Τι προβλέπει ο νόμος για συνεχές γάβγισμα σκύλου

Εντάξει... μία φώτο χίλιες λέξεις...

Μακρυά από εδώ υπάρχει σκύλος !!! Και δύο πινακίδες για απαγόρευση παρκαρίσματος..

Γειά σας..

Ορίστε και σχετική φωτό:

attachment.php

Περνας εξω απο το πεζοδρομιο, γαυγιζει ο σκυλος, τρομαζεις φυσικα, ενστικτωδως πεταγεσαι στον δρομο, οπου εκεινη την στιγμη περναει μηχανακι, τρομαζει που σε βλεπει, δεν προλαβαινει να φρεναρει, στραβοτιμωνια, με το πηρουνι σου "παιρνει" το ποδι, ο αναβατης σκαει πανω στην κυρια που σκουπιζει, και η μηχανη καταληγει σε παρκαρισμενο αυτοκινητο.

Ολα αυτα, μονο και μονο επειδη ο "ιδιοκτητης" του σκυλου, ειναι μαλακας με περικνημιδες.

================

Δεν ειμαι σιγουρος, αν μπορεις να "παρκαρεις" οπου θελεις ενα σκυλο...

Υγ. Το "τσιμεντακι" / ραμπα ο τυπος με τις περικνημιδες το εριξε να υποθεσω (?)

Αδεια εβγαλε για αυτο ?

Παιδιά το απαγορευτικό του παρκαρίσματος το χει βάλει φαντάζομαι γιατί κάθε μήνα αλλάζουμε πλευρά παρκαρίσματος, δλδ. τι να γίνει να τον κλείσουν; Αντώνη για το θέμα του τρομάζειν το έθεσα κι εγώ γιατί μια φορά παρολίγο να το πάθει η κόρη μου και στο τσακ την σταμάτησα πριν βγει στο δρόμο και τη χτυπήσει αμάξι, από τότε βέβαια δεν παρκάρω κι ας είναι κενό κοντά στο σπίτι του, όσο για το τσιμεντάκι πως θα βγάλει ρε παιδιά το αυτοκίνητο; Αφού και σε μένα στο σπίτι που μένω, ο σπιτονοικοκύρης έχει βάλει κι αυτός απαγορευτικό πάρκιν για να μη μας κλείσουν κι έχει ρίξει τσιμεντάκι γιατί βρίσκει το αμάξι.

Ρε παιδιά και συγγνώμη για το ρε αλλά δεν καταλαβαίνω, δεν με ενδιαφέρει αν τα τσιμεντάκια και οι ταμπέλες είναι παράνομες, το γάβγισμα μπορεί να μετριαστεί;

Το γάβγισμα του σκύλου μπορεί να μετριαστεί ΜΟΝΟ ΑΝ λάβει την απαραίτητη "σημασία/προσοχή" του ιδιοκτήτη.
ΑΝ δεν τον παρατάει με τις ώρες εκεί, μόνο του. ΑΝ του κάνει έστω και τα βασικά της εκπαίδευσης.
ΑΝ... ΑΝ...
ΑΝ ασχοληθεί επιμελώς δλδ με το ζώο του.+-

Εναν σκύλο που τον έχουμε πολλές ώρες σε τέτοιο σημείο, είναι λογικό να το "υπερασπίζεται"... να είναι μόνιμα σε "αμυντική" στάση κλπ κλπ...
Ο άμοιρος βέβαια σκυλάκος, δεν γνωρίζει πως έτσι εκτεθιμένος που είναι, αποτελεί ευκολότατη λεία... :(

Σιγα μην τον καρφωσεις που παιρνει παρανομα τσιγαρα κιολας,οι ανθρωποι πρωτα συζητανε η καταγγελια ειναι τελευταια λυση,ασε που μετα θα χεις τρεξιματα στα δικαστηρια,δωστου να καταλαβει οτι εχεις σοβαρο προβλημα και οτι δεν εισαι διατεθειμενος να το υποστεις,νομικα εισαι καλυμμενος μιας και απαγορευεται να εχει τον σκυλο του στο παρκινγκ αλλα και η φασαρια που κανει εμπιπτει στα περι ηχορυπανσης...και κινδυνευει και το σκυλι ετσι οπως ειπε ο φιλος πιο πανω, γιατι μπορει καποιο ζωον, να μην ειναι ψυχραιμος σαν και σενα και να του ριξει φολα αφου ενοχλειται..

Πλάκα πλάκα παρακαλάω μην κάνει κάποιος τη μ@λ@κί@ και του ρίξει φόλα γιατί σε μένα θα πέσουν οι υποψίες κι εγώ δεν έχω καν ιδέα τι είναι η φόλα!!!!!!

Η φολα ειναι δηλητηριασμενη τροφη συνηθως βαζουν ποντικοφαρμακο η γυαλια σε κομματια,μιλαμε για μεγαλο δραμα..

Οχι έλεος, έτυχε και μεγάλωσα 2 σκυλιά όταν έμενα με τους δικούς μου ακόμα, τ αγαπάω τα ζώα κι έκλαψα όταν πέθανε ο δεύτερος σκύλος μου Τζεφ από γηρατειά, θα στενοχωρεθούν και τα μικρά μου που τον συμπαθούν αλλά αυτό λίγο με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση, έχω και παλιά αλουμίνια και τα τζάμια είναι χάρτινα, τι κλειστά τι ανοιχτά το ίδιο είναι, ουφφφ θα δω τι θα γίνει.

Παιδιά,το θέμα δεν είναι μόνο τα κατοικίδια που ανήκουν κάπου....(Εντάξει,φυσιολογικό είναι,θα γαβγίσουν μερικές φορές)
Είναι και τα αδέσποτα,τα οποία παρατηρώ ότι αυξάνονται,και εκεί που κοιμάσαι το καλοκαιράκι με ανοιχτές μπαλκονόπορτες,περνάνε και γαβγίζουν,μερικά ουρλιάζουν απο τον πόνο γιατί δέχονται επίθεση απο το δικός τους σόι,ή το δικό μας. Τα ακούει μετά και ο δικό σου,και ξεκινάει το γλέντι.
Εκεί λοιπόν τι γίνεται; Δεν πρέπει να κάνει κάτι η πολιτεία για τα άμοιρα τα αδέσποτα; Ή μήπως είναι ψιλά γράμματα για την χώρα μας...

Βρε Ντίνο η ράμπα είναι το θέμα ???

Έχεις σκύλο και ξέρεις τι γίνεται...

@KROMPOTIS, δεν ξέρω αν το έχεις ήδη γράψει, αλλά ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν ενοχλείται από το γαύγισμα ή έχει τις κρεβατοκάμαρες από την άλλη πλευρά του σπιτιού;

Προφανως δεν ειναι θεμα η ραμπα.
Προφανως επισης δεν καταλαβες το υφος του ποστ μου. :-)

Καπως αλλιως θα επρεπε να γραψω, πως ο τυπος ειναι ολα στον πετσο του. :BDGBGDB55:
(Υποθετω οτι ο σκυλος ενοχλουσε και πριν την εμφανιση του συμφορουμιτη στην γειτονια)

Re: Απάντηση: Τι προβλέπει ο νόμος για συνεχές γάβγισμα σκύλου

@KROMPOTIS, δεν ξέρω αν το έχεις ήδη γράψει, αλλά ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν ενοχλείται από το γαύγισμα ή έχει τις κρεβατοκάμαρες από την άλλη πλευρά του σπιτιού;

Η μία κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι μπροστά, αλλά αυτός έχει μακράν καλύτερα αλουμίνια πρώτον και δεύτερον δεν του ρχεται απ ευθείας ο ήχος όπως εμένα, εγώ έχω απ ευθείας οπτική επαφή, σ αυτόν σίγουρα έρχεται από ανάκλαση και σίγουρα θα είναι σε χαμηλότερη ένταση.

Αντώνη αν λες για μένα σκύλο δεν έχω εδώ και 15 χρόνια.

Προφανως δεν ειναι θεμα η ραμπα.
Προφανως επισης δεν καταλαβες το υφος του ποστ μου. :-)

Καπως αλλιως θα επρεπε να γραψω, πως ο τυπος ειναι ολα στον πετσο του. :BDGBGDB55:
(Υποθετω οτι ο σκυλος ενοχλουσε και πριν την εμφανιση του συμφορουμιτη στην γειτονια)

Βάλε ρε όργιο και κανα emoticon !!! :D

Κωνσταντίνε ο Ντίνος είναι ο Ντίνος και εσύ ο Κωνσταντίνος !!! -bye-