Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Η χαρα για την σφαλιαρα στα δυο παραδοσιακα "μεγαλα" κομματα, μετριαζεται απο το αδιανοητο ποσοστο της χρυσης αυγης.

Η προπαγάνδα εστιάζει τεχνιέντως στα αρνητικά που αυτή έχει βαφτίσει ως τέτοια.

Αντιμνημονιακή επιλογή-Δυσφορία απο τις αγορές-Ακυβερνησία-Αστάθεια-Χρεωκοπία
Μεγάλη άνοδος της ΧΑ-Ακροδεξιά εκτροπή των πολιτών

Και ενώ θα έπρεπε να εστιάζουν σε συγκεκριμένα θέματα προσπασθούν να πείσουν τον ίδιο το λαό πως ψήφισε λάθος συνδέοντας τα δύο αυτά. Δλδ σε λίγο θα μας πουν πως η αντιδραστική-αντιμνημονιακή τάση και κατά συνέπεια ψήφος ευθύνεται και για την ακροδεξιά στροφή του κόσμου, πράγμα που δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση.

Το 1968 τωρα δικαιωνεται..(αλλως τε τόπε και ο Γοντικας)

Ο Μπάμπης Δρακόπουλος και ο Γιάννης Μπανιάς,που δυστυχώς πλέον δεν ζούν,σήμερα θα χαίρονται που οι αγώνες τής Ανανεωτικής Αριστεράς αρχίζουν και δικαιώνονται....Ο Σοσιαλισμός με ανθρώπινο πρόσωπο και δημοκρατία ,αυτός πού πρωτος καταδικασε τα γκουλάγκ,υποστήριξε την Ανοιξη τής Πράγας καί ολα τά νεα κινήματα ειναι πλέον εδώ...

35 χρόνια ήταν πολλά και σήμερα ο δογματισμός και η στενοκεφαλιά και ο άκρατος Σταλινισμός χάνουν την ηγεμονια..

Επιτέλους υπάρχει ελπίδα.

Απ την άλλη Σπύρο δεν μπορώ να χωνέψω (και σόρυ για το 3ο παρόμοιο ποστ) ότι οι νεοναζί έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό στην επικράτεια στην Κόρινθο......

Πέρασε πρώτο κόμμα το Σύριζα στην Κέρκυρα και πάει για 2/3 βουλευτές.

18,44 Σύριζα
18,41 ΝΔ
12,65 ΚΚΕ
12,12 Πασόκ

Ποτέ δεν έχει ξαναβγάλει ο Σύριζα βουλευτή εδώ.

edit. Όχι. Βγάζουν 1-1-1

Απ την άλλη Σπύρο δεν μπορώ να χωνέψω (και σόρυ για το 3ο παρόμοιο ποστ) ότι οι νεοναζί έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό στην επικράτεια στην Κόρινθο......

Συμφωνώ απολυτως και ξέρεις τι αγώνα εχουμε δώσει παντού εναντίον τών νεοναζί....Αλλά επίτρεψέ μου Μήτσο,σήμερα να χαίρομαι και γιά την άλλη πλευρά....

Αρκετά μέ την αλαζονεία του ''ενός και μοναδικού'',αρκετά μέ την συκοφαντική επίθεση στίς αλλες αριστερές δυνάμεις...Ο κόσμος αρχίζει πλέον και βλέπει..

Και προσωπικά,αλλά και για συναισθηματικούς λόγους εχω λογους ναμαι ευχαριστημένος..

Υ.Γ.
Αν ακουσεις τώρα τι λέει η Παπαρήγα,θα καταλάβεις ότι επαναλαμβάνει ακριβώς οσα λενε τα διαπλοκοκάναλα και ο Βενιζέλος,μιλώντας για ψήφο θυμού και οργής..Ας ξυπνήσει η βάση τους,γιατί ο κατήφορος θα συνεχιστεί.Καμιά αυτοκριτική και καμιά διαθεση συνεργασίας...Αλλα λογια να αγαπιόμαστε.

Από όλους τους αρχηγούς ΜΟΝΟ ο Τσίπρας μίλησε με όραμα. Ο Καμμένος είχε ημερομηνία ληξης, το ΚΚΕ πουθενά, το ΠΑΣΟΚ πήγε σπίτι του και η ΝΔ αλαζονεία φουλ. Προβλέπω και σε επαναληπτικές εκλογές.

Δεν μπορώ να πιστέψω μαστόρια Ποιοί ψήφισαν ΝΔ. Μου είναι αδιανόητο....καλά για την ΧΑ δεν το συζητώ....ΓΤΠΚ.

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

(έλα βρε Δημήτρη ούτε 12.5%) χωρίς πλακά τώρα στην κορινθια δεν το περίμενα...

Ρισκάρω μια πρόβλεψη. Αν πάμε σε εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει μακράν πρώτο κόμμα.

Η διαπλοκή απο σήμερα θα εντεινει την επίθεση ..Ελπιζω νά μην συμβάλλουν δημοκράτες και αριστεροί στην επιθεση της διαπλοκής..Και ο νοών νοείτω..

Και πούσαι.....Η κυρια Κανέλλη-ΚΟΔΗΣΟ εχει χασει την μπάλα...Για λύπηση. Αυτοκριτική γιόκ.....

Που το στηρίζεις?
Γιατί διαβάζω ότι είχε ανοδική πορεία και πολλοί συμφωνούν με τη δήλωση που έκανε (ξαναπήραμε την ελλάδα πίσω κλπ) σήμερα...

Γιατί δεν δίνει προοπτική. Είναι (άποψή μου) κόμμα ειδικού σκοπού και δεν δίνει προοπτική. Και ωραία ρε μεγάλε πήραμε την Ελλάδα πίσω και αρνούμαστε μνημόνια, τα βρίσκουμε στην εξωτερική πολιτική. Μετά; Αφού πρεσβευεις τον συντηρητισμό πώς θα γίνει να μην πορευτείς με την ΝΔ; Αν κάτσεις και τα αναλύσεις θα δεις ότι δεν τραβάει....

Εάν κοιτάξουμε 1 χρόνο πίσω θα δούμε ότι έχει γίνει τεράστια ανατροπή ,,, θυμάσται που μας δούλευαν οι Ισπανοί ?

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ !!!!!!!

έχει δρόμο ακόμα ... ίσως πιο σκληρός ,,, αλλά θά ναι καλός δρόμος ..

Η χαρα για την σφαλιαρα στα δυο παραδοσιακα "μεγαλα" κομματα, μετριαζεται απο το αδιανοητο ποσοστο της χρυσης αυγης.

Με 43% αθροιστικά στη δεξιά χωρίς το ΠΑΣΟΚ, η 58% αν βάλεις και το ΠΑΣΟΚ μέσα, δε νομίζω ότι μιλάμε όμως για σφαλιάρα στο πολιτικό κατεστημένο.

Τα δύο κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ήταν απλά οι διαχειριστές των συγκεκριμένων πολιτικών και αυτοί που ψήφισαν το σημερινό 58% είναι κοινωνοί της κομματικής αμηχανίας των κομμάτων τους, αλλά δεν ψηφίζουν άλλες πολιτικές κιόλας...

Εγώ τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Στους ηγέτες όλων των κομμάτων πέφτει φαρδύ το σακκάκι της κυβέρνησης. Αυτοί όλοι δεν είναι ικανοί άνθρωποι για κυβέρνηση, μόνο για ρουσφέτια, βόλεμα των δικών τους παιδιών σαματάδες κι εντυπώσεις είναι ικανοί....

Κι εγώ ψήφισα εκτός ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά για άλλη μια φορά ψήφισα με μισή καρδιά, το μη χείρον βέλτιστον.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Γιατί δεν δίνει προοπτική. Είναι (άποψή μου) κόμμα ειδικού σκοπού και δεν δίνει προοπτική. Και ωραία ρε μεγάλε πήραμε την Ελλάδα πίσω και αρνούμαστε μνημόνια, τα βρίσκουμε στην εξωτερική πολιτική. Μετά; Αφού πρεσβευεις τον συντηρητισμό πώς θα γίνει να μην πορευτείς με την ΝΔ; Αν κάτσεις και τα αναλύσεις θα δεις ότι δεν τραβάει....

Για να πορευθεί με τη ΝΔ πρέπει ένας από τους δύο να αλλάξει το τροπάριο του 180 μοίρες. Και καλά ο Σαμαράς για να γίνει πρωθυπουργός κάνει τα πάντα.
Αν το κάνει όμως ο Καμένος θα ακυρώνει το 80-90% των ψηφοφόρων του...

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Ρισκάρω μια πρόβλεψη. Αν πάμε σε εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει μακράν πρώτο κόμμα.

Δεν θα το αφησουν να συμβει , το παιχνιδι ειναι στημενο πριν αρχισει ,ακου bonus 50 εδρες .Δεν τους ακους πως τρωγονται να βρουν "δεκανικια" για να συγκυβερνησουν;

Ενα πραγμα με εχει στεναχωρησει περισσοτερο σε αυτες τις εκλογες.
Το 40% της αποχης.
Ημουν απογοητευμενος απο τον ελληνικο λαο. Κατι ομως οι πολιτικες συζητησεις της παρεας μου, κατι οι αποψεις σε αυτο το νημα, πραγματικα μου εδωσαν το δικαιωμα να ελπιζω.
Φαινεται ομως οτι σε αυτην την κρίσιμη στιγμη, οι μισοι ελληνες αποφασισαν να μην ασχοληθουν.
Τι να πω...