Τι ringtone έχετε στο κινητό σας;

Οταν καλει η γυναικα μου το Amelie

για τα υπόλοιπα χρησιμοποιω διαφορα:
Αρωμα γυναικας (το τανγκο), Golden Brown, The last of the mohicans (το τελευταιο με το βιολι), Paint it black, Fishermans blues, Don´t let me be misunderstood, Pulp Fiction, Kill Bill (the killer song)...

daddy_cool boney m

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω , τον ήχο από το ξεκίνημα της εκπομπής F1 του Alpha ?

Σε όλους το θέμα από την ταινία "Amelie"

Στον αδελφό μου το theme του Champion's League

Στην κοπελιά μου το "Heroes" από τους [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bowie/Eno...

Στον κολλητό μου "Καλαματιανός" από Θου Βου

Αν και το κινητό μου είναι 90% στο "Αθόρυβο" και 5% σε "Σύσκεψη"....

[/FONT]

Re: Απάντηση: Τι ringtone έχετε στο κινητό σας;

Djuma Soundsystem - Les Djins :worshippy:

Α ρε PETRAN...

Δεν σου φτάνει που το ακούγαμε ίσως κι ένα χρόνο πίσω και το έβαλες και ήχο κλήσης?:grandpa:

Ότι κάνουν τώρα οι Newbηδες με τα σχεδόν φτιαγμένα αμαξάκια τους που τους ακούς να πλησιάζουν από 2 χλμ απόσταση τα κάνεις εσύ στο κινητό σου?:argue:

Έλεος!:rifle:

-bye-:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι ringtone έχετε στο κινητό σας;

Α ρε PETRAN...

Δεν σου φτάνει που το ακούγαμε ίσως κι ένα χρόνο πίσω και το έβαλες και ήχο κλήσης?:grandpa:

Ότι κάνουν τώρα οι Newbηδες με τα σχεδόν φτιαγμένα αμαξάκια τους που τους ακούς να πλησιάζουν από 2 χλμ απόσταση τα κάνεις εσύ στο κινητό σου?:argue:

Έλεος!:rifle:

-bye-:grinning-smiley-043

Το ακούω απο το 2003, τότε έπεσε στα χέρια μου σ' ένα set των WAY OUT WEST απο το BBC κι έκτοτε έχει γίνει ένα απο τα all time favorites......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι ringtone έχετε στο κινητό σας;

Το ακούω απο το 2003, τότε έπεσε στα χέρια μου σ' ένα set των WAY OUT WEST απο το BBC κι έκτοτε έχει γίνει ένα απο τα all time favorites......

Συγνώμη για το λάθος...

Το 2003 είναι πολύυυυ παλιά γι' αυτό το είδος μουσικής...:grandpa:

Ομπόνταν!!!:BDGBGDB55:

Rammstein - Engel