Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

20 June 2006
9,531
Θεσσαλονίκη
Οσο πλησιάζει η ωρα των εκλογων ολο και περισσότερες δημοσκοπήσεις βγαινουν στον αερα…
Το θεμα ειαι ποσο κοντα στην αληθεια είναι αυτές…
Πολλες από αυτές ανεξάρτητα αν είναι αληθείς η φτιαχτες δεν κρυβω πως με απογοητεύουν .
Εχω λοιπον την αγωνια για το τι σκέφτεται να κανει αυτος ο Ελληνας που επι τοσα χρονια με τις επιλογές του μας εφερε εδώ που μας εφερε.
Τωτα τι θα κανει;

Για να μη παρεξηγηθώ δεν θα θελα ένα θεμα που απλως θα διατυπώναμε τα θελω μας από την εκλογική αναμέτρηση, αλλα επισης και το τι πιστεύουμε πως θα μας έρθει ως εκλογικο αποτελεσμα.
Συνεπώς η ερωτηση είναι…
… Τι αποτελεσματα περιμένετε πως θα εχουμε στις επερχόμενες εκλογες και δευτερον ποια θα θελατε εσεις να ηταν τα αποτελέσματα των εκλογων ανεξαρτητα εάν δεν συμβαδίζουν με την λογικη της κοινωνίας μας;

Κανω την αρχη λεγοντας το δικο μου θελω …
Θα ηθελα σε αυτή την εκλογη αναμέτρηση να δω ως δευτερο κόμμα καποιο άλλο εκτος από τα δυο γνωστα ΝΔ και Πασοκ .
Δυστυχώς βλεπω πως η ΝΔ θα παρει την πλειοψηφία αλλα θα ηθελα να δω καποιο από τα κόμματα της αριστερας να βγαινει δευτερο αφήνοντας το Πασοκ ισως ακομα και τεταρτο…
Αυτό είναι το Θέλω

Από την άλλη αυτό που πιστευτω πως θα γίνει αλλα και σύγχρονος φοβαμαι πιο πολύ είναι πως τελικα τα δυο μεγαλα κομμτα στο τελος θα παρουν 40% και θα ξανα συγκυβερνήσουν όπως τωρα .
25% η ΝΔ και 15 -18% το ΠαΣοΚ .

Εσεις λοιπον ποια πιστευται πως θα είναι η εικονα των εκλογων και δευτερον ποια θα θελατε να ηταν στην πραγματικοτητα αυτή η εικονα;

Last edited by a moderator:
Re: Τι πιστεύεται πως θα γινει σε αυτές τις εκλογες;;

.
Δυστυχώς βλεπω πως η ΝΔ θα παρει την πλειοψηφία

Σιγα μην παρει την πλειοψηφια Ανδρεα.

Εδω στο τελευταιο γκαλοπ της public issue και τα δυο κομματα που συγκροτουν τωρα την κυβερνηση δεν μαζευουν πανω απο 145 βουλευτες !!

Ειπατε τιποτα.....?

Αυτο για μενα ειναι καλυτερο σεναριο. Να μην παρουν αυτοι οι δυο πανω απο 150 εδρες. Ολα τα αλλα ειναι υποθετικα σεναρια. Μακαρι να θελησει η Αριστερα να κινηθει εως δυναμη εξουσιας.

Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γινει σε αυτές τις εκλογες;;

Ας προκηρυχθουν πρωτα οι εκλογες και βλεπουμε.Καποτε μιλουσαν για Φεβρουαριο,τωρα για Μαιο

Δύσκολα θα γυρίσουν το κλίμα υπέρ τους ώστε να υπάρξει δημοκρατικός τρόπος να κυβερνήσουν μετά τις εκλογές,τώρα το τι θα σκαρφιστούν για να γυρίσουν το κλίμα αυτό με τρομάζει πολύ,είναι αδίστακτοι και ικανοί για όλα.

Η φαρσοκωμωδία με την χιλιοστή ''επιχείρηση σκούπα'' δεν φαίνεται να δούλεψε πολύ,αυτό που με τρομάζει είναι μην ανακαλύψουν κάποιο τρυκ τρομοκράτισης.

Θα πω και τη δική μου άποψη που θεωρώ πως καλύπτει και τα δύο παραπάνω σενάρια.

Σ' αυτές τις εκλογές, πιστεύω πως άλλο θα πέφτει μες την κάλπη και άλλο θα βγαίνει...

Σιγα μην παρει την πλειοψηφια Ανδρεα.

Εδω στο τελευταιο γκαλοπ της public issue και τα δυο κομματα που συγκροτουν τωρα την κυβερνηση δεν μαζευουν πανω απο 145 βουλευτες !!

Ειπατε τιποτα.....?

Αυτο για μενα ειναι καλυτερο σεναριο. Να μην παρουν αυτοι οι δυο πανω απο 150 εδρες. Ολα τα αλλα ειναι υποθετικα σεναρια. Μακαρι να θελησει η Αριστερα να κινηθει εως δυναμη εξουσιας.
Οταν λεω πως θα παρει την πλειοψηφία δεν εννοώ την αυτοδυναμία αλλα το μεγαλυτερο ποσοστό μεταξυ των κομμάτων.
Αυτο οπως δειχνουν τα πραγματα δεν μπορει να απουεχθει...
Απο την αλλη αυτα που βγαζουν οι δημοσκοπήσεις εχουν δειξει αργοτερα οι εκλογες που διαφερουν σημαντικά αφου παντα υπαρχουν συσπειρώσεις που στις δημοσκοπήσεις τις περισσότερες φορες εμφανίζονται ως αδιευκρίνιστοι ψήφοι

Θα πω και τη δική μου άποψη που θεωρώ πως καλύπτει και τα δύο παραπάνω σενάρια.

Σ' αυτές τις εκλογές, πιστεύω πως άλλο θα πέφτει μες την κάλπη και άλλο θα βγαίνει...
Δεν μας το κανεις διφραγκα το τελευταιο...;

Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Κι εγώ επιθυμώ να μη μπορέσουν τα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ να κάνουν πάλι μόνοι τους κυβέρνηση. Επιτρέψτε μου να ξαναμαναπώ το χιλιοειπωμένο μπας και βοηθήσει να μην έχουμε πάλι τα ίδια....
ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΑΤΑΤΑΙ! ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΔΡΩΝ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΕΝΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. κοινώς... Αν βαρεθείς ή ως γνήσιος αγανακτησμένος Έλληνας δεν πας να ψηφίσεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι ουσιαστικά να μεγαλώσεις τα ποσοστά των κομμάτων. Και ως γνωστό το πρώτο κόμμα ευνοείται περισσότερο από αυτό...
Επίσης, αν πάλι ως γνήσιος αγανακτησμένος Έλληνας πας και ρίξεις λευκό ή γράψεις πάνω στο ψηφοδέλτιο σου το περιβόητο "είστε όλοι μαλάκες" ... συγχαρητήρια... ΜΟΛΙΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ!
ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!!
Κανονίστε....

Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Δυστυχώς τα δυο μεγάλα θα είναι μπροστά των υπολοίπων .

Όσο για το τι θα ήθελα ? Κυβέρνηση με πρωτάρηδες βουλευτές , δεν αξίζουν την θέση τους οι υπάρχοντες , δεν πρέπει να ξαναπατήσουν πόδι στην βουλή , έτσι οι νέοι θα ξέρουν τι τους περιμένει αν δεν μας προσέξουν .

Δεν μας το κανεις διφραγκα το τελευταιο...;

Πόσο περισσότερο δίφραγκο να στο κάνω???

Ωραία...ας το κάνω πενηνταράκια:

Είναι κρίσιμες αυτές οι εκλογές. Όταν λέμε κρίσιμες, εννοούμε κρίσιμες. Δεν γίνεται να βγουν λάθος αποτελέσματα...

Με τις πενηντα εδρες που πριμοδοτειται το πρωτο κομμα, μαλλον παμε παλι παπαδημο,
και το πολυ-πολυ να συνεισφερει και η δημαρ για να μη "βυθιστει" η χωρα στην
"ακυβερνησία". (ψοφιο για υπουργειο το κοβω το Μαργαριτη)
Πρεπει ομως πρωτα να προκυρηχτουνε.

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Κι εγώ επιθυμώ να μη μπορέσουν τα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ να κάνουν πάλι μόνοι τους κυβέρνηση. Επιτρέψτε μου να ξαναμαναπώ το χιλιοειπωμένο μπας και βοηθήσει να μην έχουμε πάλι τα ίδια....
ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΑΤΑΤΑΙ! ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΔΡΩΝ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΕΝΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. κοινώς... Αν βαρεθείς ή ως γνήσιος αγανακτησμένος Έλληνας δεν πας να ψηφίσεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι ουσιαστικά να μεγαλώσεις τα ποσοστά των κομμάτων. Και ως γνωστό το πρώτο κόμμα ευνοείται περισσότερο από αυτό...
Επίσης, αν πάλι ως γνήσιος αγανακτησμένος Έλληνας πας και ρίξεις λευκό ή γράψεις πάνω στο ψηφοδέλτιο σου το περιβόητο "είστε όλοι μαλάκες" ... συγχαρητήρια... ΜΟΛΙΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ!
ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!!
Κανονίστε....

Τα έχουμε ξανακούσει αυτά, αδερφέ, και έχουμε ξαναγράψει ένα εκατομμύριο φορές γιατί δεν ισχύουν. Επειδή, όμως, δεν αντέχω να τα ξαναγράφω, βάζω μόνο τη short version:

Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΛΕΥΚΟ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ), ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΩΡΑ, ΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΔΕΥΤΕΡΟ Ή ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....

ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ!!!

καλά κάτσε να προκηρυχθούνε πρώτα. Λέγανε για 6 Μαίου έχουμε ήδη 1η Απριλίου και προχθες , την Παρασκευή , λέγανε ότι το νέο νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά θα επανεισαχθεί μετά από 10 μέρες . Μάλλον πάει και η 6η Μαίου ....

Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Θα τρέξουνε όλοι οι βολεμένοι και πονεμένοι- Έλληνες και θα βγάλουν πάλι το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ……..
Ο Έλληνας ξεχνάει πολύ εύκολα ……………..
Εδώ τρέξανε να ψηφήσουν το Βενιζέλο, που κατέβαινε μόνος του………….. Αν είναι δυνατών……………….

πάντως τελικά η "μαύρη" ψήφος σου θα λειτουργήσει υπέρ (μάλλον) της ΝΔ. Το σύστημα είναι παράλογο δυστυχώς αλλά με ένα μαγικό τρόπο η αγανάκτηση γίνεται όπλο στα χέρια του κατεστημένου για μια ακόμα φορά. Γνωρίζοντας το αυτό δε σε χαλάει τελικά η "μαύρη" ψήφος σου? Μήπως πρέπει να δώσεις περισσότερη βάση στο αποτέλεσμα που θα έχει η ψήφος στη ζωή σου και στη χώρα σου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια από την στιγμιαία ευχαρίστηση της αναποτελεσματικής διαμαρτυρίας σου?

Last edited:

Ο κόσμος θα ψηφίσει νέα πρόσωπα φέτος.

Βενιζέλο, Σαμαρά...

Εσεις λοιπον ποια πιστευται πως θα είναι η εικονα των εκλογων και δευτερον ποια θα θελατε να ηταν στην πραγματικοτητα αυτή η εικονα;

ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΑΤΑΤΑΙ!
Κανονίστε....

Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΛΕΥΚΟ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ), ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΩΡΑ, ΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΔΕΥΤΕΡΟ Ή ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....

ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ!!!

Μα τι ρητορικες ερωτησεις κανεις βρε Ανδρεα... λες και περιμενεις να βγει κανενας λαγος απο το καπελο μετα απο 37 χρονια που βγαινει συνεχως περιστερι... (καμμια κριτικη ως προς την αποψη των συφορουμιτων αν και τη χρησιμοποιω για να απαντησω)...

Επισης, δεν ειμαι σιγουρος, αλλα εχω την εντυπωση οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των υπαρχοντων βουλευτων στη σημερινη βουλη, ειναι πρωτοδιοριστοι και αν δεν εξαντλησουν την τετραετια δεν αποκτουν τα βουλευτικα δικαιωματα... θα παει αδικα λοιπον η υποστηριξη στα μνημονια... δεν λεει κατι τετοιο, θα χαλασεις το ονομα σου στην πιατσα αν πουλησεις τους υπαλληλους ετσι στεγνα, οπότε, οι εκλογες μου φαινονται κομματακι μακρια...

...εκτος αν ενεργοποιηθει εκεινη η ιδεα περι λιστας που ειχε ακουστει στα μουλωχτα πριν καποιους μηνες...

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

πάντως τελικά η "μαύρη" ψήφος σου θα λειτουργήσει υπέρ (μάλλον) της ΝΔ. Το σύστημα είναι παράλογο δυστυχώς αλλά με ένα μαγικό τρόπο η αγανάκτηση γίνεται όπλο στα χέρια του κατεστημένου για μια ακόμα φορά. Γνωρίζοντας το αυτό δε σε χαλάει τελικά η "μαύρη" ψήφος σου? Μήπως πρέπει να δώσεις περισσότερη βάση στο αποτέλεσμα που θα έχει η ψήφος στη ζωή σου και στη χώρα σου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια από την στιγμιαία ευχαρίστηση της αναποτελεσματικής διαμαρτυρίας σου?

Όχι. Δεν έχει λογική αυτό όπως δεν έχουν λογική και τα διάφορα εκλογικά τερτίπια που αλλάζουν κατά το δοκούν κάθε φορά σχετικά με τις πριμοδοτήσεις.

Όσον αφορά το δεύτερο που γράφεις, αν έκανα κάτι τέτοιο θα ήμουν ανακόλουθος με τον εαυτό μου και η ψήφος συνείδησης θα γινόταν ασυνείδητη ψήφος. Επειδή, μια ζωή είμαι κατά της συλλογικής ευθύνης και υπέρ της προσωπικής, προτιμώ να διαμαρτύρομαι έτσι, αναποτελεσματικά ίσως, και να κοιμάμαι καλά τα βράδια, παρά να συμβιβαστώ με ανύπαρκτους και ανεδαφικούς ''εκβιασμούς'' του τύπου ''αν δεν ψηφίσεις εκείνον, θα βγει ο άλλος...'' κ.ο.κ.

Καθένας κουβαλάει την ευθύνη των πράξεων και επιλογών του.

Κοιτα τωρα το λογικο λαθος που κανεις...

Θεωρεις οτι η εκφραση καποιου ειτε με λευκο ειτε με αποχη αποτελει μια στιγμιαια εκτονωση της αντιδρασης ενω παραβλεπεις το γεγονος οτι η ιδια αντιδραση απο την αντιθετη μερια (της ψηφου δηλαδη) ειναι ενα γεγονος που συμβαινει καθε 4 χρονια επισης (κατι σαν τον κομμητη του Hulley δηλαδη αλλα με μικροτερη περιοδο). Αποτελει δηλαδη ενα αλοθι για αυτον που ψηφισε οτι εκανε το χρεος του και θα περιμενει αλλα 4 χρονια να το ξανακανει...

Η γνωμη του Πολιτη οσον αφορα τη ζωη του δεν ειναι δυνατον να ζητειται απο τους "Υπηρετες του Λαου" καθε 4 χρονια, λυπαμαι αλλα υπερβαινει τη λογικη μου για να το ανεχτω.

Συγνωμη αλλα σε αυτο τιο παιχνιδι να μου επιτρεψεις να μην παιξω, γιατι ειναι στημενο εξ αρχης και σε στημενα τραπεζια αποφευγω να πονταρω.

Βεβαια ολα αυτα ειναι μια προσωπικη αποψη.

Δυστυχώς βλεπω πως η ΝΔ θα παρει την πλειοψηφία αλλα θα ηθελα να δω καποιο από τα κόμματα της αριστερας να βγαινει δευτερο αφήνοντας το Πασοκ ισως ακομα και τεταρτο…
Αυτό είναι το Θέλω

Έχει καμιά πρόταση η Αριστερά; Εγώ παρακολουθώ ειδήσεις όσο μπορώ (όχι από TV), αλλά δεν έχω ιδέα τι προτείνουν τα αριστερά κόμματα! Ξέρω ότι επίσημα και το ΚΚΕ και τα άλλα αριστερά κόμματα έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν παραμονή στο Ευρώ, αλλά από κει και πέρα ... μηδέν.

Θα βάλουν φυλακή όσους έκλεψαν; Θα βάλουν φυλακή όσους παρανόμησαν; Θα θέσουν σωστούς και δίκαιους κανόνες στην οικονομική και κοινωνική ζωή; Και αν ναι, ποιους ακριβώς; Θα απλοποιήσουν το ανόητο νομικό μας σύστημα με τις πολυνομίες και τις προστασίες διαφόρων νταβατζήδων και συμμοριών; Θα μειώσουν τους βουλευτές και τις κάθε είδους αποζημιώσεις; Θα αλλάξουν το σύνταγμα ώστε υπουργοί και βουλευτές να έχουν προσωπική ευθύνη και να πηγαίνουν φυλακή όταν κλέβουν έστω και ένα ευρώ; Θα πετάξουν έξω από το δημόσιο τα άχρηστα κομματόσκυλα που δεν μπήκαν με ΑΣΕΠ και δεν έχουν κανένα προσόν; Θα βγάλουν έξω από τα υπουργεία συγγενείς και φίλους των προηγούμενων υπουργών που τοποθετήθηκαν εκεί χαριστικά και διαλύουν το κράτος μας με την ανικανότητά τους;

Τι θα κάνουν τέλος πάντων;

Δεν με ενδιαφέρει να ακούσω σε τι είναι αντίθετοι. Με ενδιαφέρει να μάθω τι θα κάνουν.

Αλλά δυστυχώς νομίζω ότι ούτε οι ίδιοι ξέρουν, ούτε και τους ενδιαφέρει...