Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Θέλεις και σοβαρή αντιμετώπιση πανάθεμα σε βρε τρολάκι.

Άσε με εμένα. Για το λινκ θα πεις τίποτα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Στο λινκ υπάρχουν και 12 σχόλια. Γιατί δεν κάνεις έναν κόπο να τα διαβάσεις και αυτά?

πλάκα κάνεις; μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τα σχόλια κάτω από το άρθρο;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Αυτό είναι το "κακό" με το internet. Υπάρχει αμφίδρομη σχέση και από κάτω παίρνουν τις απαντήσεις που τους πρέπει.

AvuJszSCQAAZZmx.png

Αυτα που διαδιδει ο αισχρός Μανδραβέλης ,απαντουνται με αυτο το γραφημα..Ανάλυση στο γραφημα να κανουν οι ''ειδικοι''..

Αλλη απάντηση:Λοιπόν περιληπτικά, έτρεξα τα “στοιχεία” που επικαλείσαι στο pearson coefficient (excel) και η σχέση που προκύπτει μεταξύ αναπηρικών συντάξεων και ποσοστών Σύριζα είναι 0.31. Κοινώς ξόδεψα 5 λεπτά και έκανα αυτό που έπρεπε να είχες κάνει εσύ πρωτού δημοσιεύεσεις το άρθρο σου και βρήκα ότι δε στοιχειοθετείται καμία απολύτως σχέση. Φυσικά αυτά παθαίνει κανείς όταν κάνει τελεολογική ανάλυση (δηλαδή με βάση το που θέλει να καταλήξει) και όχι με βάση τα στοιχεία. Οπότε αν έχεις ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας περιμένω αναδημοσίευση με διόρθωση και συγνώμη από τους αναγνώστες σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Ψιτ..Τις μπουρδες του Πασχου να τις λες εκει που σε παίρνει.

Υπάρχει αναλυτικο γραφημα που διαψευδει τις αθλιοτητες του λογκλοπου Πασχου..Γελάει το διαδικτυο αποσα αναφερει ο Πασχος και αναπαραγουν κατι ''δεξια εξτρέμ''..bloggers.
Δεν υπάρχει καμιά οικονομετρική συσχέτιση όπως έδειξε ο @EliasDinas στο γραφημα που εβαλα..και ειναι σοβαρή δουλεια δικιά του.

Last edited:

Θα πω εγω.
Μεταφερεται το ποστ στο θεμα με τα ανεκδοτα...

Σε αντίθεση με τις αναλύσεις ορισμένων επιφανών δημοσιογράφων της τηλεόρασης, ποιοτικές αναλύσεις του εκλογικού αποτελέσματος δείχνουν ότι την αριστερά ψήφισαν κατά κύριο λόγο τα παραγωγικά και δυναμικά τμήματα της κοινωνίας, ιδιαίτερα οι νέοι σε ηλικία, εργαζόμενοι αστοί. Απεναντίας, προνομιακό πεδίο της ΝΔ είναι οι ηλικίες άνω των 55, οι αγρότες, όσοι δηλώνουν επάγγελμα «οικιακά», και οι συνταξιούχοι. Δεν είναι δύσκολο να το προεκτείνει κανείς αυτό στην εξής βασική διχοτόμηση: Όσοι έχουν πρόσβαση σε ποικίλες μορφές πληροφόρησης και ήταν σε θέση να διυλίσουν την πληροφορία σχετικά με χρεοκοπίες, ευρώ, δραχμή κτλ - ψήφισαν κατά πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι πληροφορούνται αποκλειστικά από την ελληνική τηλεόραση - ψήφισαν κατά πλειοψηφία ΝΔ. Για του λόγου το αληθές, ιδού οι αριθμοί (από τη γνωστή προβοκατόρικη ακροαριστερή φυλλάδα, Ελεύθερος Τύπος):

http://www.twitlonger.com/show/husn7s

Αιμιλιε ειναι πολυ ευκολοχωνευτες ολες αυτες οι αναλυσεις που βγαινουν στο φως της δημοσιοτητας,αλλα προσωπικα εμενα δεν με πειθουν.
Υπαρχουν δυο μεγαλα ερωτηματικα που ειναι δυσκολο ,κατα την προσωπικη μου αποψη, να απαντηθουν,το πρωτο και ουσιαστικοτερο ειναι η δεξαμενη ψηφων του ΣΥΡΙΖΑ και δευτερον η δεξαμενη της Χ.Α.Θεωρητικα ειναι ευκολο να απαντηθουν με αναγωγες κλπ,κλπ, αλλα αυτα εμενα με αφηνουν με αρκετα ερωτηματικα.
Ισως ειναι πολυ νωρις ακομη να σχηματισθει η πληρης και κατα το δυνατον σωστη εικονα ,γι αυτο καλο ειναι να περιμενουμε μερικους μηνες και Οκτωβριο-Νοεμβριο να αρχισουμε να σχηματιζουμε πιο σαφη εικονα των ψηφοφορων και της πραγματικης δυναμης των κομματων.
Ισως λογω καποιων προσωπικων εμπειριων βλεπω με αρκετο σκεπτικισμο τα αποτελεσματα και εχω ακομη μεγαλυτερο προβληματισμο οταν ανιχνευω το σκεπτικο της επιλογης ψηφου σε μεριδα ψηφοφορων.
Ας μην ειμαστε δογματικοι,ουτε ευκολοπιστοι στις διαφορες εκτιμησεις της ψηφοφοριας

Αιμιλιε ειναι πολυ ευκολοχωνευτες ολες αυτες οι αναλυσεις που βγαινουν στο φως της δημοσιοτητας,αλλα προσωπικα εμενα δεν με πειθουν.
Υπαρχουν δυο μεγαλα ερωτηματικα που ειναι δυσκολο ,κατα την προσωπικη μου αποψη, να απαντηθουν,το πρωτο και ουσιαστικοτερο ειναι η δεξαμενη ψηφων του ΣΥΡΙΖΑ και δευτερον η δεξαμενη της Χ.Α.Θεωρητικα ειναι ευκολο να απαντηθουν με αναγωγες κλπ,κλπ, αλλα αυτα εμενα με αφηνουν με αρκετα ερωτηματικα.
Ισως ειναι πολυ νωρις ακομη να σχηματισθει η πληρης και κατα το δυνατον σωστη εικονα ,γι αυτο καλο ειναι να περιμενουμε μερικους μηνες και Οκτωβριο-Νοεμβριο να αρχισουμε να σχηματιζουμε πιο σαφη εικονα των ψηφοφορων και της πραγματικης δυναμης των κομματων.

Δεν διαφωνώ.....

Εγω λεω οτι σημερα ειναι 22/6/12 και εχουμε κρατος, αρα λεω εγω τωρα το νημα τουτο πρεπει να παρει λουκετο διοτι υπαρχει αλλο νημα για κουβεντουλα. Τα λεω αυτα διοτι εθα χασουμε την μπαλα στο τελος εδω μεσα βρε παιδια....

Μπορει να περιμενουμε να κλεισουν και τυπικα οι εκλογες με το τμημα των Εξαρχειων :p

Αληθεια τι εγινε με αυτο θα γινουν οντως ξανα διαδικασιες εκλογων ?

Εγω λεω οτι σημερα ειναι 22/6/12 και εχουμε κρατος, αρα λεω εγω τωρα το νημα τουτο πρεπει να παρει λουκετο διοτι υπαρχει αλλο νημα για κουβεντουλα. Τα λεω αυτα διοτι εθα χασουμε την μπαλα στο τελος εδω μεσα βρε παιδια....

Σημερα 22/6/2012 εχουμε κρατος? ποτε εγινε αυτο και δεν το καταλαβα?
Αν εννοεις οτι σχηματισθηκε κυβερνηση,αυτο ειναι κατι διαφορετικο και κυριως το πιο ουσιαστικο ειναι να κυβερνησουν οσοι απαρτιζουν το υπουργικο συμβουλιο.
Και κατι αλλο ,για το νημα αυτο:μην ξεχνας οτι μολις τελειωσει μια εκλογικη μαχη σημαινει οτι αρχιζει η επομενη,οπως ακριβως οταν τελειωνει ενα πρωταθλημα ,αρχιζει το επομενο

Και κατι αλλο ,για το νημα αυτο:μην ξεχνας οτι μολις τελειωσει μια εκλογικη μαχη σημαινει οτι αρχιζει η επομενη,οπως ακριβως οταν τελειωνει ενα πρωταθλημα ,αρχιζει το επομενο

Εμ εισαι και ποδοσφαιροφιλος .

Αφου ανοιγουμε διαφορετικο νημα για καθε αγωνιστικη σαιζον :D

Αλλο οι ομαδες που μενει παντα ενα νημα. Ομως εμεις δεν μπορουμε να ανοιξουμε κομματικα νηματα.

Να αλλάξει ο τίτλος στο σκέτο "Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές"...
Ετσι θα περιλαμβάνει και τις δημοτικές, μέχρι και τις εκλογές της ΕΠΟ lol
Αλλωστε και οι κοινοβουλευτικές εκλογές φαίνεται πάνε όπως και η αγωνιστική σαιζόν. Στο τέλος το πρωτάθλημα το παίρνει πάντα ο Ολυμπιακός :))))