Τι προβλέπει ο νόμος για συνεχές γάβγισμα σκύλου

Παιδιά, τα αντιγαυγιστικά είναι υψίσυχνα και προφανώς θα θέλουν οπτική επαφή με τον σκύλο, λόγω κατευθυντικότητας της συγκεκριμένης συχνότητας ήχου...

Απ την άλλη εγώ αναρωτιέμαι, τι επίπτωση έχει αυτό στην υγεία του σκύλου; Θα το κάναμε στο παιδί μας; Φταίει το σκυλί επειδή ένας παλιο να μην πω, δεν θέλει να εφαρμόσει αυτό που προβλέπει ο νόμος; Δεν επεμβαίνουμε έτσι στη φύση; Μη βρεθούμε και κατηγορούμενοι για επικίνδυνη παρέμβαση στο ζώο, επιτρέπονται αυτά απ το νόμο;

Τότε καλύτερα, προχώρα με το αρχικό σχέδιο. Αστυνομία κλπ.

Δεν παθαίνει τίποτα ο σκύλος, έχω σκύλο και ξέρω. Απλά όταν γαυγιζει βγάζει για 2 δεύτερα μια υψηλή συχνότητα...

Δεν παθαίνει τίποτα ο σκύλος, έχω σκύλο και ξέρω. Απλά όταν γαυγιζει βγάζει για 2 δεύτερα μια υψηλή συχνότητα...

Ναι αλλά θα πρέπει απ ευθείας να "βλέπει" το σκύλο για να λειτουργήσει;

Απάντηση: Re: Τι προβλέπει ο νόμος για συνεχές γάβγισμα σκύλου

παντως απορώ γιατί σε αυτή τη χώρα είμαστε τόσο ανεκτικοί. Βλέπεις γειτονιές με σκυλιά να τις σηκώνουν στο πόδι μερα νυχτα, να ξυπνάει ανθρώπους και παιδιά, να ανεβάζει την πίεσή τους αρκετά mmhg και δεν ασχολείται κάνεις!
Πόλη, σκυλιά, εξατμίσεις, παπιά, κορναρίσματα τόση ηχορύπανση, γιατί τα ανεχόμαστε και δεν αντιδράει μιλάει κάνεις? γιατι απλά εν μας ενδιαφέρει...ουτε η ησυχίας μας!
Οπως τα λες ειναι φιλε.Ολοι ειναι παρτακηδες και μαλιστα κανουν και οτι περναει απο το χερι τους για να σου δημιουργησουν κακο και πληγμα.
Με μαθηματικη ακριβεια θα κατεληγε η χωρα εδω που εφτασε.

Υπάρχουν πολλοί παραλογισμοί... Παράδειγμα, νομίμως επιτρέπεται, σε διαμέρισμα να ζούν μέχρι 2 σκύλοι. Φανταστείτε τώρα, σε μια 5όροφη πολυκατοικία των 4 διαμερισμάτων αν όροφο, να ζούν 5x4-2=38 σκύλοι... Τώρα, σύμφωνα με την φύση των σκύλων, αν ένας αρχίσει να γαυγίζει, αρχίζουν σιγά σιγά να γαυγίζουν το ένα μετά το άλλο... Αν κάποιοι βαρεθούν να γαυγίζουν, συνεχίζουν οι άλλοι, μέχρι να ξεβαρεθούν οι πρώτοι και πάει λέγοντας.. Πρακτικά, δεν υπάρχει περίπτωση κοινής ησυχίας...

Οπως ακριβως γινεται στη γειτονια μου.
Καμια δεκαρια σκυλοι στα μπαλκονια και αν ξεκινησει ενας
τη βαψαμε μεχρι να σταματησουν.

ο νομος προβλέπει οτι το σκυλί θα ζει μέσα στο διαμέρισμα και οχι στα μπαλκόνια / βεράντες.

ο νομος προβλέπει οτι το σκυλί θα ζει μέσα στο διαμέρισμα και οχι στα μπαλκόνια / βεράντες.

Και δυστυχώς όταν του είπα η απάντηση ήταν "εγώ δεν βάζω το σκύλο σπίτι", περιμένω εγώ με τέτοιο άνθρωπο να συννενοηθώ;

Απάντηση: Re: Τι προβλέπει ο νόμος για συνεχές γάβγισμα σκύλου

Το "μέσα στο διαμέρισμα", υποχρεώνει κάποιον να έχει το τζάμι της μπαλκονόπορτας κλειστό ?

Re: Απάντηση: Re: Τι προβλέπει ο νόμος για συνεχές γάβγισμα σκύλου

Το "μέσα στο διαμέρισμα", υποχρεώνει κάποιον να έχει το τζάμι της μπαλκονόπορτας κλειστό ?

Φυσικά και όχι, αλλά μέσα στο διαμέρισμα συμβαίνουν δύο πράγματα: α) καλύτερη ηχοαπορροφητικότητα σε σχέση μ αυτό που συμβαίνει τώρα, β) δεν έχει κίνητρα να γαβγίσει, εδώ στην πυλωτή όπως είναι ό,τι και να περάσει γαβγίζει, ακόμα κι εμένα που με ξέρει όταν βγαίνω με τη μηχανή γαβγίζει σαν μανιασμένο, δεν πάει το μυαλό σας κι επειδή είναι και αρκούδος βγάζει τρομερά ντεσιμπέλ, άνθρωπος που μένει στα 120 μέτρα περίπου μου είπε κι αυτός ότι ακούει το συγκεκριμένο σκυλί περισσότερο απ τα άλλα που είναι πιο κοντά του.