Τι software μου λείπει ? help...

BIOS

AVClub Fanatic
19 June 2006
15,781
Πολλά videos ή streaming TV, o windows media player 9 μου τα δείχνει με 3 χρώματα όλα κι όλα, έτσι ωστε η παρακολούθηση είναι αδύνατη... Τί μου λείπει απο software codecs κλπ ? Εχω εγκαταστήσει το τελευταίο Κ-Lite Codec Pack...

Μαλλον 5-6 είναι τα χρώματα... Κι'αυτό συμβαίνει στα μισά streaming videos/TV

Θα έλεγα να μεταβείς σε mpc-hc. Να δεις αν αυτό συνεχίζεται και εκεί. Μου μυρίζει είτε colorspace είτε renderer.

Θα το δοκιμάσω απόψε και θα σου πω τι έγινε... Πρεπει να βάλω το προηγούμενο ver.K-Lite, γιατι το τρέχων που έχω βάλει δεν έχει το mpc-hc... το προηγοιύμενο το είχε.

Θα το δοκιμάσω απόψε και θα σου πω τι έγινε... Πρεπει να βάλω το προηγούμενο ver.K-Lite, γιατι το τρέχων που έχω βάλει δεν έχει το mpc-hc... το προηγοιύμενο το είχε.

Απέφυγε το k-lite και άσε το mpc-hc να κάνει μόνο του τα δικά του. Και πες μου...

hmmm.... k-lite + mpc-hc = τα ίδια... Θα δοκιμάσω αύριο με mpc-hc χωρίς k-lite ή άλλο code pack και θα σας πω... Ευχαριστώ για την βοήθεια μέχρι τώρα...

Πολλά videos ή streaming TV, o windows media player 9 μου τα δείχνει με 3 χρώματα όλα κι όλα, έτσι ωστε η παρακολούθηση είναι αδύνατη... Τί μου λείπει απο software codecs κλπ ? Εχω εγκαταστήσει το τελευταίο Κ-Lite Codec Pack...

Γιατι δεν κατεβάζεις τον wmp12 να δοκιμάσεις;

hmmm.... k-lite + mpc-hc = τα ίδια... Θα δοκιμάσω αύριο με mpc-hc χωρίς k-lite ή άλλο code pack και θα σας πω... Ευχαριστώ για την βοήθεια μέχρι τώρα...

Θες να μου πεις τι default renderer έβαλες και τι φίλτρα σου φώρτωνε o mpc?

Απεγκατέστησα το K-Lite, εγκατέστησα τον τελευταίο mpc-hc σκέτο, εγκατέστησα και το diectX (Ιούνιος 2010), και πάλι τα ίδια μου δείχνει...

Θες να μου πεις τι default renderer έβαλες και τι φίλτρα σου φώρτωνε o mpc?

Που τα βλέπω αυτά ?
Με δεξί κλικ στον mpc την ώρα που βλέπω ένα ιντερνετικό TV κανάλι απο Γερμανία πχ, μου δείχνει οτι videoDSP και Render, δεν φορτώνει τίποτα...
Η κάρτα γραφικών είναι μια παλιότερη ΑΤΙ Χ300... Γιατί όμως σχεδόν όλα τα ελληνικά κανάλια και τα μισά ξένα μου τα δείχνει ΟΚ? Τι τα κάνει να διαφέρουν ?

Renderer αλλάζεις από δεξί πλήκτρο -> options

mpchc_renderer.png

Δοκίμασέ τους όλους, ξεκινώντας από τους τελευταίους.