Χθες ανεβηκα στην ταρατσα ενος φιλου εδω στην Ναξο που ειμαι. Ο σκοπος να γυρισουμε το πιατο απο τον Hellasat στον Hotbird. Πραγμα λογικα πολυ ευκολο και χωρις πεδιομετρο.
Δεν υπολογιζα ομως στη θαλασσα. Το αλατι απο το λιμανι σκουριασε τοσο πολυ το πιατο, που οι βιδες της βασης σπασανε η μια μετα την αλλη στην προσπαθεια να ξεβιδωθουνε.
Μετα απο αρκετη προσπαθεια, και αφου αναγκαστικα μεχρι και να στραβωσω με το χερι την βαση που κραταει το πιατο,τελικα επιασα αρκετα καλο σημα. Επισης αναγκαστικα να βαλω ενα σεντ του ευρω απο την μια πλευρα του σωληνα, που χρησιμοποιηθηκε για να ανεβει το πιατο και να μην βρισκει στον τοιχο, ωστε να αλφαδιασει.
Φυσικα παντα με την βοηθεια του Afam μεσω τηλεφωνου.
Θα μου πειτε τωρα σιγα τα ωα, εχουμε δει και χειροτερα. Εγω παντως οχι.
Απολαυστε.
PAO UBER ALLES!!
Δεν υπολογιζα ομως στη θαλασσα. Το αλατι απο το λιμανι σκουριασε τοσο πολυ το πιατο, που οι βιδες της βασης σπασανε η μια μετα την αλλη στην προσπαθεια να ξεβιδωθουνε.
Μετα απο αρκετη προσπαθεια, και αφου αναγκαστικα μεχρι και να στραβωσω με το χερι την βαση που κραταει το πιατο,τελικα επιασα αρκετα καλο σημα. Επισης αναγκαστικα να βαλω ενα σεντ του ευρω απο την μια πλευρα του σωληνα, που χρησιμοποιηθηκε για να ανεβει το πιατο και να μην βρισκει στον τοιχο, ωστε να αλφαδιασει.
Φυσικα παντα με την βοηθεια του Afam μεσω τηλεφωνου.
Θα μου πειτε τωρα σιγα τα ωα, εχουμε δει και χειροτερα. Εγω παντως οχι.
Απολαυστε.

PAO UBER ALLES!!