Καλησπέρα και σε αυτό το section,είμαι λάτρεις των ταινιών αλλά δυστηχώς από την tv και εγώ τώρα λοιπόν πια ψήθηκα για έναν προβολέα κοίταγα τις διάφορες μάρκες και μου άρεσαν λίγο οι προβολείς της epson αλλά δεν ξέρω κιόλας καλά οπότε και σας συμβουλεύομαι για πείτε μου λοιπόν τι μου πρωτείνεται να πάρω μέχρι 300 .? άντε 350max (αν βρώ κάτι καλό)..
Θέλω HDMI αν γίνεται ή άλλο ποιοτικό τρόπο σύνδεσης με υπολογιστή..
Λάμπα η οποία να κρατάει αρκετές ώρες (γιατί είδα κάπου ότι max μια λάμπα μπορεί να αντέξει μέχρι 4000ωρες δηλαδή για αλλαγή πήρα παράδειγμα από έναν προβολέα και είδα ότι η λάμπα του κάνει κάπου στα 150δολ.)είναι λίγο ασύμφοροι αν τα λέω σωστά...
Και το λέω γιατί άνθρωποι είμαστε μπορεί να θέλουμε μέσω του tv tuner του pc να δούμε και λίγο tv και αν έχουμε αυτό τον περιορισμό θα την κάψω την λάμπα σε κάνα 3μηνω γιατί πόσο 1-2 ώρες tv την μέρα δεν 8α δει κανείς?
Ελπίζω να μην σας κούρασα περιμένω απάντηση σας φιλικά,
Νίκος..
Θέλω HDMI αν γίνεται ή άλλο ποιοτικό τρόπο σύνδεσης με υπολογιστή..
Λάμπα η οποία να κρατάει αρκετές ώρες (γιατί είδα κάπου ότι max μια λάμπα μπορεί να αντέξει μέχρι 4000ωρες δηλαδή για αλλαγή πήρα παράδειγμα από έναν προβολέα και είδα ότι η λάμπα του κάνει κάπου στα 150δολ.)είναι λίγο ασύμφοροι αν τα λέω σωστά...
Και το λέω γιατί άνθρωποι είμαστε μπορεί να θέλουμε μέσω του tv tuner του pc να δούμε και λίγο tv και αν έχουμε αυτό τον περιορισμό θα την κάψω την λάμπα σε κάνα 3μηνω γιατί πόσο 1-2 ώρες tv την μέρα δεν 8α δει κανείς?
Ελπίζω να μην σας κούρασα περιμένω απάντηση σας φιλικά,
Νίκος..