+1000Όταν η 50άρα PG6000 έχει ένα χιλιάρικο, δύσκολα την ανταγωνίζεται οποιαδήποτε από τα υπάρχοντα μοντέλα (εκτός αν περιμένουν επόμενη γενια).
+1000Όταν η 50άρα PG6000 έχει ένα χιλιάρικο, δύσκολα την ανταγωνίζεται οποιαδήποτε από τα υπάρχοντα μοντέλα (εκτός αν περιμένουν επόμενη γενια).
Αν πας σε LCD και δεν σε ερεθιζουν τα 100Hz, δεδομενου οτι μπορεις να βρεις W4000, προτιμησε τη. Εγω εχω την 47 7000 και ο κολητος την 46W4000.W4000 η LG7000 ?
Αν καταληξουμε σε πλασμα αυτη που θα ηθελα να βρουνε ειναι η PX80 αλλα μαλλον δυσκολο.
Η PX8 ειναι χειροτερη σε SD ? γιατι κατι τετοιο διαβασα οπως και οι PZ η κανω λαθος?
Δεν ξερω ρε παιδια αλλα η πανασονικ ειναι πολυ καλη
ταζακο μου μην μασας, απλα λεω οτι θα προτιμουσα καλυτερα μαυρα. Απο κει και περα η 7000 εχει φανταστικα χρωματα και ειναι πραγματικα ενα συνχρονο "εργαλειο":a0210:αμάν ρε LOST μια έτσι μια γιουβέτσι,μια λέω ότι είσαι ευχαριστημένος πολύ με την τβ σου μια λέω θες να την κλωτσήσεις απο το παράθυρο...:bigcry: σε 4 μέρες θα την έχω και εγώ και σφίγγομαι!ουφ..σόρυ,πολύ πίεση![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.