Τι σου κανει η θαλασσα!

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
8,145
Clermont-Ferrand, France
Χθες ανεβηκα στην ταρατσα ενος φιλου εδω στην Ναξο που ειμαι. Ο σκοπος να γυρισουμε το πιατο απο τον Hellasat στον Hotbird. Πραγμα λογικα πολυ ευκολο και χωρις πεδιομετρο.
Δεν υπολογιζα ομως στη θαλασσα. Το αλατι απο το λιμανι σκουριασε τοσο πολυ το πιατο, που οι βιδες της βασης σπασανε η μια μετα την αλλη στην προσπαθεια να ξεβιδωθουνε.
Μετα απο αρκετη προσπαθεια, και αφου αναγκαστικα μεχρι και να στραβωσω με το χερι την βαση που κραταει το πιατο,τελικα επιασα αρκετα καλο σημα. Επισης αναγκαστικα να βαλω ενα σεντ του ευρω απο την μια πλευρα του σωληνα, που χρησιμοποιηθηκε για να ανεβει το πιατο και να μην βρισκει στον τοιχο, ωστε να αλφαδιασει.
Φυσικα παντα με την βοηθεια του Afam μεσω τηλεφωνου.
Θα μου πειτε τωρα σιγα τα ωα, εχουμε δει και χειροτερα. Εγω παντως οχι.

Απολαυστε.

3e4a485a-a1c1-7770.jpg

3e4a485a-a1e0-71f6.jpg

3e4a485a-a1ed-779f.jpg

3e4a485a-a1fb-c332.jpg

3e4a485a-a20a-d1ee.jpg

3e4a485a-a218-5524.jpg

3e4a485a-a222-c2fe.jpg

PAO UBER ALLES!!

Επ και γω από νάξο. Είμαστε και άλλοι; π. μ όποιος θέλει για tech, multimedia meeting :-)

Μετα απο αρκετη προσπαθεια, και αφου αναγκαστικα μεχρι και να στραβωσω με το χερι την βαση που κραταει το πιατο,τελικα επιασα αρκετα καλο σημα.
Το ίδιο κάτοπτρο ξαναβάλατε;:confused:

Ναι ρε παιδιά... γιατί βάλατε το ίδιο?
Αν δεν υπάρχει κανένα μαγαζί να πάρετε άλλο πιάτο, πάω πάσο. Αν όμως υπάρχει... γνώμη μου... κακός το βάλατε.

Ρε παίδες χαλαρώστε. Μόνο για ραδιόφωνο το έχει το πιάτο να βάζει μουσική στο μαγαζί. Απλά επειδή από τον hellasat έβγαζε μόνο κάτι με σκυλάδικα, του είπα να το γυρίσουμε στον hotbird. Δεν ήθελε να δώσει λεφτά για πιάτο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Μια χαρά δουλεύει, αργότερα άμα βρω ανά φτηνό πολύ θα του βάλω με διπλό lnb.

Μαριο, ασχετο:

Εμπλοκη Βιλαετι για 5 συνεχομενες μερες.
Σημερα κλεινει.

Ρε παίδες χαλαρώστε. Μόνο για ραδιόφωνο το έχει το πιάτο να βάζει μουσική στο μαγαζί. Απλά επειδή από τον hellasat έβγαζε μόνο κάτι με σκυλάδικα, του είπα να το γυρίσουμε στον hotbird. Δεν ήθελε να δώσει λεφτά για πιάτο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Μια χαρά δουλεύει, αργότερα άμα βρω ανά φτηνό πολύ θα του βάλω με διπλό lnb.
No problemo! :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Τι σου κανει η θαλασσα!

Νομίζω ότι καλύτερη απόδοση - ταίριασμα στο συγκεκριμένο πιάτο θα έχουν μονάχα LNB του ίδιου βαθμού οξείδωσης..!!!

Όπως καταλάβατε με έχει πιάσει κλασσική χιουμοριστική διάθεση της Παρασκευής...