Ti SATA & USB3 ... Thunderbold κύριοι.

Σε κάθε περίπτωση βρε Γιάννη , περίμενε λίγο πριν βιαστής , μπορεί να μην είναι τόσο καλό , ειδικά για σένα , όσο ακούγεται και να παραμείνεις στο FW . αυτό λέω , και όχι αν σου αρέσει το Usb ή όχι.

Μα δεν εχω λεφτα τωρα γι αναβαθμισεις... μια χαρα κανω τη δουλεια μου με το macbook pro 2007 που εχω.
Μαλιστα, τωρα του εβαλα δοκιμαστικα και το νεο MAC OSX Lion , πραγματικα πεταει!

Eχω πολλα FW περιφερειακα και δεν σκοπευω ακομη να τα παροπλησω, κουβεντα κανουμε.-bye-

Όλα έχουν μειονεκτήματα & πλεονεκτήματα, οπότε διαλέγουμε αυτό που μας βολεύει κατά περίπτωση.

Το firewire το να συνδέεις σε μία θύρα πολλές συσκευές, σου ρίχνει την ταχύτητα και παράλληλα αν χαλάσει η μία θύρα ψάχνεις για την επόμενη.

Στο USB εκτός από μεγάλη ταχύτητα και αρκετά σταθερό σε σχέση με τους προκατόχους του, υπάρχει ασύγχρονο upload/download. Λειτουργούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.

Εγώ παλαιότερα είχα πάρει έναν εξωτερικό δίσκο με usb, firewire αλλά τελικά ποτέ δε βρήκα λόγο να χρησιμοποιήσω το firewire.

Αφήστε που στο PC το firewire για να μου λειτουργήσει σωστά στην αρχή είδα και έπαθα. Μάλλον ήμουν γκαντέμης μου φαίνεται.

Εγώ χρησιμοποιώ το USB3 τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και ας κολλάει το explorer.exe πάλι στα Windows. Τι να κάνουμε Windows είναι αυτά.

Εχει αποδειχθεί ότι, το κατά πόσο θα επικρατήσει η κάθε τεχνολογία εξαρτάται από την αποδοχή της μάζας και ΟΧΙ από τις τεχνικές προδιαγραφές αυτές καθ' αυτές.
Αν αποφασίσει η πλειοψηφία ότι θέλει αυτό, τέλος. Γίνεται στάνταρ.

Τα παραπάνω και τα περίεργα πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν για τους απαιτητικούς. Μόνο που αυτοί δεν είναι η πλειοψηφία.

Μα δεν χρειαζεται να βγει αλλος τυπος συνδεσης.
Εκει ειναι το θεμα...

Η επανασταση θα ηταν μια: ασυρματη συνδεση.
Δεν το εχει; Δεν θα πιασει.
Η αγορα δεν εχει λογο να υποστηριξει μια συνδεση η οποια βγαζει εκτος ολες τις συσκευες που υπαρχουν ηδη...