Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
Μου ηρθε χτες βράδυ αυτό το mail και το παραθέτω.
Εχει έρθει σε κανέναν απο σας;
Ισχύουν αυτά που αναφέρει;Δεν το χω ψάξει και γι αυτο ρωτάω...

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες μου,

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,
Παίρνω την πρωτοβουλία να σας στείλω την ακόλουθη επιστολή, την οποία έστειλα ήδη στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, την Ομοιοπαθητική Ένωση και άλλους φορείς με την παράκληση να τη μεταδώσετε προς κάθε φίλο, γνωστό σας ή άλλο φορέα, με στόχο την ορθή ενημέρωση και την πρόληψη μιας ενδεχόμενης τραγικής πανδημίας που σύμφωνα με αναφορές και έρευνες μπορεί να κοστίσει την υγεία ή και τη ζωή ακόμη εκατομμυρίων συνανθρώπων μας.

Ονομάζομαι Βίκυ Χρυσού και είμαι Ελληνίδα blogger -διαχειρίστρια της σελίδας TOXOTIS,
αλλά και αρθρογράφος στον ειδικό κυρίως τύπο. Η αιτία της επιστολής μου αυτής είναι η φερόμενη ως πανδημία "γρίπης των χοίρων" και η πρόθεση των κυβερνήσεων να περάσουν σε μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς.

Πέρα από το επικίνδυνο των εμβολιασμών γενικά, τίθεται ένα βασικό ζήτημα περί ασφάλειας των σκευασμάτων που πρόκειται να χορηγηθούν στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Οκτώβριο στα σχολεία -όπως δήλωσε και η Ελληνική κυβέρνηση- και τις συνέπειες αυτών στην υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Ήδη η αυστριακή δημοσιογράφος Jane Burgermeister σε συνεργασία με ειδικούς έχει προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εναντίων των εμπλεκομένων (Baxter, Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, άλλες φαρμακευτικές και "χορηγούς" των σκευασμάτων), Το παράδειγμα της ακολούθησαν και άλλοι πολίτες στη Γαλλία, τη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ- μέχρι στιγμής, ενώ ξεκίνησε και ένα Παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς -βλέπε λίνκ στο τέλος της επιστολής.

Ιδιαίτερα οι πολίτες των ΗΠΑ, κατ' αρχήν-

όπου έχουν γίνει τροποποιήσεις των νομοθεσιών έτσι ώστε να μην μπορεί ο πολίτης να αρνηθεί τον εμβολιασμό του,
αλλά και να μην μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα του για αποζημίωση απέναντι σε κατασκευάστριες εταιρίες και
απειλείται με αναγκαστικό εγκλεισμό του σε "στρατόπεδα συγκεντρώσεων"...
αντιμετωπίζουν πρώτοι τον κίνδυνο πραγματικής πανδημίας και απειλής των συνταγματικών ελευθεριών τους... αλλά και οι υπόλοιπες χώρες ακολουθούμε...

Σίγουρα δεν μπορώ μέσα σε λίγες γραμμές να εκθέσω όλη την εικόνα, όμως σας δίνω κάποια βασικά στοιχεία, ώστε να ενημερωθείτε και να ερευνήσετε και οι ίδιοι, ώστε να δούμε στη συνέχεια πως μπορούμε να αποφύγουμε τον κίνδυνο που απειλεί όλους μας με την μορφή εμβολίων...

Η δικογραφία όπως σχηματίστηκε και υιοθετείται με μικροαλλαγές από χώρα σε χώρα -στην αγγλική-

BIOTERRORISM EVIDENCE
CRIMINAL CHARGES
Injunction Mass Vaccinations.docx

Bilderberg, εμβόλια και "γρίπη των χοίρων"
Σύμφωνα με την "ημερησία" η Ελλάδα έχει παραγγείλει

2.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Glaxo. Η παραλαβή τους θα ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.
3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Novartis. Η παραλαβή των 2.000..000 δόσεων θα γίνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν στις αρχές Ιανουαρίου ακόμη 1.000.000 δόσεις.
3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Sanofi Pasteur. Η παραλαβή θα ξεκινήσει 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Ιανουαρίου.
Το θέμα είναι πως αυτές οι εταιρίες είναι συγκατηγορούμενες σε αγωγές και μηνύσεις που τρέχουν κατά αυτών και κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! ) σε διάφορες χώρες με την κατηγορία συνωμοσίας για γενοκτονία (Διεθνής "συμμορία" σχεδιάζει μαζική γενοκτονία )

Το θέμα είναι πως τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας διατρέχουμε τον ίδιο κίνδυνο σε περίπτωση έναρξης του προγράμματος μαζικών εμβολιασμών τον Οκτώβρη στα σχολεία -όπως εξήγγειλε η κυβέρνηση... !

Ο κόσμος πρέπει να αρνηθεί τον εμβολιασμό πάση θυσία! -γιατί αυτοί που θα εμβολιάζονται θα διασπείρουν στην πραγματικότητα τον τεχνητό ιό στια κοινότητες τους!

Το 1918 η Ελλάδα είχε γλιτώσει το "μαύρο θάνατο" επειδή οι κάτοικοι δεν είχαν εμβολιαστεί -περίπτωση που αποτελεί παράδειγμα σε πολλές χώρες στο εξωτερικό αυτή την περίοδο! Σήμερα όμως κινδυνεύουμε από τα εμβόλια!

Στην Νέα Ζηλανδία ήδη κάνουν έρευνες σχετικά με τις εταιρίες παραγωγής των εμβολίων και ΔΕΝ θα παραδώσουν τους κατοίκους της χώρας τους στα νύχια της ΠΟΥ! όπως αναφέρουν άνθρωποι εκεί που αγωνίζονται για το παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς!

Με την ελπίδα να μετρήσει ΠΡΩΤΑ η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ουσιαστική έγνοια για τον άνθρωπο και τον ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
και να σταματήσουμε την πρόθεση εμβολιασμών! Για το σκοπό αυτό πρέπει να ακυρωθούν οι άδειες λειτουργίας των παραπάνω εταιριών στη χώρα και να ξεκινήσουν δικαστικοί αγώνες και έρευνες της αστυνομίας και στην ΕΛΛΑΔΑ _Παρακαλώ ενημερώστε όσους συνεργάτες και φίλους σας μπορείτε

ΤΩΡΑ και όχι όταν θα κυριαρχεί ΠΑ ΝΙΚΟΣ ... γιατί τότε ΔΕΝ θα ακούει κανείς!

Ενημερωθείτε και υπογράψτε στο Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

...ειδικά όσους έπονται με πρόσχημα τη "γρίπη των χοίρων" -κλικ στην εικόνα!
************************************************************************************************

Δείτε επίσης άλλα σχετικά άρθρα ανά θεματική ενότητα:

γρίπη των χοίρων
εμβόλια

Για μια τοποθέτηση σας σχετικά, τη συμμετοχή σας ίσως στις κινητοποιήσεις ή/και την ενημέρωση των πολιτών σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση
Βίκυ Χρυσού

ΥΓ: θερμή παράκληση η παρούσα επιστολή να ανακοινωθεί και σε κάθε άλλο συνεργαζόμενο με εσάς φορέα στο θέμα της υγείας και της δικαιοσύνης ή της ενημέρωσης των πολιτών.

Ευχαριστώ θερμά
ΒΧ

Έτσι κάπως είναι τα πράγματα, τουλάχιστον όσον αφορά το κομμάτι του εμβολίου. Με ξάδερφο γιατρό που κάναμε κουβέντα τις προάλλες μου έλεγε ακριβώς τα ίδια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάει κάποιος και να κάνει το εμβόλιο. Που συν τις άλλοις είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο. ΔΗλαδή για την γρίπη είχαμε κάνει ποτέ έμβόλιο όταν ήμασταν μικροί? Τώρα γιατί δηλαδή να πάμε τα παιδιά μας να κάνουν? Υπόψιν ότι είναι παιδίατρος ο ξάδερφός μου και συνέχεια είναι σε διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό κι αυτά δεν τα λέει το δικό του μυαλό, αλλά η ιατρική πανεπιστημιακή κοινότητα.
Αλλά προφανώς ο βωμός του χρήματος υπερκαλύπτει τις λογικές φωνές και μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης οδηγούν τον λαό σαν πρόβατα εκεί που θέλουν τα μεγάλα συμφέροντα!

Το εμβολιο απο την στιγμη που ΔΕΝ ειναι κλινικα δοκιμασμενο δεν πρεπει να το κανει κανεις.

Πιο σοβαρη λυση ειναι να κανεις το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου- αν φοβασαι η αν εχεις προβλημα - το οποιο θα σε υπερασπισει απο την σοβαροτερη επιπλοκη που μπορει να παρουσιασει η γριπη.

Την πνευμονια.

υγ

Αυτη ειναι η αποψη του γιατρου μου αλλα και του παιδιατρου μου και αυτην ακολουθησα τουλαχιστον στα παιδια μου.

Έτσι είναι τα πράγματα και θα πρέπει να ψαχτεί ο καθένας για τους κινδύνους των εμβολίων γενικότερα.

Έχουν χάσει πολλοί επιστήμονες την δουλεία τους και τις θέσεις για τα εμβόλια και δεν είναι κάτι απλό, σαν θέμα.

Το αν θα το κάνουμε ή όχι έγκειται στον καθένα, αλλά ενημερώθειτε πριν το κάνετε.

Υ.Γ Το 1918, μετά το τέλος δηλαδή του 1ου Παγκοσμίου πολέμου, η ισπανική γρίπη θέρισε 40 εκατομμύρια κόσμο, ΟΛΟΙ οι στρατιώτες είχαν εμβολιάστει, αλλά όλοι ΝΟΣΗΣΑΝ και πέθαναν.

Η παιδιατρος μου παντως ειναι εναντιον του εμβολιου και θα την εμπιστευτω.
Το θεμα ειναι οτι αν προκυψει ομαδικος εμβολιασμος στα σχολεια η αποφαση ειναι δυσκολη

Η παιδιατρος μου παντως ειναι εναντιον του εμβολιου και θα την εμπιστευτω.
Το θεμα ειναι οτι αν προκυψει ομαδικος εμβολιασμος στα σχολεια η αποφαση ειναι δυσκολη

Ετσι ακριβώς.
Εκει δυσκολεύει το πράγμα νομίζω..

Πάμε για 7 δισ πληθυσμό... Πολλοί επιστήμονες λένε οτι η κατοικήσιμη γη δεν μας χωράει πιά και η καλιεργήσιμη δεν μπορεί να μας θρέψει. Εχουν ακουστεί κατα καιρούς διάφορα σενάρια ελέγχου του μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού. Ισως τώρα τους δίνεται μια πρώτης τάξης ευκαιρία - ιδίως στις υποανάπτυκτες πυκνοκατοικημένες περιοχές. Ολα βέβαια είναι σενάρια... Αλλωστε μήπως θα μάθουμε ποτέ τι πραγματικά περιέχει η αμπούλα του εμβολίου ?

Και εμείς στα παιδιά ΔΕΝ πρόκειται να κάνουμε το εμβόλιο για την A/H1N1.
Το εμβόλιο για τον πνευμονιόκοκκο το έχει ήδη κάνει ο μεγάλος πριν καιρό, άσχετα με την όλη ιστορία με την A/H1N1.

Η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για μία από τις χειρότερες ιστορίες απληστίας και κερδοσκοπίας με παντελή έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος για την υγεία του πληθυσμού. Μιλάμε για εργαστηριακή δοκιμή στον ευρύ πληθυσμό (όπως έχει ξαναγίνει πολλές φορές).

Για παράδειγμα από το Eurosurveillance μία ενδεικτική έρευνα σε σχολείο στην Αγγλία.
Από τα 247 παιδιά που πήραν Tamiflu, αυτές ήταν οι παρενέργειες:
attachment.php

Όλα για τα λεφτά παιδιά, τίποτα άλλο δε μετράει... :rifle:

Attachments

• Osel_Tab2.jpg
    Osel_Tab2.jpg
    53.1 KB · Views: 169
Δεν ξέρω ρε παιδιά... κανονικά δεν πρέπει να εμβολιαστεί κανείς, απ'όσα μου λέει η κοινή λογική μου και οι ελάχιστες βασικές γνώσεις που έχω απ'το σχολείο για τέτοια θέματα.

Όμως αν στην Ελλάδα εμβολιαστεί το 90% του τηλεορασόπληκτου πληθυσμού, με αποτέλεσμα ο ιός από 250 άτομα να φτάσει να κυκλοφορεί στο αίμα 9 εκατομμυρίων, τότε μάλλον κι οι εναπομείναντες θα πρέπει να κάνουν το ίδιο... Βέβαια μετά θα έχουμε πάρει ένα τεράστιο ρίσκο γιατί πάλι η λογική λέει ότι η θνησιμότητα θα ανέβει λόγω του εμβολιασμού.. Πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά. Παιδιά δεν έχω ευτυχώς, αλλά ούτε για τον εαυτό μου δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω.

Απ'την άλλη, στο blog της κυρίας Χρυσού γράφονται και τόσες λαλακίες που δε μπορώ να το θεωρήσω ούτε για αστείο αξιόπιστο..

Μην ξεχνάμε ότι είναι η τρίτη φορά που μας λένε για την ίδια ασθένεια....σαν πανδημία..

Υπάρχει και ντοκιμαντερ του BBC για την προπαγάνδα του ιού των χοίρων το 90κάτι....

Εμβόλιο με κλινικές δοκιμές ελάχιστων μηνών θα έκανα μόνο υπό τρομερά περίεργες και δύσκολες συνθήκες. Όσο για τη φασιστική επιβολή εμβολιασμού ο ανδρικός πληθυσμός της Ελλάδας μακροπρόθεσμα δεν μπορεί να τη γλυτώσει αν αποφασίσει ο Ελληνικός Στρατός να το περιλάβει στα εμβόλια που κάνει. Και μένα μου φαίνονται όλα αυτά περίεργα πάντως.
Όσο για τα σενάρια υπερπληθυσμού κλπ τα βρίσκω δικαιολογίες γιατί στην ουσία το πρόβλημα το έχει μόνο η Ευρώπη μαζί με την Ινδία και την Κίνα. Η Αφρική έχει ακόμη αρκετή ανεκμετάλλευτη γη που με τη σωστή αξιοποίηση μπορεί να θρέψει πολλούς ακόμη. Επίσης η Αυστραλία έχει τόση γη που μπορεί πολύ εύκολα να σηκώσει πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων υπό συνθήκες.
Με την Ινδία και την Κίνα δεν ασχολείται κανείς το πόσους έχει και τελικά στην Ευρώπη δεν έχουμε δει ποτέ να μειώνεται ο πληθυσμός. Το αντίθετο μάλιστα, αυξάνεται ο πληθυσμός από εξαθλιωμένους οικονομικούς μετανάστες που ψάχνουν ένα καλύτερο μέλλον, γιατί εμείς οι ίδιοι οι δυτικοί με τον τρόπο ζωής μας τους έχουμε εξαθλιώσει στις χώρες τους "κλέβοντας" τις εκεί πλουτοπαραγωγικές πηγές και χρησιμοποιώντας τους σαν μοντέρνους δούλους με μισθούς πείνας.
Για εμένα εκτός από τα συνομοσιολογικά δεν είναι κάτι παραπάνω από μια τεράστια παγκόσμια μπάζα των πολυεθνικών που έχουν και ιατρικά παρακλάδια. Αν υπήρχε κίνδυνος για την ανθρωπότητα πραγματικός θα ήθελα να δω πιο κράτος δεν θα έδινε άδεια για σπάσιμο της πατέντας των φαρμάκων και των εμβολίων και την παραγωγή αντιγράφων με μηδενικό κόστος. ΑΝ υπήρχε πραγματικός κίνδυνος για την ανθρωπότητα...

στο μπλογκ της κ. Χρυσου αναπτυσονται θεριες συνομωσιας

συμφωνα με τις οποιες θελουν να μας πεισουν να κανουμε το εμβολιο το οποιο δε θα ειναι εμβολιο αλλα ο ιος η κατι αλλο για να μας σκοτωσουν ολους στα πλαισια μιας προσχεδιασμενης οαργανωμενης βιογενοκτονιας βιοτρομοκρατιας κατευθυνομενη οχι απο κυβερνησεις αλλα απο μυστικες - μυστικιστικες λεσχες π.χ. bilderberg κ.λ.π.

ως σχεδιο αποπλυθυσμου ( να μειωεθι ο πληθυσμος της γης )

οτι δημιουργηθηκε στο εργαστηριο απο το οποιο διεφυγε '' τυχαια '' κ.λ.π.

το ζητημα ειναι το κανουμε η οχι ?

γιατι θελουν υπευθυνη δηλωση ?

και να την υπογραψω απαλλασσεται η εταιρεια ? ( ρητρα απαλλακτικη αν δεν κανω λαθος σε γενικους ορους συναλλαγων δεν απαλασσει ουτε απο ελφαφρα αμελεια ) ειναι οι οροι αυτοι ΓΟΣ ?

ο υποχρεωτικος εμβολιασμος παραβιαζει τα συνταγματικα μου δικαιωματα ?

θα ειναι υποχρεωτικος ?

στο στρατο που υπαρχει ειδικη κυριαρχικη σχεση εξουσιας μπορει οπ στρατευμενος να αρνηθει ?

μπορει οπως λεγεται στο μπλογκ η παραλειψη εμβολιασμου να θεωρηθει ποινικο αδικημα που δικαιολογει ακομα και ασκηση βιας ? ως τι να ασκηθει βια δλδ ? ως αμυνα ? υπερ ποιου ? μην κολλησω αλλους αν δεν εμβολιαστω? αρα η παραλειψη εμβολιασμου ειναι επιθεση ?

Όμως αν στην Ελλάδα εμβολιαστεί το 90% του τηλεορασόπληκτου πληθυσμού, με αποτέλεσμα ο ιός από 250 άτομα να φτάσει να κυκλοφορεί στο αίμα 9 εκατομμυρίων, τότε μάλλον κι οι εναπομείναντες θα πρέπει να κάνουν το ίδιο... Βέβαια μετά θα έχουμε πάρει ένα τεράστιο ρίσκο γιατί πάλι η λογική λέει ότι η θνησιμότητα θα ανέβει λόγω του εμβολιασμού.. Πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά. Παιδιά δεν έχω ευτυχώς, αλλά ούτε για τον εαυτό μου δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω.

το οτι θα τρεξουν ολοι ειναι δεδομενο ...

και θα υπογραψουν οτι δηλωση τους δωσουν

μονο αν ακουσεις δυο δελτια ειδησεων θα το κανες και τωρα ...

αλλα δεν καταλαβα καθολου το ποστ σου

γιατι θα κυκλοφορει στο αιμα εννια εκατομμυριων ?

αν δεν ακολουθησουμε αυτα που λεει η κ. Χρυσου τοτε θα κυκλοφορει στο αιμα εννια εκατομμυριων αλλα ως εμβολιο ...

γιατι και οι εναπομειναντες θα πρεπει να εμβολιαστουν ?

δε θα μεταδιδεται ...

και γιατι θα ανεβει η θνησιμοτητα λογω του εμβολιασμου ?