροι που θα κρινουν τοσο την πεπραγμενα οσων κυβερνησαν,οσο και την συμπεριφορα ολων των κομματων στη μετεκλογικη περιοδο

Θα ξερουμε συντομα.

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Ε οχι....

Τουλαχιστον αυτο το 9% εχουν σταθερες ιδεες και πολιτικη γνωμη.

Το ίδιο και οι δεινόσαυροι στο Βασιλικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Νομίζω ο Διπλόδοκός τους παραμένει απαράλλακτος τα τελευταία 105 χρόνια.

Ασε που ρε τι συζηταμε....35% αποχη ? μονο αυτοι αν κατεβαιναν θα εβγαινε με 40% + ο Συριζα.

Νομίζω ότι από αυτό το 35%, τουλάχιστον το 20% είναι πεθαμένοι ή εκπατρισθέντες ή υπερήλικες ή πρόσκαιρα ανήμποροι.
Το υπόλοιπο 15% το πολύ να παίζει για συμμετοχή, αυτό είναι που ηθελημένα απέχει.

Ποιο 35% αποχη ρε παιδια, απο το ypes
Γραμμένοι 9.949.401

Αυτο ειναι αρκετο για να καταλαβουμε οτι το ποσοστο ειναι αρκετα χαμηλοτερο καθως οι εκλογικοι καταλογοι ειναι οτι να'ναι.

Mε αυτά που λέει ο Τσίπρας μάλλον προς τα κάτω θα πάει, παρά προς τα πάνω.
Είναι σταλινικής θα έλεγα νοοτροπίας, αδυνατεί να συνθέσει ιδέες και θέσεις.
Πιστέψτε με, τον είχα χρόνια συμφοιτητή στο Πολυτεχνείο και τον ξέρω καλά...

Μάλιστα....

Αντέγραφε???

Νομίζω ότι από αυτό το 35%, τουλάχιστον το 20% είναι πεθαμένοι ή εκπατρισθέντες ή υπερήλικες ή πρόσκαιρα ανήμποροι.
Το υπόλοιπο 15% το πολύ να παίζει για συμμετοχή, αυτό είναι που ηθελημένα απέχει.

"Μάλλον γύρω στο 20% είναι το αληθές. Οι εκλογικοί κατάλογοι που χρησιμοποιήθηκαν έχουν 1 εκατ. περισσότερους εγγεγραμμένους από όσοι ήταν οι ενήλικοι κάτοικοι (περιλαμβανομένων μεταναστών) της τελευταίας απογραφής.
Μάλιστα, φίλος που ήταν εφορευτική επιτροπή σε εκλ. τμήμα της Λέσβου είπε ότι στον κατάλογο υπήρχαν ημερομηνίες γέννησης του 1890-95(!!!)"

Απο σχόλιο....

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Το ίδιο και οι δεινόσαυροι στο Βασιλικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Νομίζω ο Διπλόδοκός τους παραμένει απαράλλακτος τα τελευταία 105 χρόνια.

Oλα τα συστηματα χρειαζονται καθε ον για να λειτουργει αριστα. Καθε βιαια παρεμβαση συνηθως προκαλει ανωμαλιες :D

Ειδες τι εγινε με εναν κομητη ?

Δεν τον πρόλαβα (όταν έμπαινα αυτός τελείωνε), αλλά αυτά έχω μάθει κι εγώ, μια και ήταν ενεργός πολύ στα φοιτητικά, και έχει αφήσει σφαγίδα...

Ωστόσο ο άνθρωπος κρίνεται από τις πράξεις του επί της ουσίας, όχι μόνο απ'την ως τώρα πορεία του. Την πρώτη του μέρα λοιπόν ως "ηγέτης" της χώρας, έκανε για μένα αυτό ακριβώς που έπρεπε να κάνει. Όσο συνεχίζει να τον κάνει, θα τον στηρίζω. Έχω πάψει να πιστεύω σε Μεσσίες. Αν τα καταφέρει, μαγκιά του.

Last edited:
Αν κάνει τέτοια βλακεία ο Τζήμερος θα αφανιστεί το κόμμα του.
Όταν στο σήμα του έχει το "Όχι πολιτικοί στην πολιτική" θα μιλάμε για επετειακή κωλοτούμπα στην φιλοσοφία ενός κόμματος και όχι μόνο στο τι έχει πει.

Ποιός είναι τούτος?
τον ξέρει η μάνα του?

Οι εκλογικοι καταλογοι πως ενημερωνονται ? Δεν βγαινουν αυτοματα απο τις λιστες οι νεκροι ?

Θαχαμε φτασει πολλα εκατομυρια αν δεν υπηρχε καποιος μηχανισμος ανανεωσης.

Χωρίς να έχω συνυπάρξει μαζί του θα συμφωνήσω απόλυτα διότι τότε ήταν στην ΚΝΕ (πριν τον "Εγκέλαδο").

Last edited:

Χωρίς να έχω συνυπάρξει μαζί του θα συμφωνήσω απόλυτα διότι τότε ήταν στην ΚΝΕ (πριν τον "Εγκέλαδο").

:flipout::flipout::flipout:

Οι εκλογικοι καταλογοι πως ενημερωνονται ? Δεν βγαινουν αυτοματα απο τις λιστες οι νεκροι ?

Θαχαμε φτασει πολλα εκατομυρια αν δεν υπηρχε καποιος μηχανισμος ανανεωσης.

Αυτόματα είπες ???????

Άστο Ναθ..... το έκαψες !!!!! :BDGBGDB55:

Δεν είσαι στη Σουηδία αγόρι μου....

Ο Σαμαρας ο ''πατριωτης'' που πουλάει εθνικοφροσύνη σημερα ξεμπροστιάστηκε ...

Να μας πει τι ειδους δανειακη συμβαση υπέγραψε μαζι με το ΠΑΣΟΚ ο ''πατριωτης''??