Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Η άποψη μου είναι οτι και η ΔΗ.ΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ θα πάνε. Απο το να δώσουν την πιθανότητα στον ΣΥΡΙΖΑ να ανέβει πάνω....αν έρθει δεύτερος...

Ίδωμεν...

Αυτό έλεγα κι εγώ πριν...
Σε μια περίπτωση που έρθει η ΝΔ πρώτο κόμμα κι εγώ φοβάμαι πως η ΔΗΜΑΡ το ψήνει να πάει...
Τραγικό αλλά με αυτά που λέει,ακόμα απορώ πως δεν πήγε και στης 6 Μαιου...
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται εκεί στη ΔΗΜΑΡ...
Όσο για το αν θα πάει το ΠΑΣΟΚ, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε ιδιαίτερα...
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι ένα κόμμα με δυο παραρτήματα...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Ωστόσο τώρα που το θυμάμαι είχα ακούσει να δηλώνει νομίζω ο Κουβέλης,
ότι "θα διεκδηκίσουμε την 3η διευρευνητική εντολή". Αν κάνει κάτι τέτοιο
αυτό πάει να πει πως δε θα πάει με τον πρώτο...

Τι να πω...με έχει μπλέξει αυτή η ΔΗΜΑΡ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης

Ωστόσο τώρα που το θυμάμαι είχα ακούσει να δηλώνει νομίζω ο Κουβέλης,
ότι "θα διεκδηκίσουμε την 3η διευρευνητική εντολή". Αν κάνει κάτι τέτοιο
αυτό πάει να πει πως δε θα πάει με τον πρώτο...

Τι να πω...με έχει μπλέξει αυτή η ΔΗΜΑΡ...

Εννοεί πως αν καταθέσουν τα δυό πρωτα κόμματα την κυβερνητική εντολή,θαθελε ο Κουβέλης,ναναι η ΔΗΜ.ΑΡ τριτη για ναχει και αυτή δικαιωμα αποπειρας συνεννοησης με καποια κομματα .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της

Εννοεί πως αν καταθέσουν τα δυό πρωτα κόμματα την κυβερνητική εντολή,θαθελε ο Κουβέλης,ναναι η ΔΗΜ.ΑΡ τριτη για ναχει και αυτή δικαιωμα αποπειρας συνεννοησης με καποια κομματα .

Πολύ σωστά,αλλά αυτό φίλε Σπύρο δεν συνεπάγεται ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ ?
Γιατί για να φτάσουμε στην τρίτη διερευνητική εντολή θα πρέπει οι προηγούμενες δύο να μην τελεσφωρήσουν...
Εκτός κι αν εννοούμε στο σενάριο που είναι η ΝΔ πρώτη και έχει την πρώτη διερευνητική στα χέρια της να μην μπει
η ΔΗΜΑΡ και όταν φτάσουμε στην τρίτη,στη συνέχεια να μπει....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της

Για να φτάσουμε στην τρίτη διερευνητική εντολή θα πρέπει οι προηγούμενες δύο να μην τελεσφωρήσουν...
Εκτός κι αν εννοούμε στο σενάριο που είναι η ΝΔ πρώτη και έχει την πρώτη διερευνητική στα χέρια της να μην μπει

Παιζει το εξης σεναριο ΑΝ ΔΕΝ υπαρχουν αυτοδυναμιες....

Να βγει πχ πρωτος ο Συριζα (δευτερη η Νδ και τριτη η Δημαρ) να μην τα βρει με Δημαρ πασοκ , να παρει εντολη η ΝΔ να μην τα βρει με Δημαρ(με πασοκ το θεωρω βεβαιο:flipout:) και να παρει την τριτη εντολη η Δημαρ και υπο τον φοβο των τριτων εκλογων να κανει εκεινη κυβερνηση ας πουμε ενοτητας....

Αυτο το σεναριο παιζει και για το πασοκ βεβαια αν ερθει εκεινο τριτο.

Ολα ειναι ανοιχτα.

Παντως οποιος παει την χωρα σε 3ες εκλογες θα παρει το τριτο το μακρυτερο στις επομενες αν δεν το εχει ηδη παρει....στις 2ες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκ

Πολύ σωστά,αλλά αυτό φίλε Σπύρο δεν συνεπάγεται ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ ?
Γιατί για να φτάσουμε στην τρίτη διερευνητική εντολή θα πρέπει οι προηγούμενες δύο να μην τελεσφωρήσουν...

Το δευτερο σενάριο,που λές,παίζει μιά χαρά..αν βγει τριτη,φυσικα...

Νομιζω ομως πως ο κυρ Φώτης έκανε την δήλωση μπάς και πιέσει το ΠΑΣΟΚ και μεριδα του ψηφισει ΔΗΜ.ΑΡ. και για να συσπειρωσει ,οσο γινεται αυτους που τον ψηφισαν στις 6 Μαιου

Θεωρώ απολυτως απιθανο ναναι η ΔΗΜ.ΑΡ τριτη δυναμη...πάντως...Θάναι τεραστια έκπληξη αν υπερκερασει το ΠΑΣΟΚ.

Δινει μαχη για θεσεις 4-5 με Καμμένο.

Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Αν δεν γίνει κάποια ακραία προβοκάτσια, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μπροστά...ήδη.....

Αιμίλιε, τίποτε δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε προβοκάτσια!!

Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Ευλόγησον μάνα μου.....

Ναι ρε παιδιά!

Να δούμε και με αυτούς τι θα γίνει!!!

Έτσι κι αλλιώς, και η ΝΔ να έβγαζε κυβέρνηση, με τα μπουμπούκια των πελατειακών σχέσεων που έχει μέσα, δε θα προχωρούσε τα του μνημονίου και σε τρεις μήνες θα βρισκόταν στην ίδια θέση που θα βρεθεί ο Σύριζα από την πρώτη στιγμή....

Ίσως ο Σύριζα να ανακόψει κάπως το αλισβερίσι του κράτους με τις συντεχνίες. Με όσα έχουμε δει βέβαια, δε το βλέπω να το κάνει, αλλά μακάρι να κάνω λάθος!

Αυτή είναι η βούληση των Ελλήνων, όπου πάει το καράβι κι εμείς μαζί του θα πάμε...

μα γιατί κύριε ? είναι ο καταλληλότερος ....

Πιέσεις σε Α. Σαμαρά να παραχωρήσει την υποψηφιότητα για πρωθυπουργία

Καθώς, ακριβώς μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, η μάχη ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ για την πρώτη θέση παραμένει αμφίρροπη, κύκλοι των Βρυξελλών και του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου συστήνουν στον πρόεδρο της ΝΔ να δηλώσει, από τώρα, ότι θα επιδιώξει τον σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας με άλλον πρωθυπουργό, ακόμη και αν το κόμμα του έρθει πρώτο στις εκλογές.

http://tvxs.gr/news/ellada/pieseis-se-samara-na-paraxorisei-tin-ypopsifiotita-gia-prothypoyrgia

για να τελειώνουμε με ποιους είναι και ποιος θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι

όσον αφορά τις εκλογές
ΔΕΝ υπάρχει Δημοκρατία χωρίς αντιπολίτευση, την ιδια μ@λακια έκαναν και πριν
δεν νοείτε τέτοια κυβέρνηση (οικουμενική,εθνικής σωτηρίας και άλλες τρίχες κατσαρές)
αρκεί να σκεφτείτε που θα πάνε οι ψηφοφόροι που δεν συμφωνούν με τις αποφάσεις της κυβέρνησης όταν στην ουσία αντιπολίτευση θα είναι το ΚΚΕ και η ΧΑ

οι άνθρωποι είναι απλά εκτελεστές των λαών !
φτάνει πια με τον νεοφιλελευθερισμό

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

μα γιατί κύριε ? είναι ο καταλληλότερος ....

Πιέσεις σε Α. Σαμαρά να παραχωρήσει την υποψηφιότητα για πρωθυπουργία

http://tvxs.gr/news/ellada/pieseis-se-samara-na-paraxorisei-tin-ypopsifiotita-gia-prothypoyrgia

για να τελειώνουμε με ποιους είναι και ποιος θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι

όσον αφορά τις εκλογές
ΔΕΝ υπάρχει Δημοκρατία χωρίς αντιπολίτευση, την ιδια μ@λακια έκαναν και πριν
δεν νοείτε τέτοια κυβέρνηση (οικουμενική,εθνικής σωτηρίας και άλλες τρίχες κατσαρές)
αρκεί να σκεφτείτε που θα πάνε οι ψηφοφόροι που δεν συμφωνούν με τις αποφάσεις της κυβέρνησης όταν στην ουσία αντιπολίτευση θα είναι το ΚΚΕ και η ΧΑ

οι άνθρωποι είναι απλά εκτελεστές των λαών !
φτάνει πια με τον νεοφιλελευθερισμό

οι νεοφιλελέδες κάνουν θραύση στο twitter...

και εγώ δεν χάνω ευκαιρία να τους τρολάρω!

πχ χθς βράδυ http://www.exquisitetweets.com/twee...A4949.pOPgtxFRrE.pOPpJT8ONE.pOPvEPwpqe#tweet3

Προς όλα τα παπαγαλάκια, που ομοιάζουν το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. με το Πασόκ του Ανδρέα Παπαανδρέου, αφήστε τα σάπια!!!

Όσο μένουμε σκυμμένοι, όλο και κάποιος θα μας τον φορέσει...

Όσοι το έχουν δίπορτο ας παραμείνουν σκυμμένοι..

Οι υπόλοιποι σηκώστε μανίκια και πάρτε τα μέτρα σας...

για μένα η ουσία δεν είναι στις εκλογές αλλα στην επόμενη μέρα.
Αν δεν σταθούμε κριτές και δεν απαιτήσουμε τα αυτονόητα μας αξίζει το λιπαντικό!!!

Last edited:
τς τς τς αυτοι οι αριστεροι ρε παιδάκι μου ή μαυρο ή ασπρο (κοκκινο)! αλλη λυση δεν υπάρχει δηλαδη απ το να σκυψεις ?
κατσε κατω, και ξεκουραστος θα'σε και δεν στον φοράνε !

Πιθανον να υπάρχει, για πες...
(όχι βέβαια κάτι που θα προτείνει το σύρσιμο... γιατί κάτω μόνο με αυτό το τρόπο κινείσαι...)

εγω τοσα χρόνια στη ζωή μου εμαθα οτι πρώτα βλεπεις τι πρόβλημα έχεις και μετά τι λύση θα δώσεις....
ολοι οι διανοουμενοι πανε με ετοιμη τη λυση για να αντιμετωπισουν ολα τα προβλήματα!
οι αριστεροι με αριστερές λυσεις και οι δεξιοι με δεξιές λυσεις....
αμ δε!
ειχαμε εδω περα τα παρατραγουδα στη πειραική! οι δεξιοι ελεγαν να τους απελασουμε οι χρυσαυγήτες να τους φαμε γιατι μας τρωνε τα λευτά και οι αριστεροι να φερουν και τις οικογένειες τους να μη νιωθουν μοναξιά...
κατσε ρε! ξερεις ποσοι είναι; ξερεις ποσους αντεχεις να φροντίζεις; ξερεις ποιοι είναι ! μαθε πρώτα και μετα κανονισε ρε μηνάρα τι θα κανεις, μη μου πας με τη λυση ετοιμη και λες βλακείες !
ή το άλλο ....φαληρίσαμε, αντι να κατσουν αν δουν τι ακριβώς φταιει που φτασαμε σ' αυτό το χάλι, αντι να μαθουν απ έξω τα μνημόνια και να προτείνουν κατι που να μη πηδάει το λαουτζίκο,
ο ένας δεν το διαβασε, ο αλλος έπρεπε να το ψηφήσει, ο αλλος λεει μαζι τα φάγαμε και ο αλλος θελει να το απορριψει και παει λέγοντας.
και αυτή τη στιγμή ακομα δεν ξερουμε ουτε ποσους δημοσιους υπαλληλους εχουμε, ούτε που πηγαν τα φράγκα, ουτε ποιοι τσέπωναν για τοσα χρόνια, και αν υπάρχουν τιποτα απομεινάρια αυτων των χρημάτων και που!
εεεεεεεεε πως θα δωσεις λυση ρε πανήβλακα αν δεν ξερεις ουτε το πρόβλημα ουτε το μεγεθος του.
και η λυση ειναι μία! στρώνεις κώλο κάτω, το μελετας το ξαναμελετάς. και ψαχνεις την καλυτερη λυση, οχι να μο 'ρχεσαι με τη λυση αν δεν ξερεις που πανε τα 4 !
και ειδικά αν εισαι καποιος που δεν εχεις δουλεψει στη ζωή σου και νομιζεις οτι η ζωή ειναι συνέδριο
αντε σταματαω τωρα γιατι θα παθω και άλλο έμφραγμα

Συμφωνώ ότι κάθε πρόβλημα έχει τη δική του λύση, καμία αντίρρηση.
Χωρίς πολιτικό προσανατολισμό βέβαια και αρχές δε πας πουθενά.
Αν δεν ορίσεις τα όρια με λίγα λόγια κάθε λύση που θα προτείνεις πιθανόν να δημιουργεί νέο πρόβλημα.

Διαφωνώ με το παράδειγμα που έφερες όμως, μιας και είναι δευτερεύον. Δεν φταίνε προφανώς οι μετανάστες για τη κατάστασή μας...........

(ελπίζω το "γιατι θα πάθω νέο έμφραγμα" να είναι τρόπος του λέγειν και να είσαι καλά στην υγεία σου.
Πρωταρχικό μέλημα της αριστεράς είναι η καλή υγεία και ευημερία του λαού...)

προς θεού! δεν είπα τίποτα κακο για αυτους ! και εγω απο τα 11 στη γύρα ειμαι! στα 16 μπαρκαρα, και γνωρισα πολλά καλα παιδια [και καθηκια βεβαια]! να σκεφτείς οταν άρχισαν να πρωτοέρχονται στα μερη μας και τους βοηθάγαμε, εγώ τους έλεγα στους δικούς μας να μη μαγειρεύουν γουρούνι να τους δωσουν να φάνε.
το παράδειγμα ήταν για τις λυσεις που ελεγαν όλοι οι ασχετοι χωρίς να ξέρουν τι γίνεται!