Έχασε επισήμως και ο άντρας της Μπρούνι.
Το λοιπον μερικες εντυπωσεις.
Πρωτον ειναι σαφες οτι μηνυμα δοθηκε.Και στους εξω και στους μεσα.Μια ωρα πριν τα εξιτ πολς ολη η καμαριλα των "δημοσιογραφων" ειχε την ιδια φατσα με αυτη που εχει ο καθε ανεργος που στηνεται στην ουρα για το επιδομα.Αυτο ειναι ανεκτιμητο.Με το που βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα δεν ηξεραν τι να συζητησουν.
Επισης τουλαχιστον μπορουμε πια να κοιταξουμε στα ματια τους Ιρλανδους,τους Ισλανδους και του υπολοιπους Ευρωπαιους που μεχρι τωρα κανανε δημοψηφισματα οταν εμεις στηνομασταν στα τεσσερα.Τωρα πια τουλαχιστον εχουμε το κουτελο καθαρο.
Παμε τωρα στα πιο σοβαρα.Τα αποτελεσματα δειχνουν οτι οι περισσοτεροι διαμαρτυριθηκαν.Κανενας δεν πρεπει να πανηγυριζει.Ο ΣΥΡΙΖΑ εκανε το ακατορθωτο αλλα να μην ξεχναει οτι οι ψηφοι ειναι απο δησαρεστημενους πρωην ψηφοφορους αλλων κομματων.Ειναι στο χερι του να κεφαλαιοποιησει αυτο το ποσοστο.
Το ΚΚΕ μενει στα ιδια αντε λιγο παραπανω.Φταιει το ξερο του το κεφαλι,οχι τοσο για τις προτασεις του,οσο,και επιμενω σ'αυτο,οτι αρχισε να βαραει περισσοτερο το ΣΥΡΙΖΑ παρα τους υπολοιπους.
Η ντροπη ειναι τα χρυσα αυγα.Το περιμεναμε βεβαια.Οσο και να κατανοω ομως τον κοσμο που τα ψηφισε,και προς θεου δεν τους λεω φασιστες,αδυνατω να καταλαβω οτι στη χωρα που αναλογικα με τον πληθυσμο της ειχε τα περισσοτερα θυματα απο τους ναζι ο κοσμος να τους ψηφιζει.Μια συμμορια μπραβων της νυχτας,ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ιδιου του ανθρωπινου ειδους θα μπει στη βουλη.Τα αιτια μπορειται να τα αναζητησεται κυριως στην εκφασισμενη μικροαστικη νοοτροπια που εθρεψε τοσα χρονια το μπατσοκ και η ν.δ. και που τα δια προωθησαν κυριως τα τελευταια 2-3 χρονια.
Εγω επιμενω οτι η αριστερα ετσι κι αλλιως δεν μπορει να κανει κυβερνηση ακομα και να τα βρουν οι αριστεροι μεταξυ τους αν και ειναι πιο δυσκολο απο το να ενωθουν οι καθολικοι με του ορθοδοξους.Κυριως γιατι τα ποσοστα τους ειναι λιγα και ειναι κυριως ποσοστα διαμαρτυριας.Και στην πρωτη στραβη οι "διαμαρτυρομενοι" θα το γυρισουν στην ορθοδοξια.Αλλα πρεπει να προσπαθησει να κρατησει οσους περισσοτερους μπορει.Και να τους καθοδηγησει.Ο κοσμος αρχιζει και πολιτικοποιειται πια.Και μαλλον παυει να φοβαται.Αυτο ειναι θετικο.
Θελω να δω τη φατσα της φραου.....
κάνει πρόβες και αυτή μου φαίνεται....... για γγ
Δε νομίζω. Ούτε ο Καμμένος νομίζω θα χωθεί. Η ΧΑ όμως...;
Βάλε και κάτι επιδοτήσεις, και κάτι συντάξεις χωρίς εισφορές.
Ο Βαγγελας λεει οτι τον εφαγε ο λαικισμος....:music-smiley-005:
Μπάι μπάι...
Στη συνέντευξη τύπου του Μιχαλολιάκου έπεσε τρελό γέλιο.
Επίσης ,θα σας παρακαλέσω να στηρίξουμε το μέλος Νίκοσκούκλος (είναι ένας από μας) γιατί τον βλέπω σε αίθουσα βασανιστηρίων στα υπόγεια του Περισσού.
Νίκο θα είμαστε μαζί σου.:ernaehrung004:
Δεν φταις εσύ.
Έκανε την υπέρβασή του κι αυτός....στο μεταφυσικό....Τι είπε ρε το υπερωκεάνιο???
"Ο Θεός της Ελλάδας ας μας βοηθήσει??".....
άνοιγμα στον Μιχαλολιάκο έκανε????
Ενώ στην Αθήνα δε δημιουργήθηκαν περιουσίες από επιδοτήσεις για δημόσια έργα, ούτε πήρε ποτέ κανείς χαριστικά σύνταξη (ας πούμε ως αντιστασιακός-μαϊμού). Μόνο στην επαρχία γίνονται αυτά.
Θέλω συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Πραγματικά μιλάω, γιατί αρκετός κόσμος φαίνεται να μην έχει καταλάβει.
Πρέπει να ξεβρακωθούν τελείως
Συγκυβέρνηση για 1-2 μήνες
και μετά στον πάτο της ιστορίας
υ/γ. πολύ μεγάλη η αποχή.... δεν το περίμενα... περίμενα το πολύ 20%
υ/γ. πολύ μεγάλη η αποχή.......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.