Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

"...Η τύχη του ροτβάιλερ θα κριθεί από την δικαιοσύνη, που θα εκτιμήσει και αν υπάρχει ευθύνη των γονέων της άτυχης μικρούλας..."

Είναι δυνατόν να μην έχουν ευθύνη ? - τότε πως ο σκύλος δάγκωσε το μωρό ? Ας μου πεί κάποιος ένα - οποιοδήποτε - σενάριο, στο οποίο οι γονείς δεν θα είχαν ευθύνη για τον τραυματισμό αυτόν...
Διάβασα μάλιστα αλλού, οτι η οικογένεια υιοθέτησε πρόσφατα τον σκύλο.
Kαι στην περίπτωση που τους καταλογίσουν ευθύνη, τί θα τους κάνουν - θα τους πάρουν το παιδί ή θα τους κλείσουν φυλακή ? ΟΚ, το μωρό είναι μικρό, δεν καταλαβαίνει, δεν θα θυμάται τίποτα αργότερα. Τα τραύματα απο το κεφάλι και το πρόσωπο θα φύγουν ?

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Μπορειτε να μου πειτε τι το θελουν αυτο το φονικο οπλο στα σπιτια τους,
εχοντας μαλιστα μικρα παιδια?

"Φίλη της οικογένειας δήλωσε πως το ροντβάιλερ εκδήλωνε ζήλεια προς το βρέφος από την στιγμή της γέννησής του και γι' αυτό το είχαν πάντα στο μπαλκόν"

Δε φταιει το σκυλι, το αφεντικο φταιει στις περισσότερες περιπτώσεις
Εννοειται ειναι τραγικο αυτο που έγινε αλλα να εξορισεις το σκυλι σε ενα μπαλκονακι οπως φαινεται στις φωτό, δεν ειναι λυση. Αντεδρασε και μαλιστα με κακο τρόπο.
Τι επρεπε να κανουν? Ισως μια φιλοζωικη να ειχε καποια λύση ειδικα απο την στιγμή που δεν εδειχνε σωστη συμπεριφορα..... με σίτα για κουνουπια να κρατανε τετοιο σκυλο εξω...

Μπορειτε να μου πειτε τι το θελουν αυτο το φονικο οπλο στα σπιτια τους,
εχοντας μαλιστα μικρα παιδια?

Αυτούς ίσως να πρέπει να τους κλείσουν φυλακή και να τους πάρουν το παιδί. Μερικοί παραείναι βλάκες για να μεγαλώνουν παιδιά...