Τι ρολόι έχετε?

Δεν γουστάρω να φοράω τίποτα στο χέρι μου. Αλλά με τέτοια ομορφιά, και στα 50 (eBay), υπέκυψα.
Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

Attachments

• $_12.JPG
    $_12.JPG
    56 KB · Views: 414
Μόνο 6.100.000 .

buver1.jpg

Γατάκια

(λέτε να φάω μπαν για το γατάκια?)

30.000.000 ντόλαρς

BREGUET GRANDE COMPLICATION MARIE-ANTOINETTE ~ ........... πάει τέλεια με το παντεσπάνι ....... :music-smiley-005:

the-worlds-most-expensive-watch-2014-BREGUET-GRANDE-COMPLICATION-MARIE-ANTOINETTE-priced-at-30-million-dollars-read-more-on-ealuxe.jpg

Τα καλύτερα ρολόγια που έχω δει ποτέ στην ζωή μου είναι του Flavor Flav των Public Enemy...Ρολόγια που ο καθένας μπορεί να δει την ώρα και σίγουρα δεν προτείνονται για μοναχοφαηδες...

flavor-flav-200-020608.jpg

σαν παιδι της τεχνολογιας, δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο απο ενα ατομικο ρολογάκι. Το μονο μειονέκτημα του το βάρος!

wrist-5071a1.jpg

wrist-5071a3.jpg

Απάντηση: Re: Τι ρολόι έχετε?

σαν παιδι της τεχνολογιας, δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο απο ενα ατομικο ρολογάκι. Το μονο μειονέκτημα του το βάρος!

wrist-5071a1.jpg

wrist-5071a3.jpg

Έβγαλε το δικό μου σε σπορ έκδοση;
Υπάρχει και με μπρασελέ;

ΓŽβ€˜ΓŽΒ»Γβ€¦ΓΖ’ΓŽΒ―ΓŽΒ΄ΓŽΒ΅Γβ€š.jpg

Τα καλύτερα ρολόγια που έχω δει ποτέ στην ζωή μου είναι του Flavor Flav των Public Enemy...Ρολόγια που ο καθένας μπορεί να δει την ώρα και σίγουρα δεν προτείνονται για μοναχοφαηδες...

flavor-flav-200-020608.jpg

Αυτός είσαι!
Δεν σου πάνε τα μεταλλάδικα, εσύ έχεις ψυχή ράπερ my man!!!!

Παλιά δεν τα είχε, τώρα το μόνο που μένει είναι να το μεγαλώσεις από πάνω αριστερά και δε θα φαίνονται.:smile:

Seiko 5, το αγαπημένο μου ρολόι. Απλό pilot, αυτόματο, χωρίς να φοβάσαι μη γρατζουνιστεί ή σπάσει.
731674d1339196839-seiko-5-hamilton-khaki-field-automatic-seiko5-men-snk809-automatic-black-strap03.jpg

Και σε τιμή χωρίς ανταγωνισμό.

Οι ωρες στο "ρολογακι" :laugh: γιατι πανε αντιστροφα ?

Τι θελει να πει ο φιλοσοφος-ραπερ ? :p

Μήπως το ότι η φωτό είναι αντίστροφα ποσταρισμένη στο σάιτ απ'όπου ελήφθη?

Last edited: