Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλο

Ε δε πάμε να φτιάξουμε τότε εμείς ένα;
Άραγε αντέχουμε σε αυτό τον τρόπο ζωής;
Αν όχι τότε θα πρέπει να ψηφίσουμε αυτό που είναι ικανότερος από όλους τους υποψηφίους για να πέσει αυτός που είναι τώρα πάνω, με την ελπίδα τα επόμενα χρόνια να δουν κάποιοι ικανότεροι αυτή την κίνηση και να γίνουν και εκείνοι υποψήφιοι.

Αμα θέλεις να φτιάξουμε, γιατί όχι?
Εγώ είμαι μέσα.

Αλλά μη μου ζητήσεις να κατέβουμε στις εκλογές με το παρόν σύστημα... εδώ θα τα χαλάσουμε... λολ

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Θέλεις Βασιλευόμενη Δημοκρατία;
Το 'ξερα πως ήθελες να γίνει Βασιλιάς, τώρα που παίζει και η σειρά στη TV, όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο :flipout:

Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Μ' αρέσει που η άποψη-επιλογή της λευκής ψήφου δέχεται τέτοια ''επίθεση'' (σε λίγο θα κατηγορηθούμε από τα ''Υπουργεία'' ότι υπονομεύουμε και το Δημοκρατικό Πολίτευμα [sic]).

Επαναλαμβάνω, λοιπόν, την ερώτηση που έκανα πιο πριν......

Έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία των εκλογικών αναμετρήσεων ποσοστό λευκών ψήφων ~50%???

Απλή είναι η ερώτηση.

Αν ναι, ευχαρίστως να ακούσω όποιες αντιρρήσεις. Αν όχι, ας κρατήσουν κάποιοι μικρότερο καλάθι και ας αφήσουν τα θέσφατα στην άκρη.

Εκτός αν θέλετε η κουβέντα να εξελιχθεί με τσιτάτα τύπου:

Όποιοι ψηφίζουν οποιοδήποτε (μικρό) κόμμα για να διατυπώσουν τη διαφωνία τους προς τα μεγάλα, είναι πρόβατα και χαϊβάνια......

Δεν νομίζω, πάντως, ότι ένας τέτοιος ''διάλογος'' προάγει οτιδήποτε.

Λάθος διατύπωση, πρόβατο είναι κάποιος που ακολουθεί πιστά κάποιον. Οπότε το να ψηφίσεις ένα μικρό κόμμα για να μη βγουν τα μεγάλα κατ' εξακολούθηση δεν σε κάνει πρόβατο, απλά είναι η τελευταία επιλογή πριν πέσεις στο γκρεμό.

Επίσης Χαϊβάνι = χαζός άνθρωπος, δε μπορεί κάποιος να σε πει χαζό από τη στιγμή που δε γνωρίζεις τι συμφέρον έχεις σε αυτό που κάνεις.

Μ' αρέσει που κάποιος "φωνακλάς" διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι με το "λευκό" το σύστημα σε αγνοεί, ενώ την ίδια στιγμή ο εκλογικός νόμος απαγορεύει στην ουσία την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση σε κάθε κόμμα που μένει κάτω από το 3%. Τώρα ποιος είναι ο αφελής;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Λάθος διατύπωση, πρόβατο είναι κάποιος που ακολουθεί πιστά κάποιον. Οπότε το να ψηφίσεις ένα μικρό κόμμα για να μη βγουν τα μεγάλα κατ' εξακολούθηση δεν σε κάνει πρόβατο, απλά είναι η τελευταία επιλογή πριν πέσεις στο γκρεμό.

Επίσης Χαϊβάνι = χαζός άνθρωπος, δε μπορεί κάποιος να σε πει χαζό από τη στιγμή που δε γνωρίζεις τι συμφέρον έχεις σε αυτό που κάνεις.

Μάλιστα.

Κάτι όσον αφορά την ερώτηση που έκανα?

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Μακάρι να γίνουν όλα αυτά που λες να τελειώνει το παραμύθι, γιατί ο "ασθενής" δε την παλεύει άλλο και οι τεχνητές αναπνοές δε κάνουν τίποτα.

Πάντως εγώ θα ψηφίσω τους ΠΕΙΡΑΤΕΣ, μπορεί να μη ξέρουν να κυβερνήσουν, αλλά και οι άλλοι που δήθεν γνωρίζουν τι έχουν καταφέρει έως τώρα; χμ αφήστε το καλύτερα.

Είναι στο προεκλογικό πρόγραμμα των "Πειρατών" η εισβολή στην Τουρκία; Ρωτάω γιατί βλέπω να αποτελεί προτεραιότητα στις απόψεις σου (βλ. Avatar) οπότε ίσως να καλύπτεται από άλλο κόμμα αυτή η επιθυμία.

Μ' αρέσει που κάποιος "φωνακλάς" διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι με το "λευκό" το σύστημα σε αγνοεί, ενώ την ίδια στιγμή ο εκλογικός νόμος απαγορεύει στην ουσία την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση σε κάθε κόμμα που μένει κάτω από το 3%. Τώρα ποιος είναι ο αφελής;

Αυτός που ήταν πάντα...... Και για λόγους "συμφερόντων" πήγαινε και ψήφιζε....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Θέλεις Βασιλευόμενη Δημοκρατία;
Το 'ξερα πως ήθελες να γίνει Βασιλιάς, τώρα που παίζει και η σειρά στη TV, όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο :flipout:

Μετονομασία σε Κώτσος... στη ελιά προπονηθήκατε ήδη...

Βουρ....:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Εγώ ειλικρινά, αν βγει πάλι, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ είτε κανένα από τα παραρτήματα τους και κάνουν μαζί Κυβέρνηση, όποιον ακούω να γκρινιάζει για μειώσεις μισθών, πείνα κτλ θα τον βρίζω.

Πάντως εγώ θα ψηφίσω τους ΠΕΙΡΑΤΕΣ, μπορεί να μη ξέρουν να κυβερνήσουν, αλλά και οι άλλοι που δήθεν γνωρίζουν τι έχουν καταφέρει έως τώρα; χμ αφήστε το καλύτερα.

Να τους ψηφίσεις, αλλά αν δεν βγουν έμμεσα ψηφίζεις μπατσοκνδ, δεν νομίζω μετά να γκρινιάζεις.

Θες απάντηση?

Μάλλον, αυτός που γράφει με πεζά και προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει χωρίς copy-paste....:rolleyes::rolleyes:

Είναι στο προεκλογικό πρόγραμμα των "Πειρατών" η εισβολή στην Τουρκία; Ρωτάω γιατί βλέπω να αποτελεί προτεραιότητα στις απόψεις σου (βλ. Avatar) οπότε ίσως να καλύπτεται από άλλο κόμμα αυτή η επιθυμία.

Ε δεν μπαίνουν και όλα στο προεκλογικό πρόγραμμα... κρατάμε και κάτι για να ονειρευόμαστε.

Κατάλαβα ποιο κόμμα εννοείς...

pao%252Bbasket%252Btelikos.jpg

Την Πέμπτη το βράδυ θα γνωστοποιούν οι τρόποι εισβολής. Η ημερομηνία είναι ήδη γνωστή!!!:Banane0::Banane0:

Ε δεν μπαίνουν και όλα στο προεκλογικό πρόγραμμα... κρατάμε και κάτι για να ονειρευόμαστε.

Αλήθεια πιστεύεις στο προεκλογικό πρόγραμμα?

Η ερώτηση φυσικά προς όλους.

Θυμάμαι όταν ξεκίνησα να ψηφίζω, πήγαινα και έπαιρνα τα προγράμματα από όλα τα περίπτερα των κομμάτων και γυρνώντας σπίτι, τα αράδιαζα όλα στο σαλόνι και προσπαθούσα να διαλέξω αυτά που είχαν καλύτερο πρόγραμμα για υγεία, παιδεία κλπ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε

Νέους ανθρώπους που να έχουν όρεξη για το μέλλον και κότσια να αντισταθούν, να έχουν πάει φαντάροι (όχι βύσματα) κτλ.

Άραγε υπάρχουν τέτοιοι υποψήφιοι;

Νομιζω οτι εχω ακουσει για τουλαχιστον δυο τετοιους.

Ενα ειναι το "κομμα της κληρωσης" που οι βουλευτες του θα κληρωνονται για να ψηφιστουν και δεν θα διοριζονται και αλλο ενα ειναι το κομμα "Δημιουργια ξανα" που επικεφαλης του ειναι ενας απο μια διαφημιστικη που τον ακουσα να λεει οτι δεν εχει ξαναπολιτευτει με κανεναν.

Θα υπαρχουν κι αλλοι λογικα.

Εντάξει οι άνθρωποι είναι σαφείς, οπότε το αποσύρω το ερώτημα. Αντιγράφω από το site τους:

ηλιοσ!!! says: 26/01/2012 at 23:08 (UTC 2 )
για τα λεγομενα εθνικα θεματα τι γνωμη εχεται ? ( ελληνοτουρκικεσ σχεσησ κυπριακο σχεσησ ελλαδοσ ρωσιασ .κτλ ) ευχαριστω καλη δυναμη !!!!
..
Πετρος says: 27/01/2012 at 17:18 (UTC 2 )
Ηλιο, τα εθνικα θεματα ειναι αυτα που ακολουθουνται απο τις εθνικες γραμμες και ειναι επιθυμητα απο το λαο. Δηλαδη αν το 90% του κοσμου υποστηριζει πως πρεπει να υπαρξει μια συγκλιση η καμια συγκλιση με Τουρκια θα πραξουμε αναλογα. Η διαφορα μας ειναι οτι θα ρωτησουμε πρωτα
..
anesths.pp says: 27/01/2012 at 22:09 (UTC 2 )
Ακριβώς!
Δεν έχουμε διατυπώσει θέσεις για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, ταυτόχρονα ισχύει η τελευταία παράγραφος «Τα πρόσωπα αποφασίζουν»
Όταν κάτι μας αφορά όλους, με ένα δημοψήφισμα θα δούμε τι θέλουμε να κάνουμε και θα αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.
..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα

Εγώ προτιμώ ανθρώπους που δεν έχουν μπει ποτέ στη Βουλή, ούτε να γνωρίζουν το που πέφτει αν γίνεται !
Νέους ανθρώπους που να έχουν όρεξη για το μέλλον και κότσια να αντισταθούν, να έχουν πάει φαντάροι (όχι βύσματα) κτλ.

Άραγε υπάρχουν τέτοιοι υποψήφιοι;

Ναι αμέ....

ΧΑ.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Αν αυτό βλέπεις εσύ στο Avatar μου ok πάσο.
Τελικά έχουν δίκιο, είναι εντελώς προσωπικό το τι βλέπει ο καθένας.
Εμένα δείχνει επανάσταση, δε πάω να κάνω επέκταση, αλλά να πάρω πίσω τα χαμένα, αυτό δείχνει το Avatar μου.
Τέλος πάντων...

Να τους ψηφίσεις, αλλά αν δεν βγουν έμμεσα ψηφίζεις μπατσοκνδ, δεν νομίζω μετά να γκρινιάζεις.
Αν δε βγουν, δε θα φταίω εγώ όμως, εγώ θα έχω προσπαθήσει, οπότε τουλάχιστον με τον εαυτό μου θα τα έχω καλά και δε θα βρίζω τον εαυτό μου όπως κάνω τώρα από το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών.
Κάνε το και εσύ, ώστε να μη χρειαστεί να βγει η μπατσοκνδ !
Αν το κάνουν πολλοί τότε σίγουρα δε θα βγει η μπατσοκνδ και θα έχουμε πετύχει κάτι.

Εκτός αν περιμένετε όλοι από τους άλλους να κάνουν κάτι.
Ποιοι είναι οι άλλοι ρε παιδιά; Εσείς είστε, εμείς είμαστε.

Κατάλαβα ποιο κόμμα εννοείς...

pao%252Bbasket%252Btelikos.jpg

Την Πέμπτη το βράδυ θα γνωστοποιούν οι τρόποι εισβολής. Η ημερομηνία είναι ήδη γνωστή!!!:Banane0::Banane0:

Ξεχνάς ότι το άλλο (αγαπημένο μου) κόμμα είναι ήδη στο "αποβατικό"...