Αιμίλ με ένα διαολομακ έχω μείνει ,,, αστο μη το πάρω και αυτό και το στείλω ,,, αστο να παει στο διαολο ...
111+42 = 153
αντίστροφη μέτρηση ..
Ήδη άλλαξαν....
111 ΝΔ
κλπ...
Εγώ σου λέω σύμφωνα με τις εταιρίες δημοσκοπήσεων που βλέπουν πως κλείνει το πράγμα.....
ΟΚ. Σε κάθε περίπτωση συμφωνούμε ότι ο εκλογικός νόμος είναι απαράδεκτος. Θα έπρεπε να είναι πρώτη προτεραιότητα. Δεν είναι δυνατόν το πρώτο με το δεύτερο κόμμα να έχουν 4% διαφορά, αλλά περισσότερες από 60 έδρες στο πρώτο!!! ...
Ο δίκαιος εκλογικός νόμος. Δείτε ποσοστά και έδρες στην Α' Αθηνών
http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html#{%22cls%22:%22level%22,%22params%22:{%22level%22:%22ep%22,%22id%22:38}}
111+42 = 153
αντίστροφη μέτρηση ..
Δεν μπορώ να το χωνέψω ρε σεις........
Μεγαλύτερη ντροπή αισθάνομαι εγώ για τον τόπο καταγωγής μου, που οι νεοναζί έχουν απ τα ψηλότερα ποσοστά. ΑΙΣΧΟΣ
και πώς να μπεί. 1 βγαίνει από δαύτους. το τρελό στη α αθηνών είναι οτι η νουδου με 15κάτι κάτι εκλέγει 9 και ο σύριζα με 20παρά κάτι 3!!!!!
111+42 = 153
αντίστροφη μέτρηση ..
Επειδή στην Ατική τα ποσοστά του Συριζα είναι μεγάλα και επειδή λόγω μεγάλου πληθυσμού αργούν να ενσωματωθούν λένε πως θα μειωθουν τα ποσοστά ΝΔ και Πασοκ στην επικράτεια και μάλλον δεν βγάζουν 151 οι δυο τους.
Οψόμεθα
φενεός, στιμπαγκα, αγιονόρι (και το αφήνω εδώ, δεν είναι ώρα τώρα).
Να πω δυο πραγματάκια. Πρώτα από όλα, φαίνεται πως το κακό το ΚΚΕ κερδίζει έδρα στη Σάμο-Ικαρία-Φούρνους.
Για το αποτέλεσμα. Θεωρώ πως όπως ο λαός το '08 ψηφισε αυτόν που θα του 'δινε 5 δεκάρες παραπάνω, δηλαδή αυξησεις ισες με το πληθωρισμό, έτσι και τώρα τιμώρησε τα δυο μεγάλα κόμματα αλλά ψήφισε αυτόν που του ταζε πως θα μείνει στο ευρώ χωρίς θυσίες.
Όλα τα κόμματα που μπαίνουν στη Βουλή, είναι υπέρ της ΕΕ. Δεν θα κατσω να αναλύσω τι είναι η ΕΕ, τα έχουμε πει. Ο λαός θεωρεί πως ο Τσίπρας έχει το μαγικό ραβδάκι, που θα μείνει στην ΕΕ χωρίς αντιλαϊκά μέτρα. Δικαίωμα του, να το θεωρεί, αυτός είναι ο υπερατος κριτής.
Όσο για το αποτέλεσμα του ΚΚΕ, δεδομένου του γεγονότος, πως ήταν το μόνο κόμμα, που ανάγκαζε το λαό να αναλάβει τις ευθύνες και να μην περιμένει από άλλους να το σώσουν, είναι ικανοποιητικό. Το κακό είναι, ότι έρχονται αντιλαϊκά μέτρα όποια κυβέρνηση και να βγει και ο λαός θα πρέπει να οργανωθεί στους χώρους δουλειάς, ώστε να αποκρούσει τις επιθέσεις.
Μα Βασίλη μου αυτό λέω..
Αναμενω απο αυτούς που τοσο καιρό φωναζαν περι ''Δημοκρατιας'' και γουσταραν ΔΝΤ να βγουν να μας πούν ,πώς ακριβώς αντιλαμβάνονται την Δημοκρατια με δωρο 50 εδρών.....Αλλά βλέπω να κρυβονται...................
Τα έχουμε πει για την αστική δημοκρατία.....
Τα έχουμε πει για την αστική δημοκρατία.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.