Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Σπύρο δεν συμφωνώ εν μέρει....

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακηρύχθηκε δεύτερο κόμμα και πρέπει να γίνει κριτική γιατί δεν έπεισε περαιτέρω...σαν κοινωνικό φαινόμενο και σαν κομματική γραμμή με τα λάθη της.

όσον αφορά το ΚΚΕ, κλπ....
...

Exω την εντύπωση οτι ο Σούρλας αναφέρεται μόνο σε κκε και ανταρσυα. Παρ'όλα αυτα θα ήθελα ο σύριζα να κάνει την αυτοκριτική του για τα ήξεις-αφήξεις στις θέσεις του και για τον μύλο πολυφωνίας των στελεχών του σύριζα στα μμε... Πέραν τούτου ο σύριζα δεν έχει να αυτοκριθεί για τίποτα... απο 4 πήγε στο 27. Μένει φυσικά να δει "τι είναι" το 23% των ψηφοφόρων που ήρθαν απο αλλα κόμματα... Και ή θα τους πείσει για τις θέσεις του και θα τους κρατήσει, ή θα τους χαιδέψει τ'αυτιά και θα μετατραπεί σε ενα πασοκ β' με μεσο-βραχυπρόθεσμη διάρκεια ζωής...

Παιδιά, δε φταίει κανείς, ούτε η Παπαρήγα, ούτε ο Τσίπρας, κανένας. Ο εκλογικός νόμος φταίει. Αυτός είναι που δημιούργησε την πόλωση, αυτός είναι που μας οδήγησε σε δεύτερες εκλογές, και σε αυτόν οφείλεται η τραγικότητα των προεκλογικών εκστρατειών που είδαμε... Πρέπει να περάσουμε σε απλή αναλογική ΧΤΕΣ!

Συμφωνώ απολύτως όσον αφορά τον εκλογικό νόμο ! Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους:
Χονδρικά χονδρικά και απλοικά: Τα κόμματα που θέλουν μνημόνια ανοιχτά είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
(Ουσιαστικά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν είναι δύο κόμματα αλλά ένα κόμμα με δυο παραρτήματα...)
Ας βάλουμε μέσα και τη ΔΗΜ.ΑΡ. που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει τελικά
και που το πάει...

Έχουμε:

http://ekloges.ypes.gr/v2012b/public/index.html#{%22cls%22:%22level%22,%22params%22:{%22level%22:%22epik%22,%22id%22:1}}

ΝΔ : 29,66 %
ΠΑΣΟΚ : 12,28 %
ΔΗΜ.ΑΡ. : 6,26 %

Άθροισμα : 48,20 %

Αν θέλετε ας βάλουμε μέσα και τη Δημιουργία ξανά που θέλει τα μνημόνια επί της ουσίας:

Δημιουργια ξανά- δράση :1,59 %

48,20% + 1,59% = 49,79%

100% - 49,79% = 50,21% δεν θέλουν Μνημόνια.

Το 50,21% τυπικά δεν θέλει Μνημόνια.Αν ληφθεί υπόψιν ότι κι άλλοι δεν θέλουν Μνημόνια
αλλά ψήφισαν κυρίως ΝΔ, λόγω της αισχρής τρομοκρατίας και καταστροφολογίας από
έξωθεν παράγοντες με τη βοήθεια της εγχώριας διαπλοκής των πολιτικών και των
πουλημένων ΜΜΕ,καταλαβαίνουμε που βρίσκεται η αλήθεια...

Με απλή αναλογική δε νομίζω το 48,20% να είχε 129 + 33 + 17 = 179 έδρες δηλαδή
σχεδόν τα 3/5 του όλου αριθμού των βουλευτών (180)...

Last edited:
Παιδιά, δε φταίει κανείς, ούτε η Παπαρήγα, ούτε ο Τσίπρας, κανένας. Ο εκλογικός νόμος φταίει. Αυτός είναι που δημιούργησε την πόλωση, αυτός είναι που μας οδήγησε σε δεύτερες εκλογές, και σε αυτόν οφείλεται η τραγικότητα των προεκλογικών εκστρατειών που είδαμε... Πρέπει να περάσουμε σε απλή αναλογική ΧΤΕΣ!

Αποδεικνύεται όμως για άλλη μια φορά οτι με απλή αναλογική θα ψηφίζαμε κάθε μήνα μέχρι το 2020...

ο α θέλει συγκυβέρνηση με πρωθ.τον ίδιο
ο β δεν μπαίνει γιατι η δημοκρατία θέλει και αξ.αντιπολ.
ο γ δεν μπαίνει αν δεν μπει ο β
ο δ δεν μπαίνει γιατι δεν μιλιέται με τον α
ο ε δεν μπαίνει γιατι δεν τον παίζει κανένας
ο ζ δεν μπαίνει αν ο α δεν βάλει άλλον πρωθ.
ο η δεν μπαίνει γιατι δεν μιλάει σε κανέναν.
...

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους... Κι αυτά περί απλής αναλογικής σε τίποτα σκανδιναυούς κρυόκωλους κι όχι σε μας... Αυτά, αλλού...
(lol)

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Συμφωνώ απολύτως όσον αφορά τον εκλογικό νόμο ! Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους:
Χονδρικά χονδρικά και απλοικά: Τα κόμματα που θέλουν μνημόνια ανοιχτά είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
(Ουσιαστικά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν είναι δύο κόμματα αλλά ένα κόμμα με δυο παραρτήματα...)
Ας βάλουμε μέσα και τη ΔΗΜ.ΑΡ. που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει τελικά
και που το πάει...

Έχουμε:

http://ekloges.ypes.gr/v2012b/public/index.html#{%22cls%22:%22level%22,%22params%22:{%22level%22:%22epik%22,%22id%22:1}}

Άθροισμα : 48,20 %

Αν θέλετε ας βάλουμε μέσα και τη Δημιουργία ξανά που θέλει τα μνημόνια επί της ουσίας:

48,20% + 1,59% = 49,79%

100% - 49,79% = 50,21% δεν θέλουν Μνημόνια.

Το 50,21% τυπικά δεν θέλει Μνημόνια.Αν ληφθεί υπόψιν ότι κι άλλοι δεν θέλουν Μνημόνια
αλλά ψήφισαν κυρίως ΝΔ, λόγω της αισχρής τρομοκρατίας και καταστροφολογίας από
έξωθεν παράγοντες με τη βοήθεια της εγχώριας διαπλοκής των πολιτικών και των
πουλημένων ΜΜΕ,καταλαβαίνουμε που βρίσκεται η αλήθεια...

Με απλή αναλογική δε νομίζω το 48,20% να είχε 129 + 33 + 17 = 179 έδρες δηλαδή
σχεδόν τα 3/5 του όλου αριθμού των βουλευτών (180)...

Ξέχασες τον ΛΑΟΣ (1,58%) και δεν σου βγαίνει η αριθμητική σου. Εάν δεν με απατά η μνήμη μου, ψήφισε το μνημόνιο...

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Αποδεικνύεται όμως για άλλη μια φορά οτι με απλή αναλογική θα ψηφίζαμε κάθε μήνα μέχρι το 2020...

ο α θέλει συγκυβέρνηση με πρωθ.τον ίδιο
ο β δεν μπαίνει γιατι η δημοκρατία θέλει και αξ.αντιπολ.
ο γ δεν μπαίνει αν δεν μπει ο β
ο δ δεν μπαίνει γιατι δεν μιλιέται με τον α
ο ε δεν μπαίνει γιατι δεν τον παίζει κανένας
ο ζ δεν μπαίνει αν ο α δεν βάλει άλλον πρωθ.
ο η δεν μπαίνει γιατι δεν μιλάει σε κανέναν.
...

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους... Κι αυτά περί απλής αναλογικής σε τίποτα σκανδιναυούς κρυόκωλους κι όχι σε μας... Αυτά, αλλού...
(lol)

Συμφωνώ στο ότι η απολύτως απλή αναλογική είναι τελικώς εμπόδιο. Δεν μπορεί κάποιος να έχει 42% και να μην μπορεί να βγάλει κυβέρνηση.
Από την άλλη, το μπόνους των 50 εδρών και το όριο του 3% θα πρέπει, νομίζω, να επανεξεταστούν. Δηλαδή επειδή δεν είχαν μυαλό να ρυθμίσουν το θέμα της Θράκης από παλιά θα πρέπει εσαεί ένα μεγάλο κομμάτι του λαού να μένει χωρίς εκπροσώπηση στη Βουλή; Και όταν πληθύνουν οι τουρκικής συνείδησης (μαθηματικά βέβαια) τι θα κάνουμε; Θα πάμε το όριο στο 4 και στο 5%

Ξέχασες τον ΛΑΟΣ (1,58%) και δεν σου βγαίνει η αριθμητική σου. Εάν δεν με απατά η μνήμη μου, ψήφισε το μνημόνιο...

Πολύ σωστά φίλε send !!

Να'σαι καλά! Σε ευχαριστώ για την επισήμανση! Τον ξέχασα ναι και προφανώς δεν ήταν σκόπιμο!!
Πάμε να δούμε πως βγαίνουν τώρα σωστά!
Επανέρχομαι!

Και πάλι σ'ευχαριστώ!

Την ΧΑ που την κατατασουμε?

Νομίζω τυπικώς λέει όχι στο μνημόνιο. Στην πράξη, πέρα από το θέμα των μεταναστών και τα εθνικά, δεν έχει πουθενά αλλού θέσεις. Εκτός από το ξύλο σε όλους. Ούτε και το ΚΚΕ το λες ακριβώς "αντιμνημονιακό". Η γραμμή του υπερβαίνει τη λογική του ναι ή όχι στο μνημόνιο.

Νομίζω τυπικώς λέει όχι στο μνημόνιο. Στην πράξη, πέρα από το θέμα των μεταναστών και τα εθνικά, δεν έχει πουθενά αλλού θέσεις. Εκτός από το ξύλο σε όλους.

ΟΚ! Πραγματικα δεν ηξερα αν ειναι υπερ η κατα...

Έχουμε:

ΛΑΟΣ : 1,58%

Σύνολο : 51,37 %

100% - 51,37% = 48,63% δεν θέλουν Μνημόνια.

Οπότε ναι ήταν λανθασμένη η προηγούμενη εκτίμηση,αφού εκ παραδρομής ξέχασα και το ΛΑΟΣ.
(Αν έχω ξεχάσει κάτι ακόμα μου λέτε!)
Επομένως τυπικά έχουμε μια οριακή πλειοψηφία υπέρ των Μνημονίων...Και πάλι όμως ξαναλέω ότι
αν ληφθεί υπόψιν ότι κι άλλοι δεν θέλουν Μνημόνια αλλά ψήφισαν κυρίως ΝΔ, λόγω της αισχρής
τρομοκρατίας και καταστροφολογίας από έξωθεν παράγοντες με τη βοήθεια της εγχώριας διαπλοκής
των πολιτικών και των πουλημένων ΜΜΕ,καταλαβαίνουμε που βρίσκεται η αλήθεια...

Επίσης εξακολουυθεί να ισχύει ότι με απλή αναλογική δε νομίζω το 48,20% να είχε 129 + 33 + 17 = 179 έδρες δηλαδή σχεδόν τα 3/5 του όλου αριθμού των βουλευτών (180)...

Συμφωνώ στο ότι η απολύτως απλή αναλογική είναι τελικώς εμπόδιο. Δεν μπορεί κάποιος να έχει 42% και να μην μπορεί να βγάλει κυβέρνηση.
Από την άλλη, το μπόνους των 50 εδρών και το όριο του 3% θα πρέπει, νομίζω, να επανεξεταστούν. Δηλαδή επειδή δεν είχαν μυαλό να ρυθμίσουν το θέμα της Θράκης από παλιά θα πρέπει εσαεί ένα μεγάλο κομμάτι του λαού να μένει χωρίς εκπροσώπηση στη Βουλή; Και όταν πληθύνουν οι τουρκικής συνείδησης (μαθηματικά βέβαια) τι θα κάνουμε; Θα πάμε το όριο στο 4 και στο 5%

]Συμφωνώ στο ότι η απολύτως απλή αναλογική είναι τελικώς εμπόδιο. Δεν μπορεί κάποιος να έχει 42% και να μην μπορεί να βγάλει κυβέρνηση.

Διαφωνώ πλήρως στο παραπάνω...Από που κι ως που ένα κόμμα να μπορεί να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση
όταν έχει μόλις το 42% του εκλογικού σώματος ??

Για μένα ένα κόμμα θα πρέπει να μπορεί να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση μόνο αν έχει 50+ % του εκλογικού
σώματος...Είναι απλή λογική νομίζω...Μισές έδρες και κάτι στη Βουλή να σημαίνει μισό και κάτι του εκλογικού
σώματος...Αν κάποιου κόμματος οι θέσεις έχουν αυτή την αποδοχή,τότε ναι βεβαίως και να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Νομίζω τυπικώς λέει όχι στο μνημόνιο. Στην πράξη, πέρα από το θέμα των μεταναστών και τα εθνικά, δεν έχει πουθενά αλλού θέσεις. Εκτός από το ξύλο σε όλους. Ούτε και το ΚΚΕ το λες ακριβώς "αντιμνημονιακό". Η γραμμή του υπερβαίνει τη λογική του ναι ή όχι στο μνημόνιο.

Συμφωνώ απολύτως ότι η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ είναι δυο κόμματα που δεν μππορείς ακριβώς
να τα εντάξεις σε μνημονιακή ή αντιμνημονιακή λογική...
Ωστόσο νομίζω οι περισσότεροι θα καταλάβατε την λογική μου...Είπα χονδρικά χονδρικά να δούμε
που κινείται το πράμα...
Και το αποτέλεσμα δείχνει ελαφρώς υπερ του Μνημονίου με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα...
Όμως το βασικό που ήθελα να τονίσω είναι: Αν δεν υπήρχε αυθτή η καταστροφολογία και
η πίεση από ΜΜΕ-πολιτικούς-ξένους που πολλούς τους έκαμψε...πιστεύετε πως θα είχαμε
το παραπάνω αποτέλεσμα ??

Διαφωνώ πλήρως στο παραπάνω...Από που κι ως που ένα κόμμα να μπορεί να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση
όταν έχει μόλις το 42% του εκλογικού σώματος ??

Για μένα ένα κόμμα θα πρέπει να μπορεί να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση μόνο αν έχει 50+ % του εκλογικού
σώματος...Είναι απλή λογική νομίζω...Μισές έδρες και κάτι στη Βουλή να σημαίνει μισό και κάτι του εκλογικού
σώματος...Αν κάποιου κόμματος οι θέσεις έχουν αυτή την αποδοχή,τότε ναι βεβαίως και να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Δεν υπάρχει απλή λογική, απόψεις είναι. Δεν το βρίσκω καθόλου "λογικώς" αυτονόητο αυτό που λες.
Όχι δεν είμαι υπέρ του δικομματισμού και των μονοκομματικών κυβερνήσεων που αυτός παράγει, αλλά θεωρώ ότι μετά από κάποιο ποσοστό θα πρέπει ένα κόμμα να έχει τη δυνατότητα να κυβερνήσει αυτοδύναμα. Ή εάν πιάνει το ποσοστό αυτό να έχουμε έναν δεύτερο γύρο την αμέσως επόμενη Κυριακή, εάν το 50%+1 του λαού θα θελήσει να του δώσει αυτοδυναμία. Όλα αυτά δεν είναι απλή λογική, ούτε παραβιάζουν τη λαϊκή κυριαρχία. Πολιτικές απόψεις και επιλογές είναι.
Αντίθετα, το όριο του 3% και το μπόνους των 50 εδρών θεωρώ ότι παραβιάζουν το ίδιο το Σύνταγμα.

Όπως επίσης είναι απαράδεκτη η κομματική πειθαρχία που απαιτούν τα κόμματα από τους βουλευτές τους.

Πες τα ρε φίλε Panoramious...Μια ζωή το φωνάζω αυτό...Τι πάει να πει "κομματική πειθαρχία" ρε παιδιά...

Παραθέτω το Άρθρο 60 παράγραφος 1 του Συντάγματος:

Άρθρο 60

1. Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση.

Το κατά πόσο τα καταστατικά των διαφόρων κομμάτων που προβλέπουν κομματική πειθαρχία,
είναι συμβατά με το παραπάνω άρθρο του Συντάγματος δεν το κατάλαβα ποτέ μέχρι σήμερα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Συμφωνώ απολύτως ότι η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ είναι δυο κόμματα που δεν μππορείς ακριβώς
Ωστόσο νομίζω οι περισσότεροι θα καταλάβατε την λογική μου...Είπα χονδρικά χονδρικά να δούμε
που κινείται το πράμα...
Και το αποτέλεσμα δείχνει ελαφρώς υπερ του Μνημονίου με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα...
Όμως το βασικό που ήθελα να τονίσω είναι: Αν δεν υπήρχε αυθτή η καταστροφολογία και
η πίεση από ΜΜΕ-πολιτικούς-ξένους που πολλούς τους έκαμψε...πιστεύετε πως θα είχαμε

Γιατί εάν δεν κατέβαινε ο ΓΑΠ με σημαία το διαβόητο "λεφτά υπάρχουν", θα έπαιρνε τις εκλογές;

Τι ψάχνεις τώρα... υποτίθεται ότι οι εκλογές απευθύνονται σε υπεύθυνα άτομα, που σταθμίζουν όλα τα δεδομένα και αποφασίζουν νηφάλια... Και τέτοια άτομα είναι κατά αμάχητο τεκμήριο όλοι οι ενήλικοι και έχοντες πολιτικά δικαιώματα Έλληνες... γιατί εάν αρχίσουμε να βάζουμε όρους στο ποιος ψηφίζει*, για πότε φτάνεις τον (πατέρα) Πλεύρη ούτε το καταλαβαίνεις.

Αν και εγώ, για να πω την αμαρτία μου, από την πείρα μου ως δικαστικός αντιπρόσωπος έχω προτείνει κάποια απλά τεστ:

1) Να καταφέρει κανείς να κλείσει τον φάκελο τραβώντας την αυτοκόλλητη ταινία δίχως να χρειαστεί να του το υποδείξει κανείς
2) Να καταφέρει να διαπιστώσει εάν αλφαβητικώς το επώνυμό του ανήκει στο τμήμα στου οποίου την ουρά περιμένει ή στο παραδιπλανό
3) Να καταφέρει να διαπιστώσει εάν χρειάζεται να βάλει σταυρούς ή όχι, και εάν ναι, μέχρι πόσους, διαβάζοντας την ευδιάκριτη ανακοίνωση που υπάρχει έξω από κάθε παραβάν δίχως να ρωτήσει κανέναν.

Last edited:

Δεν υπάρχει απλή λογική, απόψεις είναι. Δεν το βρίσκω καθόλου "λογικώς" αυτονόητο αυτό που λες.
Όχι δεν είμαι υπέρ του δικομματισμού και των μονοκομματικών κυβερνήσεων που αυτός παράγει, αλλά θεωρώ ότι μετά από κάποιο ποσοστό θα πρέπει ένα κόμμα να έχει τη δυνατότητα να κυβερνήσει αυτοδύναμα. Ή εάν πιάνει το ποσοστό αυτό να έχουμε έναν δεύτερο γύρο την αμέσως επόμενη Κυριακή, εάν το 50%+1 του λαού θα θελήσει να του δώσει αυτοδυναμία. Όλα αυτά δεν είναι απλή λογική, ούτε παραβιάζουν τη λαϊκή κυριαρχία. Πολιτικές απόψεις και επιλογές είναι.
Αντίθετα, το όριο του 3% και το μπόνους των 50 εδρών θεωρώ ότι παραβιάζουν το ίδιο το Σύνταγμα.

Όπως το θέτεις φίλε send,με κάποια λογική ας πούμε αν ένα κόμμα πιάσει π.χ πάνω από 42% να γίνεται κάποιος δεύτερος γύρος είναι μια άποψη που ναι δεν είναι καθόλου άσχημη για παιρεταίρω συζήτηση!

Συγνώμη αν φάνηκα κάπως ερειστικός πριν,δεν ήμουν απλά εξέφρασα την γενική άποψη μου πως δεν θα πρέπει
ένα κόμμα να μπορεί να έχει αυτοδυναμία με σχετικά μικρό ποσοστό...Όταν ένα κόμμα έχει αυτοδυναμία θα πρέπει
μια ευρεία πλειοψηφία του εκλογικού σώματος να αποδέχεται τις θέσεις του...Και το παραδειγμα της φόρμουλα του πιθανού δευτερου γύρου που ανάφερες παραπάνω,είναι μια καλή ιδέα που θα μπορούσε να συζητηθεί προς αυτή την κατεύθυνση!

Πάντα με καλή διάθεση μιλώ φίλε send! Η διαφωνία μου σε καμμία περίπτωση δεν δηλώνει ερειστικότητα ή εμπάθεια!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Γιατί εάν δεν κατέβαινε ο ΓΑΠ με σημαία το διαβόητο "λεφτά υπάρχουν", θα έπαιρνε τις εκλογές;

Τι ψάχνεις τώρα... υποτίθεται ότι οι εκλογές απευθύνονται σε υπεύθυνα άτομα, που σταθμίζουν όλα τα δεδομένα και αποφασίζουν νηφάλια... Και τέτοια άτομα είναι κατά αμάχητο τεκμήριο όλοι οι ενήλικοι και έχοντες πολιτικά δικαιώματα Έλληνες... γιατί εάν αρχίσουμε να βάζουμε όρους στο ποιος ψηφίζει*, για πότε φτάνεις τον (πατέρα) Πλεύρη ούτε το καταλαβαίνεις.

Αν και εγώ, για να πω την αμαρτία μου, από την πείρα μου ως δικαστικός αντιπρόσωπος έχω προτείνει κάποια απλά τεστ:

1) Να καταφέρει κανείς να κλείσει τον φάκελο τραβώντας την αυτοκόλλητη ταινία δίχως να χρειαστεί να του το υποδείξει κανείς
2) Να καταφέρει να διαπιστώσει εάν αλφαβητικώς το επώνυμό του ανήκει στο τμήμα στου οποίου την ουρά περιμένει ή στο παραδιπλανό
3) Να καταφέρει να διαπιστώσει εάν χρειάζεται να βάλει σταυρούς ή όχι, και εάν ναι, μέχρι πόσους, διαβάζοντας την ευδιάκριτη ανακοίνωση που υπάρχει έξω από κάθε παραβάν δίχως να ρωτήσει κανέναν.

Λες μεγάλες αλήθειες παραπάνω...

που κινείται το πράμα...

Η λογική σου είναι κατανοητή. Μην ξεχνάς όμως οτι η καταστροφολογία, η παρελθοντολογία και η παροχολογία είναι παράγοντες εκ των ουκ άνευ σε κάθε πολιτική αναμέτρηση, σε κάθε τόπο και σε κάθε χρόνο της ιστορίας...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Πάντα με καλή διάθεση μιλώ φίλε send! Η διαφωνία μου σε καμμία περίπτωση δεν δηλώνει ερειστικότητα ή εμπάθεια!

Μα δεν θεώρησα πουθενά ότι υπάρχει τέτοια! Περιττή η επισήμανση! :ernaehrung004: