Tι στις 46"-52" στα 1000-1500 ευρω??

Απάντηση: Re: Tι στις 46"-52" στα 1000-1500 ευρω??

W4000 η LG7000 ?

Αν καταληξουμε σε πλασμα αυτη που θα ηθελα να βρουνε ειναι η PX80 αλλα μαλλον δυσκολο.
Η PX8 ειναι χειροτερη σε SD ? γιατι κατι τετοιο διαβασα οπως και οι PZ η κανω λαθος?
Δεν ξερω ρε παιδια αλλα η πανασονικ ειναι πολυ καλη
Αν πας σε LCD και δεν σε ερεθιζουν τα 100Hz, δεδομενου οτι μπορεις να βρεις W4000, προτιμησε τη. Εγω εχω την 47 7000 και ο κολητος την 46W4000.
To μαυρο της sony ειναι εμφανως καλυτερο απο την LG μου. Αν γυριζα πισω και ειχα την διαφορα στο "μαρουλι" θα ειχα W4000 τωρα.

αμάν ρε LOST μια έτσι μια γιουβέτσι,μια λέω ότι είσαι ευχαριστημένος πολύ με την τβ σου μια λέω θες να την κλωτσήσεις απο το παράθυρο...:bigcry: σε 4 μέρες θα την έχω και εγώ και σφίγγομαι!ουφ..σόρυ,πολύ πίεση :)

Ευχαριστω LOsT2 την W4000 ελεγα κι'εγω απο LCD.

Μετα απο συζητηση που ειχαμε σημερα ομως αποφασισαν για την PX80 με το σκεπτικο οτι λογικα θα ειναι καλυτερη της PX7 (τους αρεσει πολυ) ,δεν παρουσιαζει βλαβες και ειναι πολυ φθηνη σχετικα.

Lg δεν θελει επειδη πολλα (ειπαμε ειναι hitech) της βγηκαν λεμονια .

Διαβασαμε κι'εκεινο το "τιποτε δεν ειναι αρκετο , για οποιον το αρκετο ειναι λιγο " του επικουρου (ο οποιος ομως δεν ειχε δει τις Κουρο για να ξερει) μενουν και φραγκα για τον 70-200 f/4 L ουτε αυτον πρεπει να τον ειχε δει αλλοιμονο μας:flipout:.

Σας ευχαριστω για την βοηθεια.-bye-

Απάντηση: Re: Tι στις 46"-52" στα 1000-1500 ευρω??

αμάν ρε LOST μια έτσι μια γιουβέτσι,μια λέω ότι είσαι ευχαριστημένος πολύ με την τβ σου μια λέω θες να την κλωτσήσεις απο το παράθυρο...:bigcry: σε 4 μέρες θα την έχω και εγώ και σφίγγομαι!ουφ..σόρυ,πολύ πίεση :)
ταζακο μου μην μασας, απλα λεω οτι θα προτιμουσα καλυτερα μαυρα. Απο κει και περα η 7000 εχει φανταστικα χρωματα και ειναι πραγματικα ενα συνχρονο "εργαλειο":a0210:

Εκλεισε η 42PX80 απο πλαισιο τηλεφωνικα στα 699 ευρω (δεν υπηρχε στο site) με δωρεαν μεταφορα στην Δυτικη Κρητη.

Απο 46"-52" των 1500 ευρω πηγαμε σε μια τηλεοραση που καταργηθηκε στα 700 ευρω?

Ειναι αυτο που λεμε "απο δημαρχος , κλητηρας"...-bye-

-bye-Μα γιατι το λες αυτο :flipout:?

Πλακα-πλακα ομως , με τα υπολοιπα θα παρουν επιπλο Tv , τον Canon 70-200 f/4 L για την 40D του κολλητου και θα περισεψει και λιγο μαρουλι για σαλατα.
Και ολα αυτα χωρις συμβιβασμους στην τηλεθεαση.Στο δε SD κορυφαια.
Καταργηθηκε αλλα προλαβε να μας δειξει την αξιοπιστια της ενω η Χ10 οχι.
Χρωματα ,κινηση και μαυρο ειναι πλασμα και πανασονικ (εδω ειναι θαυμασια στην PX7).
Στο μονο που θα υστερει σε σχεση με την W4000 νομιζω , ειναι το HD κομματι και οι 46" βεβαια.
Προτεραιοτητες που μπαινουν στην πορεια και με την βοηθεια ολων οσων απαντησαν.
Ευχαριστουμε :grinning-smiley-043.