Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Ο Λιάκος αλλαξε δρόμο..Αν ειναι αληθινος η οχι ο δρομος θα φανεί στο μέλλον..

Η Ρεπούση ειναι Γαλλικού και την εκανε η Γιαννάκου και νεοφιλελευθεροι κύκλοι ''Ιστορικό''.

Απλώς κακιστα η Ρεπουση εγινε γνωστη μονον για τον άθλιο ''συνωστισμο''....

Ειχε ''ξεχάσει'' να αναφερθεί σε παμπολλα θεματα ,και υμνουσε ως ''ανωτερο'' τον πολιτισμο της Ευρώπης,''ξεχασε'' τι σημαινει Ιερα Συμμαχια,μοκο για τους Ναπολεοντειους πολέμους μόκο για την αποικιοκρατια ,μοκο για την Εθνικη Αντισταση και πολλά άλλα που δεν τα άγγιξαν πολλοι..

Ο Ευτύχης Μπιτσάκης ειχε γράψει εξαιρετικα άρθρα για δαυτην.

Δεν κρίνω το βιβλίο καθότι δεν το έχω διαβάσει. Απλά μεταφέρω την πληροφορία από πηγή που εμπιστεύομαι (δεν έχω ιδίαν άποψη) ότι πίσω από το βιβλίο βρισκόταν ο Λιάκος. Αυτά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Δεν κρίνω το βιβλίο καθότι δεν το έχω διαβάσει. Απλά μεταφέρω την πληροφορία από πηγή που εμπιστεύομαι (δεν έχω ιδίαν άποψη) ότι πίσω από το βιβλίο βρισκόταν ο Λιάκος. Αυτά.

Οντως ηταν..

Το βιβλιο τοχα κανει φυλλο και φτερό και ηταν πολλαπλά απαράδεκτο...Οχι ομως μονον λογω του ''συνωστισμου.'

αχρείαστο τελικά ποστ.

Δεν ειναι τιποτα..Ενοχλούνται χρυσαυγιτάκια επειδή γραφονται αποψεις που δεν ''τιμούν'' τον ''Φυρερ Μιχαλολιάκο'' και εμφανιζονται ως trolls..

Συνηθισμένα τα βουνα απο τα χιονια..

Αν το troll ηταν Αλβανος,εγω ειμαι Αιθιοπας.:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

O CheapRuss που μπήκε να τρολλάρει είναι το μέλος BARROCK που έχει μπαναριστεί για τρείς μήνες

Ο CheapRuss έφυγε για άγνωστους γαλαξίες, πάντως!

Η συμπεριφορά της Ρεπούση απαράδεκτη. Ακόμα και αν δεν δέχεται την Γενοκτονία (δεν γνωρίζω τη θέση της) δεν μπορεί να μην σέβεται την μνήμη των θυμάτων. Η ανακοίνωση της ΔημΑρ πολύ λίγη και δυστυχώς ανόητη. Ή σύσσωμη ή με απουσίες και τα δύο δεν γίνεται.
Αδυνατώ να καταλαβω αυτη τη συμπεριφορά...
Απο που προέρχεται αυτη η ξινίλα;;;
Οπως δεν μπορω να κατανοήσω το λασκάρισμα της βιδας αυτων που τάσσονται υπερ των ιδεων του ναζισμου αλλο τοσο δεν μπορω να κατανοήσω αυτο το λασκαρισμα που βγαζει απέχθεια σε σημειο αναγούλας για μια γενοκτονία ( αφου δεν αντεξε ουτε ενα λεπτο).

Αν ο κόσμος δεν τσιμπήσει, πρώτος ο σύριζα με 20+, δεύτερη η νδ, μονοψήφιο το πασοκ και πτώση όλοι οι άλλοι εκτος του Τζήμερου...

Αν ο κόσμος δεν τσιμπήσει, πρώτος ο σύριζα με 20+, δεύτερη η νδ, μονοψήφιο το πασοκ και πτώση όλοι οι άλλοι εκτος του Τζήμερου...

Ο τζημερος τρώει τρελό σπρώξιμο απο το αλαφουζεικο...

Η καθημερινή στο γκάλοπ της αναφέρεται στον τζημερος ως το μοναδικό μικρό κόμμα που διασώζεται με ποσοστό 3%... Τυχαίο;

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του ανεξαρτήτως του τι πρεσβεύει ο τζημερος...

Βέβαια, τίθεται το θέμα τι γίνεται αμέσως μετά... Ο σύριζα θα πρέπει να δεχτεί υποχρεωτικά την δεξιά ανοχή για σχηματισμό κυβέρνησης... Μη σχηματισμός κυβέρνησης μετά τις 17/6 δεν παίζει με τίποτα...

Ο τζημερος τρώει τρελό σπρώξιμο απο το αλαφουζεικο...

Η καθημερινή στο γκάλοπ της αναφέρεται στον τζημερος ως το μοναδικό μικρό κόμμα που διασώζεται με ποσοστό 3%... Τυχαίο;

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του ανεξαρτήτως του τι πρεσβεύει ο τζημερος...

Τα χρόνια που έρχονται, ο τζήμερος θα είναι ο τσίπρας της "ριζοσπαστικής" δεξιάς... Τσ vs Τζ και σύριζα vs σύριδα...

Βέβαια, τίθεται το θέμα τι γίνεται αμέσως μετά... Ο σύριζα θα πρέπει να δεχτεί υποχρεωτικά την δεξιά ανοχή για σχηματισμό κυβέρνησης... Μη σχηματισμός κυβέρνησης μετά τις 17/6 δεν παίζει με τίποτα...

εντιτ...
Και αν ο σχηματισμός αυτός προκύψει, θα τεθεί το ερώτημα "γιατι δεν έγινε απο τις πρώτες εκλογές"... Ιδωμεν...

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Τα χρόνια που έρχονται, ο τζήμερος θα είναι ο τσίπρας της "ριζοσπαστικής" δεξιάς... Τσ vs Τζ και σύριζα vs σύριδα...

Ο Τζήμερος θα εξαφανιστεί οπως εμφανιστηκε...

Και δεν εχει καμια σχεση με ριζοσπαστικη δεξιά,αλλα με μια επαναληψη του Νεοφιλελευθερου μοντέλου..Ειναι η Ντόρα με περιτύλιγμα διαφημιστή.

Ο τζήμερος περνάει την οικόνα του λαικού δεξιού... τεχνοκράτης, απλή λαική γλώσσα και χωρίς γραβάτα. Παραδέχομαι οτι η εμφάνισή του ήταν μια πετυχημένη κίνηση της δεξιάς... Σημειωτέον οτι 3 μέρες πριν τις εκλογές, οι μισοί γνωστοί μου (όλου του φάσματος), δεν ήξεραν καν οτι υπήρχε κάποιος ονόματι τζήμερος...

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Και δεν εχει καμια σχεση με ριζοσπαστικη δεξιά,αλλα με μια επαναληψη του Νεοφιλελευθερου μοντέλου..Ειναι η Ντόρα με περιτύλιγμα διαφημιστή.

Θα δείξει... Σ'εμένα για δεξιός μου κάθεται καλύτερα στο γούστο μου απο την Ντόρα και συναφείς τύπους, Κι αυτός θα κριθεί σε πραγματικές συνθήκες. Αν μπει στην βουλή θα πρέπει να λέει κάτι διαφορετικό απο την λοιπή δεξιά, αλλιώς περιττεύει...

Ο τζήμερος περνάει την οικόνα του λαικού δεξιού... τεχνοκράτης, απλή λαική γλώσσα και χωρίς γραβάτα. Παραδέχομαι οτι η εμφάνισή του ήταν μια πετυχημένη κίνηση της δεξιάς... Σημειωτέον οτι 3 μέρες πριν τις εκλογές, οι μισοί γνωστοί μου (όλου του φάσματος), δεν ήξεραν καν οτι υπήρχε κάποιος ονόματι τζήμερος...

συμφωνώ...

τον προωθούν για να μείνει...

το γιατί δεν μπορώ να καταλάβω...

ίσως σαν εναλλακτική αν καταρρεύσει η νδ...

νδ και πασοκ δεν θα καταρρεύσουν... Είναι μαντριά και έχουν φτιάξει χοντρές ρίζες... Οσο κρατούν το ίδιο όνομα, θα είναι μεγαλοπαράγοντες στη συνείδηση του κόσμου... Κάτι σαν την φανέλα της αεκ... οτι αποτελέσματα κι αν φέρνει ή όπυ κι αν βρίσκεται βαθμολογικά, παραμένει μια μεγάλη ομάδα... Σε πρώτη ευκαιρία, οι απογοητευμένοι ή δυσαρεστημένοι απο τα φρεσκοδυναμωμένα κόμματα, θα γυρνούν στο μαντρί με ήσυχη την συνείδηση οτι "έδωσαν ευκαιρίες στα εναλλακτικά κόμματα και τιμώρησαν τους δικούς τους όταν έπρεπε"... Αλλωστε ο μητσοτός το είχε πει... "Σε 10 χρόνια δεν θα θυμάται κανείς ποιοί ψήφισαν το μνημόνιο..."

Το σημερινό Βήμα έχει ένα ενδιαφέρον άρθρο για το νέο φιλελεύθερο - κεντροαριστερό κόμμα που ετοιμάζεται και εκκινεί από τους Μάνους φτάνοντας μέχρι τη ΔΗΜ.ΑΡ. με πολλούς ενδιάμεσους σταθμούς (Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, εκσυγχρονιστές). Λέει ότι ανακοινώσεις ενδέχεται να γίνουν αύριο και ότι μάλλον θα κατέλθει στις εκλογές. Βέβαια, είμαι σίγουρος ότι το πλήρες εύρος του δυναμικού του θα ξεδιπλωθεί μετά τις εκλογές και ανάλογα με τα αποτελέσματα καθότι πολλοί από όσους συμμετέχουν στις συζητήσεις τηρούν στάση αναμονής.

“@doleross: Δεν κατεβαίνει αυτόνομα η "Κοινωνική Συμφωνία" (Κατσέλη-Καστανίδης) στις εκλογές. Πρόταση συνεργασίας σε ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΑΡ κ Οικ.-Πράσ. #rbnews”

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Ο Τζήμερος είναι η θηλυκιά Ντόρα :elefant: