Τι προτείνετε σε έναν πρωτάρη?

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Καλησπέρα και σε αυτό το section,είμαι λάτρεις των ταινιών αλλά δυστηχώς από την tv και εγώ τώρα λοιπόν πια ψήθηκα για έναν προβολέα κοίταγα τις διάφορες μάρκες και μου άρεσαν λίγο οι προβολείς της epson αλλά δεν ξέρω κιόλας καλά οπότε και σας συμβουλεύομαι για πείτε μου λοιπόν τι μου πρωτείνεται να πάρω μέχρι 300 .? άντε 350max (αν βρώ κάτι καλό)..

Θέλω HDMI αν γίνεται ή άλλο ποιοτικό τρόπο σύνδεσης με υπολογιστή..
Λάμπα η οποία να κρατάει αρκετές ώρες (γιατί είδα κάπου ότι max μια λάμπα μπορεί να αντέξει μέχρι 4000ωρες δηλαδή για αλλαγή πήρα παράδειγμα από έναν προβολέα και είδα ότι η λάμπα του κάνει κάπου στα 150δολ.)είναι λίγο ασύμφοροι αν τα λέω σωστά...
Και το λέω γιατί άνθρωποι είμαστε μπορεί να θέλουμε μέσω του tv tuner του pc να δούμε και λίγο tv και αν έχουμε αυτό τον περιορισμό θα την κάψω την λάμπα σε κάνα 3μηνω γιατί πόσο 1-2 ώρες tv την μέρα δεν 8α δει κανείς?

Ελπίζω να μην σας κούρασα περιμένω απάντηση σας φιλικά,
Νίκος..

Re: Τι πρΟτείνετΕ σε έναν πρωτάρη?

με αυτα τα λεφτα βρες κανεναν epson 700 στις αγγελειες και θα εισαι μια χαρα

Απάντηση: Τι πρΟτείνετΕ σε έναν πρωτάρη?

αα τόσο καλά εντάξει το θέμα με την tv ήταν ενδεικτικό, τώρα την άκρη την βρήκα πάνω κάτω για το πού και πως θα παρακολουθώ οπότε και γυρίζω στον προβολέα σαν ιδέα προβολής ταινιών και μόνο....

Τι λέτε λοιπόν για αυτόν?
http://www.skroutz.gr/s/90849/Epson-EB-S72.html

με αυτα τα λεφτα βρες κανεναν epson 700 στις αγγελειες και θα εισαι μια χαρα

Αυτό ακριβώς. Μην κοιτάς για κανέναν λόγο σε αυτή την τιμή για νέο προβολέα. Είναι όλοι τους αθλιοι και κάνουν μόνο για παρουσιάσεις και όχι για ταινίες.

αα,
κατάλαβα
Οπότε για μεταχειρισμένο τι προτείνεται?

Δεν αξίζει φίλε μου μεταχειρισμένος σε αυτή την τιμή, είναι κρίμα και για τα λεφτά σου και για τα μάτια σου. Αν επιμένεις πάντως και θέλεις κάτι εξαιρετικό και κυριολεκτικά πάμφθηνο για αυτά που σου δίνει τότε πας με χίλία εδώ http://cgi.ebay.com/BenQ-W1000-DLP-...223?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aac7fb027

600 ευρώ, και Free shiping, και καινούργιο μηχάνημα και value for money , το έχουν αρκετά παιδιά εδώ και έχουν διαμορφώσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Αξίζει πραγματικά η υπέρβαση των 250 ευρώ, κάνε λίγο υπομονή και μόλις τα μαζέψεις δώστα σε αυτό, εγώ αυτό θα έκανα στην θέση σου. Φυσικά όλα εξαρτώνται και απο το budget που μπορείς να διαθέσεις την δεδομένη χρονική περίοδο, αν πραγματικά δεν τα καταφέρεις τότε ας προτείνουν οι πιο έμπειροι εδώ μεταχειριμένο έως 350-400 ευρώ, αν και επαναλαμβάνω , δεν ξέρω αν αξίζει..

Last edited:
Απάντηση: Re: Τι πρΟτείνετΕ σε έναν πρωτάρη?

Δεν αξίζει φίλε μου μεταχειρισμένος σε αυτή την τιμή, είναι κρίμα και για τα λεφτά σου και για τα μάτια σου. Αν επιμένεις πάντως και θέλεις κάτι εξαιρετικό και κυριολεκτικά πάμφθηνο για αυτά που σου δίνει τότε πας με χίλία εδώ http://cgi.ebay.com/BenQ-W1000-DLP-...223?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aac7fb027

600 ευρώ, και Free shiping, και καινούργιο μηχάνημα και value for money , το έχουν αρκετά παιδιά εδώ και έχουν διαμορφώσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Αξίζει πραγματικά η υπέρβαση των 250 ευρώ, κάνε λίγο υπομονή και μόλις τα μαζέψεις δώστα σε αυτό, εγώ αυτό θα έκανα στην θέση σου. Φυσικά όλα εξαρτώνται και απο το budget που μπορείς να διαθέσεις την δεδομένη χρονική περίοδο, αν πραγματικά δεν τα καταφέρεις τότε ας προτείνουν οι πιο έμπειροι εδώ μεταχειριμένο έως 350-400 ευρώ, αν και επαναλαμβάνω , δεν ξέρω αν αξίζει..

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου αυτό θα κάνω όπως άλλωστε κάνω και με τα περισσότερα πράγματα μου...(θα περιμένω για να επεκτείνω λίγο το budget).

Επίσης η όποια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη...

Είναι όντως καλώς γιατί απ´ότι έχω καταλάβει,μηχανήματα της σκάλας από 100-700 είναι τα benq και τα epson...

Απάντηση: Re: Τι πρΟτείνετΕ σε έναν πρωτάρη?

Φίλε ξέχασα να σου πω χθες ότι δεν είναι free shiping λέει ότι έρχεται με fedex και αρκετά ακριβά και δεν γίνεται να πάρεις από αμερική με τέτοια εταιρία (λόγο τελωνίου).

Μήπως ξέρεις κανένα site που να παραγγέλνεις παρόμοια είδα ότι πολλοί παραγγέλνουν από γερμανία..

Re: Απάντηση: Τι πρΟτείνετΕ σε έναν πρωτάρη?

Είναι όντως καλώς γιατί απ´ότι έχω καταλάβει,μηχανήματα της σκάλας από 100-700 είναι τα benq και τα epson...

Ένα πράγμα που μου έχει μείνει από κάτι σεμινάρια πωλήσεων που είχα πάει προ πολλών ετών είναι το εξής:
''Τι απαντάς σε καποιον που σου λέει << αυτό το προϊόν είναι καλό? >> "

Το ''καλό'' έχει άμεση σχέση με αυτό που ζητάς από ένα προϊόν. Καλή είναι και η γιαγιά μου!!! Είναι όμως καλή η γιαγιά μου και για σένα?
Εννοώ ότι αν πάρεις έναν αναπτήρα BiC (τον γνωστό) με 1€ και ο πωλητής σου πει ότι έίναι για 1000 ανάματα ,και σου κάνει όντως 1000 ανάματα ,ενώ αν πάρεις έναν Rohnson με 100€ - που ο πωλητής σου υποσχέθηκε 30.000 ανάματα - αλλά βγάλει μόλις 15.000 ανάματα ,τότε ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ?

Στο θέμα μας : Στο αρχικό post ζητάς έναν προβολέα μέχρι 300 € με ικανοποιητική απότι κατάλαβα εικόνα. Ο προβολέας που σου πρότεινα (σύμφωνα με τα λεγόμενα αυτού που τον πουλάει) είναι καινούριος με 1 χρόνο ακόμη εγγύηση και στην τιμή που ψάχνεις. Το αν υπάρχουν καλύτεροι προβολείς με 600€ και παραπάνω είναι περιττό να στο πω. Δεν καλύπτουν όμως την βασική προδιαγραφή που έθεσες .Την τιμή.
Πάντως επειδή έχω δει αντίστοιχα μηχανάκια (σαν τον Sony εννοώ) αν τον τροφοδοτήσεις με καλή εικόνα HD θα πέρεις και καλή εικόνα !

Ελπίζα να βοήθησα και να μην σε έμπλεξα περισσότερο.

Όχι κάθε άλλο αυτό ψάχνω πληροφορίες...

Δεν προτιμώ την sony διότι την θεωρώ κάτι σαν την yamaha μαζική παραγωγή 50.000 πράγματα που αγοράζεις 100 μόνο το όνομα της...
Το ίδιο ισχύει και για την sony και γιαυτό αναφέρω τους άλλους 2 διότι όπως φαίνεται εξιδικεύονται στο αντικείμενο βιντεοπροβολείς.

Γιαυτό έγραψα τα παραπάνω τώρα το ότι μπορεί να είναι καλό μοντέλο δεν το αμφισβητώ μιας και δεν τον έχω δει και ποτέ μου από κοντά...

Δεν προτιμώ την sony διότι την θεωρώ κάτι σαν την yamaha μαζική παραγωγή 50.000 πράγματα που αγοράζεις 100 μόνο το όνομα της...
Το ίδιο ισχύει και για την sony και γιαυτό αναφέρω τους άλλους 2 διότι όπως φαίνεται εξιδικεύονται στο αντικείμενο βιντεοπροβολείς.

ακυρο σχόλιο τελείως.
δεν ειναι κριτηριο οι μάρκες.
αν ενα προϊόν ειναι καλό, δεν έχει σχέση η μάρκα.
Ο Ruby δηλαδή ήταν κακός προβολέας?
H mitshubishi Που βγάζει τις παναγιας τα ματια δεν βγαζει καλούς προβολείς?

Re: Απάντηση: Τι πρΟτείνετΕ σε έναν πρωτάρη?

αν ενα προϊόν ειναι καλό, δεν έχει σχέση η μάρκα.
Ο Ruby δηλαδή ήταν κακός προβολέας?
H mitshubishi Που βγάζει τις παναγιας τα ματια δεν βγαζει καλούς προβολείς?[/QUOTE]

Συμφωνώ. Αμ και η Panasonic (Νο 1 σε κατοχυρωμένες πατέντες παγκοσμίως) δεν βγάζει καλούς προβολείς?

Μάλλον έχετε δίκιο ίσως η yamaha να αποτελεί εξαίρεση..