Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Κλέαρχε είχαμε συγκυβέρνηση. Δε θα αλλάξει τίποτα. Το πολύ πολύ ν'ανεβουν κι αλλοι οι χρυσαυγίτες. Για την αποχή συμπάσχω... Αηδίασα.

Υπάρχει κόσμος που μάλλον δεν έχει καταλάβει πως κυβέρνησε η ΝΔ...

Τεσπα...

το βάρος είναι τεράστιο στον Τσίπρα...

ας σταθεί στο ύψος που πρέπει

Πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι μόλις μπει στην αίθουσα ο Ν. Μιχαλολιάκος. Και ακολούθησε ένταση...

Λίγο πριν μπει στην αίθουσα για τις δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ένα από τα πρωτοπαλίκαρά του (ή λεβεντόπαιδα όπως τα χαρακτήρισε εκείνος λίγο μετά) είπε στους δημοσιογράφους: «μόλις μπει στην αίθουσα, να σηκωθείτε σε ένδειξη σεβασμού».

Και μόλις ο Ν. Μιχαλολιάκος μπήκε στην αίθουσα, το ίδιο πρωτοπαλίκαρο φώναξε: «εγέρθητι!».

Μόνο που η απαίτηση προκάλεσε την αντίδραση μιας δημοσιογράφου. «Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Για άλλο πράγμα είμαστε εδώ», είπε εκείνη, για να της απαντήσει το πρωτοπαλίκαρο: «σε όποιον δεν αρέσει, να φύγει». Και η δημοσιογράφος σηκώθηκε να φύγει. Τότε, ο Νίκος Μιχαλολιάκος τη ρώτησε που πάει. Κι όταν πήρε την απάντηση, είπε με ειρωνικό ύφος: «στο καλό».

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=138079&catid=9

Με αφορμή τη δήλωση Βενιζέλου για κυβέρνηση εθνικής ενότητας όλοι οι παπαγάλοι (για ευνόητους λόγους) πιέζουν να αποσπάσουν θετικές γνώμες από όλα τα κόμματα.

Προφανής πανικός μη και χαθεί η "ομαλή" πορεία στην οποία έβαλαν τη χώρα. Σαπίλα!!!

έχοντας 3 αδέλφια του πατέρα μου γραμμένα στα μάρμαρα στον τόπο του μαρτυρίου αισθάνομαι οργή να βλέπω 6.80 τη χρυση αυγή στα καλάβρυτα. ντροπή σας και αίσχος σας νεόπλουτοι

Εχω και ένα σιγουράκι για τους παίχτες forex χρηματιστηριων κτλ ομολόγων κτλ χαρτιών ...

να παίξουν ,,,

αυτό που ξέρουν απο μικροί ... ΣΙΓΟΥΡΑΝΤΖΑ !!!

η θεωρεία της πεταλούδας αυρίο θα πάρει πρακτική υπόσταση ,,, να δείτε πόσο δύναμη μπορεί να βγάλει έστω και του αστικού τύπου δημοκρατικό σύστημα ,,

τους έβγαλε μπαγκ ,,, σκαλαμπούρδωσε ελλινιστί ...

μακρο-οικονομικά μιλάω ο φούστης

φέρτε μου το ζαχαρις ,,, έχω ροπή ...

Μεγαλύτερη ντροπή αισθάνομαι εγώ για τον τόπο καταγωγής μου, που οι νεοναζί έχουν απ τα ψηλότερα ποσοστά. ΑΙΣΧΟΣ

Η χαρα για την σφαλιαρα στα δυο παραδοσιακα "μεγαλα" κομματα, μετριαζεται απο το αδιανοητο ποσοστο της χρυσης αυγης.

Η φράου Μπλούχερ βρίσκεται σε δύσκολη θέση παιδιά.
Δεν της βγήκαν τα κουκιά στο Griechenland, έχασε και τον αγαπητικό της στο Frankreich.
Ε ρε τι έπαθε το κορίτσι......

Μπάμπης - Ευαγγελάτος...

"Δικαιώνεται ο Τσίπρας σε αυτά που έλεγε"...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Για πρώτη φορά μετά το 1981 το Πασόκ δε βγάζει μέχρι τώρα βουλευτή στη Κέρκυρα. Από 1 παίρνουν ΝΔ, Σύριζα και ΚΚΕ!!!

Άντζελα πες αλεύριιιιιι.........:BDGBGDB55:

παιδια εμφανιστηκε πασοκος. τρεχάτε χρηστιανοίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι