Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Τώρα αυτά το "πώς κάθεται στο διπλανό παράθυρο" είναι υπερβολές. Στη Βουλή θα αναγκαστούν να κάτσουν όλοι δίπλα (κι εκεί τρόπος του λέγειν "δίπλα") σε όλους, εκτός εάν αποφασίσουν να μην πηγαίνουν στις συνεδριάσεις.
Δεν είπαμε ότι είναι υποχρεωμένοι και να μιλούν μεταξύ τους. Για απλή ανοχή της φυσικής παρουσίας μιλάμε.

Η δικη σου γνώμη ποια είναι? ποιοι πρέπει να κάνουν κυβέρνηση?

Το είπα απ'την αρχή.Ο κ.Τσίπρας.
Εκτός αν υπάρχει κάποιος που να υπόσχεται περισσότερα.Οι "δεξιοί" δεν είμαστε κολλημένοι.

Εκτός αν υπάρχει κάποιος που να υπόσχεται περισσότερα.Οι "δεξιοί" δεν είμαστε κολλημένοι.

Κάντε μια αριστερή αντιμνημονιακη κυβέρνηση που είναι και της μόδας με όλους τους αντιμνημονιακους, Λοβέρδους, Παπακωνσταντίνου, αδωνη, τον Άρη, τον ψαριανο και τους υπόλοιπους συνεχιστε να ξεζουμιζεται τον ελληνικό λαό , και αφήστε εμάς τους εγκαθετους ...

Ενταξει τεκνο μου , τωρα πηρες αφεση :ernaehrung004:

Κάντε μια αριστερή αντιμνημονιακη κυβέρνηση που είναι και της μόδας με όλους τους αντιμνημονιακους, Λοβέρδους, Παπακωνσταντίνου, αδωνη, τον Άρη, τον ψαριανο και τους υπόλοιπους συνεχιστε να ξεζουμιζεται τον ελληνικό λαό , και αφήστε εμάς τους εγκαθετους ...

Πάντως,σοβαρά τώρα,εγώ θα ψηφίσω Τσίπρα.Όπως και πολλοί γνωστοί μου που ποτέ δε φαντάστηκαν πως υπάρχει ποτέ τέτοια περίπτωση.

Ή να μας "σώσει" απ' αυτούς που μας πίνουν το αίμα ή να ξεβρακωθεί.Αρκετά με τα παιδιαρίσματα.

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Πάντως,σοβαρά τώρα,εγώ θα ψηφίσω Τσίπρα.Όπως και πολλοί γνωστοί μου που ποτέ δε φαντάστηκαν πως υπάρχει ποτέ τέτοια περίπτωση.

Ή να μας "σώσει" απ' αυτούς που μας πίνουν το αίμα ή να ξεβρακωθεί.Αρκετά με τα παιδιαρίσματα.

Νεοδημοκράτης που ψήφισε ήδη Τσίπρα κάνει trolling στο ΑVclub!

Ειτε Τσιπρας ειτε αλλος, ειτε ευρω ειτε δραχμη, ιδιο κουπι θα τραβηξουμε...

Περαν της οικονομιας ομως, υπαρχουν και αλλα θεματα που πρεπει να διευκρινιστουν ξανα απο τον συριζα πριν τις εκλογες. Μακεδονικο, Θρακη, μεταναστευτικο, εγκληματικοτικοτητα/αστυνομευση, αμυνα/Ελληνοτουρκικα, ΑΟΖ κλπ.

Οταν χαιρονται για το προγραμμα του συριζα οι σκοπιανοι, οι τουρκοι και αλλοι φιλοι της Ελλαδας, εγω ανησυχω..

Ειτε Τσιπρας ειτε αλλος, ειτε ευρω ειτε δραχμη, ιδιο κουπι θα τραβηξουμε...

Περαν της οικονομιας ομως, υπαρχουν και αλλα θεματα που πρεπει να διευκρινιστουν ξανα απο τον συριζα πριν τις εκλογες. Μακεδονικο, Θρακη, μεταναστευτικο, εγκληματικοτικοτητα/αστυνομευση, αμυνα/Ελληνοτουρκικα, ΑΟΖ κλπ.

Οταν χαιρονται για το προγραμμα του συριζα οι σκοπιανοι, οι τουρκοι και αλλοι φιλοι της Ελλαδας, εγω ανησυχω..

Όλα θα τα λύσει το παιδί.Μην αγχώνεσαι.

Θα φάμε παντεσπάνι όχι μόνο εμείς αλλά και η Αφρική και η Ασία που έρθουν να τους φιλοξενήσουμε.Ο Τσίπρας ξέρει...

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Όλα θα τα λύσει το παιδί.Μην αγχώνεσαι.

Θα φάμε παντεσπάνι όχι μόνο εμείς αλλά και η Αφρική και η Ασία που έρθουν να τους φιλοξενήσουμε.Ο Τσίπρας ξέρει...

Όχι βρε.... Ο Αντωνάκης θα τα "ισιώσει" τα πράγματα.... Μην πειραματιζόμαστε....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Ναι.
Μας "ίσιωσε" ο ένας να δοκιμάσει και ο άλλος??:grinning-smiley-043

Οχι ρε...Μην λες τέτοια και "αναθερμάνουμε" "κλίματα".....χιχι!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Οχι ρε...Μην λες τέτοια και "αναθερμάνουμε" "κλίματα".....χιχι!!!

Μα δε βλέπεις τι γίνεται??

Ένας ένας παιδιά...
Όλοι θα πάρουτε (κατά το "εγέρθουτε")....!!:flipout:

Aπο τα τρέχοντα πρόσωπα και κόμματα, κι εγώ εμπιστεύομαι περισσότερο τον Σύριζα. Κάπου στο μυαλό μου τριγυρνάει το δεδομένο της "κυβερνητικής απειρίας" και κάποιων "ερασιτεχνικών δηλώσεων" απο στελέχη, αλλα δεν είναι αρκετά να μου αλλάξουν γνώμη. Διαφωνώ βέβαια κάθετα με την μεταναστευτική πολιτική και κάποιες σχετικές ιδέες πού ακούγονται. Για το τελευταίο συμφωνώ κι εγώ οτι δεν χρειάζεται εγκλεισμός σε κέντρα φιλοξενίας... Φόρτωμα σε καράβι και επιστροφή εκεί απ'όπου ήρθαν χρειάζεται. Βέβαια γι'αυτό μπορώ να τσακωθώ ελεύθερα σε άλλο θρεντ...

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Εχουν βγει οι Σκοπιανοι με σημαιες και οι Τουρκοι...Πωωπωπωπωω..

Δεν ξερω αν ειναι αστειο το ζητημα.

556282_408437649187441_147134745317734_1241826_36310512_n.jpg

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ DEB ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.

Με το κόμμα του γνωστού εξτρεμιστή της Θράκης Αχμέτ Σαδίκ επιχειρεί ο Συνασπισμός. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Χρόνος ο ΣΥΝ και το κόμμα DEB έχουν ξεκινήσει συνομιλίες στην προσπάθεια των στελεχών του ΣΥΝ να προσελκύσει τους ''αγανακτισμένους πολίτες'' του κόμματος DEB.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα DEB ιδρύθηκε με σκοπό να...

http://vu-vuzela.blogspot.com/2012/05/deb.html

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Δεν ξερω αν ειναι αστειο το ζητημα.

556282_408437649187441_147134745317734_1241826_36310512_n.jpg

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ DEB ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.

Με το κόμμα του γνωστού εξτρεμιστή της Θράκης Αχμέτ Σαδίκ επιχειρεί ο Συνασπισμός. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Χρόνος ο ΣΥΝ και το κόμμα DEB έχουν ξεκινήσει συνομιλίες στην προσπάθεια των στελεχών του ΣΥΝ να προσελκύσει τους ''αγανακτισμένους πολίτες'' του κόμματος DEB.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα DEB ιδρύθηκε με σκοπό να...

http://vu-vuzela.blogspot.com/2012/05/deb.html

Χιώτη αυτό που κάνεις εύκολα ανταπαντάται, γι αυτό μην δημιουργείς εντυπώσεις
Κουμπαριές Καραμανλή-Ερντογκάν, Ζειμπέκικο ΓΑΠ -Ισμαήλ Τζέμ .....άμα ψάξεις θα βρείς πολλά.
Υποσχέθηκες πως θα μπαίνεις μονο στα φωτογραφικά και στους φακούς αλλά βλέπω πως άλλαξες γνώμη!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελεξε δυο βουλευτες εκεί απο την μειονοτητα τον Καραγιουσουφ και τον Μπεϊντές...

Τα αλλα που γραφει ο εθνικιστικος ''Χρονος'' στερουνται αληθείας..

Δεν ηξερα πως απαγορευεται η εκπροσωπηση της Μουσουλμανικης Μειονοτητας..

Υποψιν στο DEB,πως το λενε ειναι 3 και ο κουκος..

Πολύ θαθελα επισης να μαθαινα τι κυκλοφορια εχει ο ''Χρονος'' ,αν εχει πολλες διαφημισεις και πως τα βγαζει περα με τα εξοδα του....

Επειδή η Ελλάδα ειναι μικρή χώρα και η Θρακη δεν ειναι μακρια τα νέα φτανουν και εδω..

Τες πα..Σταματώ εδώ.

Last edited:
@ Χιώτη.
Έχε υπ όψιν σου πως στα διεθνή φωτογραφικά fora οι Τούρκοι συνάδελφοι φωτογράφοι είναι μακράν οι ευγενέστεροι, πολιτισμένοι και φιλόξενοι όλων.
Και αυτό είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Δεν λαμβάνω υπόψιν τις μπαρούφες που εξαπολύονται ένθεν & ένθεν στα εθνικιστικά fora.
Αυτά FYI.