Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;
Μην τσακωθεις
...
Χωρις να συμφωνω με την γνωμη σου,απλά σου υπενθυμιζω πως σύμφωνα με τις ευρωπαϊκες συνθηκες η νομιμη επιστροφη ενος μετανάστη στην Χωρα καταγωγης του κοστίζει πολλά..Αν βεβαια μιλάς για νομιμη επιστροφη..
Μιλώ απολύτως τεχνοκρατικα ,οπως προβλεπουν οι διεθνεις συνθήκες,που εχει υπογραψει η Ελλάδα..
Ξερω οτι στα λοιπα διαφωνούμε στην προσεγγιση του θεματος..
Αλλως τε ακομα και το Δουβλινο 2 η Ελλάδα το υπεγραψε.
Aπο τα τρέχοντα πρόσωπα και κόμματα, κι εγώ εμπιστεύομαι περισσότερο τον Σύριζα. Κάπου στο μυαλό μου τριγυρνάει το δεδομένο της "κυβερνητικής απειρίας" και κάποιων "ερασιτεχνικών δηλώσεων" απο στελέχη, αλλα δεν είναι αρκετά να μου αλλάξουν γνώμη. Διαφωνώ βέβαια κάθετα με την μεταναστευτική πολιτική και κάποιες σχετικές ιδέες πού ακούγονται. Για το τελευταίο συμφωνώ κι εγώ οτι δεν χρειάζεται εγκλεισμός σε κέντρα φιλοξενίας... Φόρτωμα σε καράβι και επιστροφή εκεί απ'όπου ήρθαν χρειάζεται. Βέβαια γι'αυτό μπορώ να τσακωθώ ελεύθερα σε άλλο θρεντ...
Μην τσακωθεις

Χωρις να συμφωνω με την γνωμη σου,απλά σου υπενθυμιζω πως σύμφωνα με τις ευρωπαϊκες συνθηκες η νομιμη επιστροφη ενος μετανάστη στην Χωρα καταγωγης του κοστίζει πολλά..Αν βεβαια μιλάς για νομιμη επιστροφη..
Μιλώ απολύτως τεχνοκρατικα ,οπως προβλεπουν οι διεθνεις συνθήκες,που εχει υπογραψει η Ελλάδα..
Ξερω οτι στα λοιπα διαφωνούμε στην προσεγγιση του θεματος..
Αλλως τε ακομα και το Δουβλινο 2 η Ελλάδα το υπεγραψε.