Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Με μια κωλοτουμπα Καμμενου γίνεται

Αν κάνει κωλοτούμπα ο Καμμένος δε θα ξαναδει τη Βουλή παρά μόνο απέξω, πίστεψέ με. Από ένα πρόχειρο γκάλοπ που έκανα στο στενό φιλικό-οικογενειακό κύκλο (οι περισσότεροι ΝΔίτες από κούνια) η πλειοψηφία μοιράστηκαν μεταξύ Καμμένου και ΣΥΡΙΖΑ. Ένας (κάποτε οργανωμένος στη ΜΑΚΙ, την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ/ΝΔΦΚ) ήθελε να ψηφίσει ΚΚΕ,αλλά όπως είπε "δε με ήθελε η Αλέκα"! Ζήτησα να μου το κάνει λιανά και απάντησε: "Αφού είπε ότι δε θέλει να κυβερνήσει, γιατί να την ψηφίσω; Εγώ θέλω να ψηφίσω ένα κόμμα που θα κυβερνήσει για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του. Αλλιώς γιατί κατεβαίνει σε εκλογές;" (ακούει ο nikoskouklos ;)
Αν δεν ήταν οι γέροι, όπως είπε και By Proxy, μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να έβγαζε αυτοδυναμία...

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

παραληρημα μιχαλολιακου στο Κρητη TV.ζωντανα απο τα γραφεια τους.Δε μπορω να σας περιγραψω την αηδια μου και την ανησυχια μου.

Σοκαριστικό....

Κρίμα ,πλησιάσαμε κοντά. Μπράβο σε όλους τους φίλους για τον αγώνα που έκαναν.
Υπάρχει βέβαια χαρά για το αποτέλεσμα, τη μέρα τη σκίασαν οι απόγονοι των κουκουλοφόρων της κατοχής, οι γερολαδάδες και η αμέτρητη βλακεία κάποιων.

Ακόμη οι απόψεις διίστανται....ως προς την ερμηνεία του νόμου...Νίκο, αλλά δεν νομίζω οτι θα παίξει και ρόλο γιατί δεν το βλέπω πρώτο κόμμα...

Α Αθηνών, Β Αθηνών, Β Πειραιά....ΣΥΡΙΖΑ...

Παιζει ακόμη η Α Πειραιά...

Βέβαια τα Χ.Α έκαναν καλή δουλειά στον Πειραιά....Καθάρισαν πολύ κόσμο....

Υ.Γ Και Α Θεσσαλονίκης....ΣΥΡΙΖΑ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Στο δημο Χανιων στο 10% των τμηματων πρωτος ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Νίκο στο 12% κοντά... Πρώτο το ΠΑΣΟΚ και δεύτερος ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 30 ψήφων!!!!

Χανιά...Περιφέρεια...

φαίνεται στην επαρχία δεν του έχεις αγγίξει η κρίση για αυτό βγάζουν all time classic ΝΔ - Πασοκ

δεν είναι έτσι. τους έχει αγγίξει και τους έχει παραγγίξει. απλώς λειτουργεί διαφορετικά ο κόσμος εκεί λόγω πιο κλειστών κοινωνιών είναι πιο κοντα στον βουλευτή. ας κατέβει ένας πασόκος η νεοδημακράτης την ημέρα των συλλαλητηρίων στο σύνταγμα και αμφιβάλω αν θα τους ξαναψηφίσει. ευτυχώς η δυστυχώς από τις τηλεοράσεις δεν περνούν ούτε μυρωδιές ούτε τσουξίματα

Last edited by a moderator:

Δεν ειναι ακριβως ετσι.Στο Ρεθυμνο,στα Χανια και στο Οροπεδιο Λασιθιου πρωτος ο ΣΥΡΙΖΑ και με διαφορα.Σε Δημους αναφερομαι.

Μπροστά στα Χανιά ο ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 100+ ψήφους.......

δεν είναι έτσι. τους έχει αγγίξει και τους έχει παραγγίξει. απλώς λειτουργεί διαφορετικά ο κόσμος εκεί λόγω πιο κλειστών κοινωνιών είναι πιο κοντα στον βουλευτή. ας κατέβει ένας πασόκος η νεοδημακράτης την ημέρα των συλλαλητηρίων στο σύνταγμα και αμφιβάλω αν θα τους ξαναψηφίσει. ευτυχώς η δυστυχώς από τις τηλεοράσεις δεν περνούν ούτε μυρωδιές ούτε τσουξίματα

Ακριβώς
Όμως οι βουλευτές των 2 "μεγάλων"(sic) κομμάτων ούτε που τόλμησαν να εμφανιστούν....

Βάλε και κάτι επιδοτήσεις, και κάτι συντάξεις χωρίς εισφορές... δεν την αποχωριζεται την πασοκονουδικη συμμορια η επαρχία τόσο εύκολα. Ίσως μόνο τα αστικά κέντρα της...