Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Για νίκη των δυνάμεων του λαϊκισμού μίλησε ο πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας Γρηγόρης Βαλλιανάτος, που κατέβηκε στις εκλογές από κοινού με τη Δράση.

Θα ήθελα να τον σχολιάσω άσχημα αλλά θα μου το σβήσετε

Σε προκαλώ (και σε παρακαλώ) να τον σχολιάσεις και ας σβηστεί μετά.

Μη μου στερήσεις και αυτή την χαρά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που αναγκάζει τον λαό στην εξαθλίωση και τίποτα άλλο.....

Υ.Γ Ελπίζω να κυνηγήσει τουλάχιστον τα Χ.Α. και να μην τα αφήσει να σκοτώνουν μετανάστες.....

Υ.Γ Νο2 Περαστικα στην γ.γ. και Κανέλλη....... Υπομονή...

Το γράφω απο σήμερα..

Η ηγεσια του ΚΚΕ μετά την ξεκάθαρη συντριβή της(διοτι ειναι αδιανοητο σε συνθήκες τετοιας ταξικης επιθεσης να μενει στο 8%) θα ειναι αυτή που θα κάνει τις χυδαιότερες επιθεσεις εναντιον της Αριστεράς...

Και μιάς και ο Γοντικας δηλωνε '''οι οππορτουνιστές θελουν την ρεβανς του 68'' ,τού απαντώ...''Ναι κυριε Γοντικα....Σημερα η Ιστορια αποκαθισταται...Η διάσπαση του 68 δικαιώνεται με συγχρονο τροπο...Εμείς με την Πράγα και εσείς μέ τά Τάνκς''...............................................................

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει

Δεν έχει καμιά σχέση η "αστική" δημοκρατία. Έχει σχέση η μαφία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Αλήθεια, εσύ αστός δεν είσαι; Αν όχι τι είσαι; Αγρότης;

Είπαμε, δεν είμαστε στο 1850. Ξεχάστε πια τον ξύλινο λόγο που σας βίδωσαν στο κεφάλι από μικρά...

μα όπως είπαμε παραπάνω οι αγρότες ως πρώτη δύναμη ανέδειξαν την ΝΔ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πω

Αιμίλιε δεν έχει καμία σχέση με την αστική δημοκρατία το bonus των εδρών. Είναι ξεκάθαρα θέμα των δύο κωλομάγαζων. Και όσων τα υροστήριζαν σθεναρά εδώ και 30 χρόνια.

χεχε!!! Αν μου επιτρέπεις Ιάσων, το bonus των εδρών έχει άμεση σχέση με τα αστικά κόμματα που διακυβέρνησαν και δημιούργησαν το πλαίσιο λειτουργίας που γνωρίζουμε σήμερα. Αυτο ονομάζω αστικό σύστημα Δημοκρατίας, στην χώρα μας.

Το ποιοι το υποστήριζαν δεν μπορούμε να το βάλουμε σε μία πρόταση. Περιλαμβάνει πολλές περιόδους αστάθειας της χώρας, πολλή προπαγάνδα και άλλα πολλά.

Αυτά τα κωλομάγαζα που αναφέρεις αντικατοπτρίζουν το αστικό πλαίσιο της χώρας μας. Αλλά και αυτά να μην υπήρχαν, κάποια άλλα θα αναλάμβαναν την "υποχρέωση". Οι αστοί υπάρχουν και θα υπάρχουν....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πω

Είπαμε, δεν είμαστε στο 1850. Ξεχάστε πια τον ξύλινο λόγο που σας βίδωσαν στο κεφάλι από μικρά...

Σε ποιόν αναφέρεσαι???? Σε εμένα??

Όσο για κυβέρνηση, ίσως έχουμε ΠΑΣΟΚ+ΝΔ+Άλλος.

Το ζήτημα είναι αν από αύριο ο Τσίπρας θα πείσει τον κόσμο ότι είναι σοβαρή εναλλακτική λύση, ώστε στις επόμενες εκλογές να είναι πρώτο κόμμα. Εγώ πάντως θα τον ψήφιζα αν υποσχόταν να κάνει τα τρία που έγραψα πιο πάνω:

1. Εκλογικό σύστημα απλής αναλογικής.

2. Κατάργηση ανευθυνότητας των υπουργών. Να μην διαγράφονται ποτέ οι παρανομίες υπουργών και βουλευτών. Βαρύτατες ποινές για κλοπή δημοσίου χρήματος από εκλεγμένους.

3. Δίκη για όλους τους υπεύθυνους της χρεοκοπίας της χώρας, όπως έκαναν και οι Ισλανδοί για τη δική τους χρεοκοπία.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Δεν μπορώ να το χωνέψω ρε σεις........

Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που αναγκάζει τον λαό στην εξαθλίωση και τίποτα άλλο.....

Υ.Γ Ελπίζω να κυνηγήσει τουλάχιστον τα Χ.Α. και να μην τα αφήσει να σκοτώνουν μετανάστες.....

Υ.Γ Νο2 Περαστικα στην γ.γ. και Κανέλλη....... Υπομονή...

ηδη όσοι φίλοι μου είναι άνεργοι, είχαν τηλεφωνήματα από τους πρωην εργοδότες τους ότι τους προσλαμβάνουν, με διπλάσιο μισθό από ότι πριν.

Κάποιοι μπορούν να πανηγυριζουν που βγήκαν τσαμπινος λιγκ. Δικαίωμα τους. Κάποιοι θα είναι στην πρώτη γραμμή, ώστε να μην περάσουν τα 11,5 δις μετρα που έρχονται. Τα οποία, μπορεί να ρθουν όλα μαζί τον Ιούνιο, αλλά θα 'ρχονται σταδιακά, ίσως μισά έρθουν τον Σεπτέμβρη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετ

Σε ποιόν αναφέρεσαι???? Σε εμένα??

Ναι. Τι σημαίνει σήμερα "αστική" δημοκρατία; Σε αστικά κέντρα δεν ζούμε όλοι μας; (Ακόμη και οι αγρότες κατά πλειοψηφία σε αστικά κέντρα ζουν.)

Το 1850 είχε ουσιαστική διαφορά ο κάτοικος πόλης (αστός) και ο κάτοικος χωριού (αγρότης). Σήμερα είναι απλώς άλλο ένα απομεινάρι της ξύλινης γλώσσας.

Ναι, αλλα οι 50+ δεν ψηφισαν Χρυση Αυγη... οι νεοι την ψηφισαν!

(Απο ερευνα σημερα στα exit poll )....

Από τους γνωστούς μου που ψήφισαν χρυσή αυγή, ο κυριότερος (και για 1-2 μοναδικός) λόγος ήταν οι καραμέλα περί λαθρομεταναστών.

Τα άτομα τα ξέρω και ανάθεμα με αν ήξεραν τι πρεσβέυει η συγκεκριμένη οργάνωση.
Γιαυτό έγραψα ότι αν η αριστερά χαλαρώσει λίγο και δε θα κάνει σημαία τη λαθρομετανάστευση, θα βρει ακόμα περισσότερους φίλους από κει που δε το περιμένει.
Και φυσικά στις επόμενες εκλογές με δυσκολία η ΧΑ θα μπει στη βουλή.

Δεν μπορώ να το χωνέψω ρε σεις........

Όσο για κυβέρνηση, ίσως έχουμε ΠΑΣΟΚ+ΝΔ+Άλλος.

Το ζήτημα είναι αν από αύριο ο Τσίπρας θα πείσει τον κόσμο ότι είναι σοβαρή εναλλακτική λύση, ώστε στις επόμενες εκλογές να είναι πρώτο κόμμα. Εγώ πάντως θα τον ψήφιζα αν υποσχόταν να κάνει τα τρία που έγραψα πιο πάνω:

1. Εκλογικό σύστημα απλής αναλογικής.

2. Κατάργηση ανευθυνότητας των υπουργών. Να μην διαγράφονται ποτέ οι παρανομίες υπουργών και βουλευτών. Βαρύτατες ποινές για κλοπή δημοσίου χρήματος από εκλεγμένους.

3. Δίκη για όλους τους υπεύθυνους της χρεοκοπίας της χώρας, όπως έκαναν και οι Ισλανδοί για τη δική τους χρεοκοπία.

Και αν τα κάνει αυτά ο Τσίπρας, θα αυξηθούν οι μισθοί στα προ 2012 επίπεδα και θα βρουν οι άνεργοι δουλειά; Τόσο απλό ήταν τελικά;

Και αν τα κάνει αυτά ο Τσίπρας, θα αυξηθούν οι μισθοί στα προ 2012 επίπεδα και θα βρουν οι άνεργοι δουλειά; Τόσο απλό ήταν τελικά;

Αν τα κάνει αυτά ο Τσίπρας (ή όποιος άλλος) θα υπάρχει μια καλή αρχή για την βελτίωση της ζωής στη χώρα μας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τ

Ναι. Τι σημαίνει σήμερα "αστική" δημοκρατία; Σε αστικά κέντρα δεν ζούμε όλοι μας; (Ακόμη και οι αγρότες κατά πλειοψηφία σε αστικά κέντρα ζουν.)

Το 1850 είχε ουσιαστική διαφορά ο κάτοικος πόλης (αστός) και ο κάτοικος χωριού (αγρότης). Σήμερα είναι απλώς άλλο ένα απομεινάρι της ξύλινης γλώσσας.

Καλά, επειδή εσύ δεν έχεις ιδέα το τι σημαίνει αστός σήμερα, δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει αστός...

Είπα εγώ κάπου οτι ο αστός είναι μόνο ο αγρότης??

Άρα δεν είμαι εγώ κολλημένος στο 1850, αλλά εσύ απαίδευτος ως προς τον ταξικό διαχωρισμό στην σύγχρονη εποχή.

Σε λίγο θα μας πεις οτι δεν υπάρχει εργατική τάξη και αστική τάξη.....

Last edited:
Τι χτυπιέστε μωρέ όλοι σας ?

Την λύση για άλλη μια φορά την έδωσε ο Περισσός !!!!

Αμεε...Δεχτηκαν και την Χρυσή Αυγή στην Χαλυβουργία.Την υποδεχτηκε ο ηγετης του ΠΑΜΕ....

Πάμε στοιχημα πώς οι πρώτοι που θα πάνε για συζητηση με τον Μάνεση θαναι οι του ΠΑΜΕ???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

ηδη όσοι φίλοι μου είναι άνεργοι, είχαν τηλεφωνήματα από τους πρωην εργοδότες τους ότι τους προσλαμβάνουν, με διπλάσιο μισθό από ότι πριν.

Κάποιοι μπορούν να πανηγυριζουν που βγήκαν τσαμπινος λιγκ. Δικαίωμα τους. Κάποιοι θα είναι στην πρώτη γραμμή, ώστε να μην περάσουν τα 11,5 δις μετρα που έρχονται. Τα οποία, μπορεί να ρθουν όλα μαζί τον Ιούνιο, αλλά θα 'ρχονται σταδιακά, ίσως μισά έρθουν τον Σεπτέμβρη.

Εμένα όσοι φίλοι μου είναι άνεργοι σήμερα χαίρονται γιατί ήρθε ένα χαμόγελο αισιοδοξίας, που το κόμμα σου μαζί με τα υπόλοιπα μνημονιακά, τους το είχαν στερήσει....

Ξεκουβαλάτε....

Ξεκολλήστε με την ΧΑ ρε σεις!

Οι περισσότεροι που γράφετε εδώ μέσα είστε αριστεροί (εγώ δεν είμαι). Και αντί να συζητάτε για την ανέλπιστη νίκη του Τσίπρα και κυρίως για το πως θα μπορούσε από αύριο η κατάσταση να βελτιωθεί ... εσείς βρήκατε νέα αφορμή γκρίνιας και απελπισίας, την ΧΑ...