Τι σημαίνει ´ΠΑΡΩΝ’ για ένα βουλευτή.?

alfaalfa

AVClub Enthusiast
27 June 2006
1,279
Στην χθεσινή ψηφοφορία για την παραπομπή τέως υπουργών για το Βατοπέδι περίπου 55 βουλευτές ψήφισαν «παρών».

Επειδή είμαι και λίγο αγαθός , τι σημαίνει όταν ένας βουλευτής ψηφίζει «Παρών».

1. Ότι εδώ είμαι σε πληρωμένες διακοπές – αποφασίστε οι υπόλοιποι.?

2. Ότι δεν πρόλαβα να ενημερωθώ , γιατί έβλεπα Mundial. ?

3. Ότι θέλω να πατάω σε 2 βάρκες – σιγά μη πάρω θέση.

Και αν ψηφίσουν 300 «παρών» τι γίνεται. ?
Πότε θα φάνε ξύλο όλοι αυτοί. Παρόντες και μη Παρόντες.?:behead::behead::behead:

4.
Chickens_FreeRange.jpg

??

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι και αύριο το πρωί να γινόντουσαν εκλογές πάλι οι ίδιοι παρόντες και μη παρόντες θα έβγαιναν...

αλλοι θέλουν το ξύλο.... :smash:

Re: Απάντηση: Τι σημαίνει ´ΠΑΡΩΝ’ για ένα βουλευτή.?

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι και αύριο το πρωί να γινόντουσαν εκλογές πάλι οι ίδιοι παρόντες και μη παρόντες θα έβγαιναν...

αλλοι θέλουν το ξύλο.... :smash:

+3823248342

Οι γυναικες ψηφισαν "παρων" ή "παρουσα"?
Εχει σημασια.

Εμείς λέγαμε...παρών κι αξούριστος!
Εδω μάλλον το παρών συμβολίζει τους...ωσεί παρόντες!

Ειναι μια πολιτικη θεση,που μπορει να μην μας αρεσει οταν εκφραζεται,αλλα αυτο δεν αλλαζει κατι.Ειναι πολυ προτιμοτερο απο τα αδεια εδρανα της Βουλης

Παρών σημαίνει ότι εάν υπερψηφίσω φοβάμαι που θα περπατώ στον τόπο μου και θα με φτύνουν, και εάν καταψηφίσω φοβάμαι που θα με διαγράψει ο Αρχηγός.
Σημαίνει ότι έχω μπερδέψει λιγάκι τα πράγματα, και νομίζω ότι είμαι στο παραβάν των εκλογών και είμαι τάχα ένας ψηφοφόρος που δικαιούται να ρίξει λευκή ψήφο.
Δεν είναι καθόλου πολιτική πράξη, μάλλον απουσία εκδήλωσης πολιτικής βούλησης υποδηλώνει.

"παρών" σημαίνει "για κάτσε, αύριο - μεθαύριο μπορεί να βγουν και τα δικά μου στη φόρα" ...

Το ''παρών'' τυπικά είναι μια μεσοβέζικη-σολομώντεια λύση για θέματα που για χ,ψ,ζ, λόγους δεν γνωρίζω επαρκώς ή δεν είμαι σίγουρος για να υπερψηφίσω. Ουσιαστικά αποτελεί αρνητική ψήφο στο ερώτημα που τίθεται.

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ.
ΕΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ.
ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ "ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥΣ. (5%-8%). ΜΗ ΦΥΓΗ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ.....
ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ).
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ. (ΜΑΥΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ).

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΥΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.