Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Τι φοβούνται...??? Πλάκα κάνεις....

ΔΡΑΧΜΗ και το τι θα γίνει αφού γυρίσουμε.... ΑΤΙΑ θα κατέβουν, ο καθένας με μπαζούκας στο σπίτι του, κλπ κλπ.... Να θυμίσω μόνο την εκπομπή της Χούκλη περι δραχμής....???

Και αυτά γιατί τα φοβούνται μόνο στην επαρχία είπαμε?

Και αυτά γιατί τα φοβούνται μόνο στην επαρχία είπαμε?

Μιλάω για τους αναποφάσιστους....ψηφοφόρους...

Στην επαρχία απο ότι φαίνεται στρίβει προς τα δεξιά το καράβι....(λόγω τρομοκράτησης..)αλλά και αυτό δεν είναι προβλέψιμο. Το αντίθετο θα έλεγα....

Τρομοκράτηση λόγω κόψιμο επιχορηγήσεων απο ΕΕ, κλπ κλπ....

Α, ναι ξέχασα. Οι ευνοημένοι αγρότες που θα κοπούν τα επιδόματα κλπ....

Είσαι απίστευτα μακρυά από τη πραγματικότητα.

Μίλα με μερικούς επαρχιώτες και τα ξανασυζητάμε.

Α, ναι ξέχασα. Οι ευνοημένοι αγρότες που θα κοπούν τα επιδόματα κλπ....

Είσαι απίστευτα μακρυά από τη πραγματικότητα.

Μίλα με μερικούς επαρχιώτες και τα ξανασυζητάμε.

Το τι είμαι άστο, έχει φανεί εδώ και πολύ καιρό.....

Τα κονδύλια τα περιμένουν όλοι, έστω και αυτά τα λίγα που απέμειναν.... Ειδικά σήμερα...αυτή την εποχή.

Η τρομοκράτηση έχει να κάνει με την άνοδο της εγκληματικότητας, που προανέφερα με το παράδειγμα του μπαζούκας, έχει να κάνει με τις εισαγωγές πρώτων υλών, πετρελαίου, κλπ...

Last edited by a moderator:
Το τι είμαι άστο, έχει φανεί εδώ και πολύ καιρό.....

Τα κονδύλια τα περιμένουν όλοι, έστω και αυτά τα λίγα που απέμειναν.... Ειδικά σήμερα...αυτή την εποχή.

Η τρομοκράτηση έχει να κάνει με την άνοδο της εγκληματικότητας, που προανέφερα με το παράδειγμα του μπαζούκας, έχει να κάνει με τις εισαγωγές πρώτων υλών, πετρελαίου, κλπ...

Στο ξαναλέω δεν έχει καμία σχέση αυτά που γράφεις λόγω της επαρχίας.
Στο αναφέρω ξανά και ξανά. Στο είπε και άλλο άτομο που είναι από βόρεια επαρχία και επιμένεις.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε αυτούς που μας διαβάζουν.
Το σταματάω εδώ γιατί δεν έχω επιχειρήματα κόντρα σε μπαζούκας, "άτια" κλπ....

Last edited by a moderator:
Έχω την εντύπωση ότι κανείς δε θα ξεπεράσει το 25 - 26 %.
Δεν ξέρω ποιος θα είναι πρώτος, πάντως αν ήμουν οι "δανειστές" μας, θα έκανα τα πάντα να περάσει η Εθνική στην επόμενη φάση του Euro, ώστε να πάμε να ψηφίσουμε με "ανεβασμένο ηθικό" και λιγότερο θυμό.

Αυτο δεν το ειχα σκεφθει :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Eπίσης να θυμάστε οτι στα πρώτα πανελαδικά στο 20% του συνόλου, η νδ θα είναι +1 μονάδα κι ο σύριζα -1 μοναδα σε σχέση με τα τελικά το πρωι της Δευτέρας... Τα μεγάλα αστικά κέντρα αργούν να καταμετρήσουν σε σχέση με την επαρχία...

Οι πόλεις έχουμε και πιο μεγάλα τμήματα... 620 έχει το αυριανό δικό μου... και είχα την εντύπωση ότι μέχρι 600ρια είναι τα τμήματα.
Α... και κατά κανόνα μικρότερη προθυμία για εφορευτική επιτροπή. Τηλεγράφημα πριν τις 9 δεν προβλέπεται να έχει φύγει...

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Αυτή τη φορά όμως δεν έχει σταυρούς προτίμησης σε υποψήφιους...

Θα αυτοσταυρωθούμε...

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Α... και κατά κανόνα μικρότερη προθυμία για εφορευτική επιτροπή. Τηλεγράφημα πριν τις 9 δεν προβλέπεται να έχει φύγει...

Εμ καλά να πάθεις!!!!!

Σου είπα έλα εδώ να έχεις τουλάχιστον 1 εφορευτική και τα γαλατάκια, μαρμελάδες, λικεράκια σου επιστρέφοντας.....:Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Εμ καλά να πάθεις!!!!!

Σου είπα έλα εδώ να έχεις τουλάχιστον 1 εφορευτική και τα γαλατάκια, μαρμελάδες, λικεράκια σου επιστρέφοντας.....:Banane0:

Πήγε η σύζυγος μάναμ' παραδίπλα σας... Θεσπρωτία στα βουνά 1,5 χλμ από τα αλβανικά σύνορα... γύρω στους 40 ψηφοφόρους αναμένεται να έχει... Μέχρι να βγάλω απλώς τα συγκεντρωτικά αυτή θα έχει τελειώσει, θα έχει κλείσει το τμήμα της, θα έχει κάνει τα 40 χιλιόμετρα μέχρι τους Φιλιάτες, τα άλλα τόσα μέχρι Ηγουμενίτσα για το Πρωτοδικείο και την αντιπεριφέρεια, και θα είναι καθ' οδόν για τα Γιάννενα...
Ευτυχώς δεν έχει σταυρούς, και οι συνδυασμοί είναι ελαφρώς λιγότεροι. Και τα ψηφοδέλτια για τόσο μεγάλο τμήμα τσίμα-τσίμα. Θα μας βάλουν να κάνουμε τους σκουπιδιάρηδες μου φαίνεται και να αλιεύουμε πεταμένα από το παραβάν.

Στο ξαναλέω δεν έχει καμία σχέση αυτά που γράφεις λόγω της επαρχίας.
Στο αναφέρω ξανά και ξανά. Στο είπε και άλλο άτομο που είναι από βόρεια επαρχία και επιμένεις.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε αυτούς που μας διαβάζουν.
Το σταματάω εδώ γιατί δεν έχω επιχειρήματα κόντρα σε μπαζούκας, "άτια" κλπ....

Κοίτα να δεις... Το "προβληματισμένοι" που είπε ο BIOS για σένα σημαίνει οτι δεν είναι φοβισμένοι, για μένα σημαίνει οτι λόγω τρομοκράτησης απο τα ΜΜΕ(φόβος)προβληματίστικαν ενώ θα μπορούσαν να έχουν καταλήξει καιρό τώρα....

Απλό???

Επίσης το ότι μου το αναφέρεις ξανά και ξανά δεν μου λέει απολύτως τίποτα, όπως και σε εσένα ενδεχομένως, άρα διαπιστώσεις "είσαι εκτός πραγματικότητας", κλπ....μακριά απο εμένα...

Αν δεν έχεις επιχειρήματα κόντρα στην τρομοκράτηση μέσω εγκληματικότητας απο τα ΜΜΕ(που ανέφερα), άστο καλύτερα μην ξεκινάς κουβέντα....

Όλους τους πολίτες της χώρας έχουν τρομοκρατήσει είτε θέλεις να το αποδεχθείς είτε όχι.....

Έχω και εγώ σχέση και συγγενείς απο επαρχία, δεν έχεις την αποκλειστικότητα...

"Τρομοκράτηση μέσω εγκληματικότητας από τα ΜΜΕ"; Δλδ τι εννοείς ότι υπερπροβάλλεται κάτι που δεν υπάρχει σε τέτοιο βαθμό; Καλό κι αυτό... Το τι σκοπούς εξυπηρετεί η προβολή δεν έχει να κάνει καθόλου με το εάν κάτι είναι η πραγματικότητα ή όχι.

Τώρα για τις "πληροφορίες" ήθελα να ήξερα πού τις βρίσκετε αφού απαγορεύεται η δημοσίευση δημοσκοπήσεων. Από τους στοιχηματζήδες;

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

"Τρομοκράτηση μέσω εγκληματικότητας από τα ΜΜΕ"; Δλδ τι εννοείς ότι υπερπροβάλλεται κάτι που δεν υπάρχει σε τέτοιο βαθμό; Καλό κι αυτό... Το τι σκοπούς εξυπηρετεί η προβολή δεν έχει να κάνει καθόλου με το εάν κάτι είναι η πραγματικότητα ή όχι.

Που βρίσκεις το περίεργο??

Φυσικά και υπερπροβάλλεται.... Φυσικά και ως ένα σημείο εξυπηρετεί σκοπούς της άρχουσας τάξης... Πέρσι με το που σημειωνόταν ένα περιστατικό ληστείας τα κανάλια το έπαιζαν σαν πρώτη ή δεύτερη είδηση..και στατιστικά η εγκληματικότητα ήταν στα ίδια ποσοστά με προπερσι, π.χ.......

Εγώ εκτιμώ διαφορά 5% υπερ ΣΥΡΙΖΑ. Αισθάνομαι κάτι βράζει και κοντεύει να χυθεί.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Που βρίσκεις το περίεργο??

Φυσικά και υπερπροβάλλεται.... Φυσικά και ως ένα σημείο εξυπηρετεί σκοπούς της άρχουσας τάξης... Πέρσι με το που σημειωνόταν ένα περιστατικό ληστείας τα κανάλια το έπαιζαν σαν πρώτη ή δεύτερη είδηση..και στατιστικά η εγκληματικότητα ήταν στα ίδια ποσοστά με προπερσι, π.χ.......

Καταρχάς στα στατιστικά σημειώνεται, εάν δεν κάνω λάθος μια κάποια αύξηση (μεγάλη, μικρή, θα σε γελάσω, δεν είμαι πρόχειρος πάντως τα στοιχεία υπάρχουν). Κατά δεύτερον, ασχέτως του εάν η αύξησή της από πέρισυ είναι μεγάλη είναι μικρή, η εγκληματικότητα είναι μεγάλη. Όποιος δεν το βλέπει, είναι τυφλός. Προσωπική μου άποψη. Το όποιος δεν το βλέπει κλπ. Ότι είναι μεγάλη δεν είναι άποψη, είναι αντικειμενικό δεδομένο.

Το τι σκοπούς εξυπηρετούν τα ΜΜΕ, ποσώς με ενδιαφέρει. Το εάν κάτι προβάλλεται ή δεν προβάλλεται από τα ΜΜΕ δεν σημαίνει ότι υπάρχει ή δεν υπάρχει. Από τους πρώτους που το είπαν ήσουν, εάν δεν κάνω λάθος, για τα περσινά επεισόδια με τα έκτροπα των ΜΑΤ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Καταρχάς στα στατιστικά σημειώνεται, εάν δεν κάνω λάθος μια κάποια αύξηση (μεγάλη, μικρή, θα σε γελάσω, δεν είμαι πρόχειρος πάντως τα στοιχεία υπάρχουν). Κατά δεύτερον, ασχέτως του εάν η αύξησή της από πέρισυ είναι μεγάλη είναι μικρή, η εγκληματικότητα είναι μεγάλη. Όποιος δεν το βλέπει, είναι τυφλός. Προσωπική μου άποψη. Το όποιος δεν το βλέπει κλπ. Ότι είναι μεγάλη δεν είναι άποψη, είναι αντικειμενικό δεδομένο.

Το τι σκοπούς εξυπηρετούν τα ΜΜΕ, ποσώς με ενδιαφέρει. Το εάν κάτι προβάλλεται ή δεν προβάλλεται από τα ΜΜΕ δεν σημαίνει ότι υπάρχει ή δεν υπάρχει. Από τους πρώτους που το είπαν ήσουν, εάν δεν κάνω λάθος, για τα περσινά επεισόδια με τα έκτροπα των ΜΑΤ.

Αυτοαναιρείσαι ελαφρός... Αναφέρεις οτι δεν σε ενδιαφέρει τι σκοπούς εξυπηρετούν τα ΜΜΕ, αλλά αναφέρεις τα περιστατικά με τα ΜΑΤ που δεν τα κάλυπτε κανένα ΜΜΕ. Άρα αποδέχεσαι την σκοπιμότητα των ΜΜΕ και την πρακτική τους να δείχνουν μεν τα "εγκλήματα" που γίνονται, αλλά να μην δείχνουν τις διαδηλώσεις των πολιτών....

Φυσικά και η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί....Όχι τυφλός...ηλίθιος πρέπει να είναι κανείς για να μην το δει.... Αν μάλιστα αυτός που βλέπει την αύξηση της εγκληματικότητας, δει και την αύξηση της εξαθλίωσης του λαού, τότε είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει και την "πηγή" των προβλημάτων του....

Το ότι κάτι προβάλλεται φυσικά και υπάρχει..... Ο τρόπος προβολής του όμως έχει μείζονα σημασία... Αν "αθωώνεις" κάποιον εγκληματία στα κανάλια, τότε δημιουργείς "κλίμα" στην κοινωνία(ρατσισμό, φασισμό, κλπ).....Όταν προβάλεις τις ιερόδουλες που πιάστηκαν με φωτογραφίες και δεν προβάλεις αργότερα την αθώωση τους, δημιουργείς "κλίμα".....κ.ο.κ.....

Πιστεύω οτι σε αυτά που ανέφερα δεν έχεις αντίρρηση.....

Αν δεν έχεις επιχειρήματα κόντρα στην τρομοκράτηση μέσω εγκληματικότητας απο τα ΜΜΕ(που ανέφερα), άστο καλύτερα μην ξεκινάς κουβέντα....

Όλους τους πολίτες της χώρας έχουν τρομοκρατήσει είτε θέλεις να το αποδεχθείς είτε όχι.....

Καλά. Το γυρνάς τώρα και προφανώς εσύ ξεκίνησες κουβέντα που δεν μπορείς να υποστηρίξεις.

Τελικά τρομοκρατήθηκε η επαρχία ή ολόκληρη η χώρα???

Αλλιώς το ξεκίνησες και αλλού σου πήγε.

Επίσης φυσικά και δεν έχω προνόμιο όσον αφορά την επαρχία. Ζω όμως εκεί και ξέρω τα προβλήματα της καλύτερα από σένα. Όπως και εσύ φυσικά θα ξέρεις καλύτερα τα προβλήματα στην Αθήνα από μένα....
Με τα "άκουσα", "μου μετέφεραν", "μου είπαν" κλπ κράτα και μικρό καλάθι.

Που βλέπεις το αφύσικο??

Καλά. Το γυρνάς τώρα και προφανώς εσύ ξεκίνησες κουβέντα που δεν μπορείς να υποστηρίξεις.

Τελικά τρομοκρατήθηκε η επαρχία ή ολόκληρη η χώρα???

Αλλιώς το ξεκίνησες και αλλού σου πήγε.

Επίσης φυσικά και δεν έχω προνόμιο όσον αφορά την επαρχία. Ζω όμως εκεί και ξέρω τα προβλήματα της καλύτερα από σένα. Όπως και εσύ φυσικά θα ξέρεις καλύτερα τα προβλήματα στην Αθήνα από μένα....
Με τα "άκουσα", "μου μετέφεραν", "μου είπαν" κλπ κράτα και μικρό καλάθι.

Που βλέπεις το αφύσικο??

Η επαρχία δεν είναι μέσα στην υπόλοιπη χώρα???? Ξαναγύρνα στο Post μου και θα δεις οτι έγραψα, "ειδικά της επαρχίας".......Άρα μιλούσα για ολόκληρη την χώρα εξ αρχής....

Κρατάω μικρό καλάθι για όλους ανεξαρτήτως που ζουν..... Η ατομική μου άποψη διαμορφώνεται απο πάρα πολλά πράγματα, πράγμα το οποίο δεν μπορώ να πω και για σένα.....

Να ξαναπώ λοιπόν οτι η αρχική μου δήλωση αφορούσε την μετάθεση ψήφων απο τα αριστερά στα δεξιά, ειδικά στην επαρχία..... Λόγω τρομοκράτησης των ΜΜΕ και ένα κάρο άλλοι λόγοι.....

"Ατυπο" ρεπορταζ απο την Κρητη μιας και ηρθε η μητερα μου προχθες...

Ο φοβος για την "κακια" Δραχμη υπαρχει οσο δεν φανταζεστε. Καλως ή κακως η πληροφορηση εκτος αστικων κεντρων (σχετικα μεγαλων πολεων δλδ) ειναι κατα το πλειστον απο τυπο και TV, κακα τα ψεματα.

Να πω και μια βρωμια... οι γονεις μου ψηφιζαν οταν πηγαιναν (γιατι τους εχω στερησει τα πολιτικα διακαιωματα εδω και 12 χρονια :AFADF0:) παραδοσιακα ΝΔ, κι ας ηταν οι παππουδες μου αριστεροι.

Στο χωριο βεβαια ειναι γνωστο, οπως και το οτι ψηφιζουν Αθηνα. Ε, τους προτεινε Πασοκος κομματο-dog να τους κανει το κομμα τα εισητηρια για να ερθουν να ψηφισουν με την χαρακτηριστικη "ατακα", "ψηφιστε οτι θελετε αλλα να ψηφισετε, θα ειναι κριμα να μη κανετε το καθηκον σας"...

Ειπατε κατι;

"Ατυπο" ρεπορταζ απο την Κρητη μιας και ηρθε η μητερα μου προχθες...

Ο φοβος για την "κακια" Δραχμη υπαρχει οσο δεν φανταζεστε. Καλως ή κακως η πληροφορηση εκτος αστικων κεντρων (σχετικα μεγαλων πολεων δλδ) ειναι κατα το πλειστον απο τυπο και TV, κακα τα ψεματα.

Να πω και μια βρωμια... οι γονεις μου ψηφιζαν οταν πηγαιναν (γιατι τους εχω στερησει τα πολιτικα διακαιωματα εδω και 12 χρονια :AFADF0:) παραδοσιακα ΝΔ, κι ας ηταν οι παππουδες μου αριστεροι.

Στο χωριο βεβαια ειναι γνωστο, οπως και το οτι ψηφιζουν Αθηνα. Ε, τους προτεινε Πασοκος κομματο-dog να τους κανει το κομμα τα εισητηρια για να ερθουν να ψηφισουν με την χαρακτηριστικη "ατακα", "ψηφιστε οτι θελετε αλλα να ψηφισετε, θα ειναι κριμα να μη κανετε το καθηκον σας"...

Ειπατε κατι;

Μην ακούς τι λέει ρε η μάνα σου......