Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Νομίζω εδώ συζητάμε την πορεία του Σύριζα και όχι του ευρωπαϊκού αριστερού κόμματος (για το καλό του οποίου διαβλεπω την ανησυχία του συντάκτη).
Οι "αρνητικές" απόψεις δημοσιογράφου που γράφει 10 φορες το όνομα Tsipras στο άρθρο όπου υποτίθεται τον αποδομεί, μας πληροφορεί οτι καπελωσε το debate και ότι θεατές γιουχαραν τους πολιτικούς του αντιπάλους, έχουν διαφορετική σημασία ανάλογη με την τοποθέτηση του καθενός μας στο πολιτικό φάσμα.

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Νομίζω εδώ συζητάμε την πορεία του Σύριζα και όχι του ευρωπαϊκού αριστερού κόμματος (για το καλό του οποίου διαβλεπω την ανησυχία του συντάκτη).
Οι "αρνητικές" απόψεις δημοσιογράφου που γράφει 10 φορες το όνομα Tsipras στο άρθρο όπου υποτίθεται τον αποδομεί, μας πληροφορεί οτι καπελωσε το debate και ότι θεατές γιουχαραν τους πολιτικούς του αντιπάλους, έχουν διαφορετική σημασία ανάλογη με την τοποθέτηση του καθενός μας στο πολιτικό φάσμα.

Αφού εδώ συζητάμε (και δεν ανησυχούμε) για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και όχι του ευρωπαϊκού αριστερού κόμματος, τότε μας λες ότι δεν θα έπρεπε να συζητηθεί η χθεσινή εμφάνιση του Τσίπρα?!?!

Σας λέω ότι το πόσο θετική ή αρνητική ήταν η εμφάνιση, εξαρτάται από το πόσο αριστερή ή δεξιά (ιδεολογικά) είναι η θέση του θεατή.
Δύσκολα θα βρεις απογοητευμένους αριστερούς από τη χθεσινή εμφάνιση.

Οι εκλογές είναι κοντά και το αποτέλεσμά τους θα δείξουν αν η επιλογή Τσίπρα σε αυτή τη θέση ήταν καλή για το αριστερό ευρωπαϊκό κόμμα.

Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στις εκλογές η επιλογή του Τσίπρα ήταν πολύ καλή για όλους.

1. Η Ευρωπαϊκή αριστερά, στο πρόσφατο παρελθόν γενικώς έχει βαλτώσει. Είναι καλό που διάλεξαν ένα νέο άνθρωπο από την χώρα με τα μεγαλύτερα προβλήματα. Η αριστερά πρέπει να είναι δίπλα σε όσους πάσχουν.

2. Για τον Τσίπρα, είναι επίσης καταπληκτικό. Του δίνει σημαντικές εμπειρίες.

3. Για την Ελλάδα είναι επίσης εξαιρετικό γιατί ακούγονται τα προβλήματά μας.

4. Τέλος, και για την Ευρώπη είναι πολύ καλό, όπως και να το πάρουμε. Η Ελλάδα είναι σπάνια περίπτωση και όπως και να το δει κανείς χρειάζεται να προσεχθεί το παράδειγμά της από όλους. Αριστεροί και δεξιοί ίσως βγάλουν διαφορετικά συμπεράσματα, αλλά είναι σημαντικό να σκεφτούν όλοι τι πήγε στραβά.

Σωστά τα διέγνωσε ο Νίκος ( που δεν τον λες και αριστερό :) )
Η εικόνα Τσίπρα στην Ευρώπη είναι σχεδόν καλύτερη απ' ότι εντός Ελλάδας.
Συγκρίνετέ τον με την άλλη μεγάλη μορφή της Ευρωπαϊκής Αριστεράς

%CE%B3%CE%B1%CF%80.jpg

τον μεγάλο Πρόεδρο όλων των Σοσιαλιστών απανταχού Γης
και νομίζω είναι ξεκάθαρο το θέμα για το αν κέρδισε ή έχασε και η Αριστερά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

%CE%B3%CE%B1%CF%80.jpg

και νομίζω είναι ξεκάθαρο το θέμα για το αν κέρδισε ή έχασε και η Αριστερά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Αυτός δεν είναι ο περίφημος GAP που ξεκίνησε το ξεπούλημα του τόπου??Ηταν και στην 'σοσιαλΗστική διεθνή' όλων των κομμάτων που τσάκισαν την Ευρώπη...Μέγας ποδηλάτης.

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

%CE%B3%CE%B1%CF%80.jpg

Δηλαδή ο ΓΑΠ ήταν αριστερός;

Χμ ας μας το πουν το παιδιά που μιλήσαν για το πόσο έχασε η Ευρωπαϊκή Αριστερά απ' την εμφάνιση Τσίπρα στο debate, γι αυτό ήταν η κουβέντα.

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Επειδή, προφανέστατα, κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, την επόμενη φορά που θα αναρτήσεις άποψη τρίτου, χωρίς πηγή, χωρίς ονοματεπώνυμο, χωρίς μισή πληροφορία σε ποιον ανήκει το κείμενο και που απευθύνεται, θα απομακρυνθείς για κάποιες μέρες από το φόρουμ.

Σκουρλέτης: O ΣΥΡΙΖΑ δεν στηρίζει Μιχαλολιάκο στον Πειραιά

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στηρίζει τον απερχόμενο δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο. Ξεκάθαρη είναι η δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη στο κεντρικό μαγκαζίνο του Παραπολιτικά fm: «Είναι κακό που ο κύριος Δρίτσας δεν κατάφερε να πάει στο δεύτερο γύρο. Από τα λεγόμενα του υποψηφίου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον κ. Μιχαλολιάκο» τονίζοντας πως «ο κ. Δρίτσας ήταν σαφής».

Ναι ηταν σαφης η δηλωση του Δριτσα αλλα στην επαναληψη του ....ρεζουμε ο Σκουρλετης "ξεχασε" να δηλωσει οτι ο Συριζα επισης δεν στηριζει και τον Μαρινακη.....ή μηπως το εκανε επιτηδες ?

Βεβαια την συνεντευξη την εδωσε στα παραπολιτικα FM δηλαδη στο ραδιοφωνο του Μαρινακη !!!:flipout:

Οι κοποι της Δουρου αποδιδουν ....

Tι είπε πάλι ο στόμας,του φαιδρού αυτού εκπροσώπου της συμφοράς,του ΣΥΡΙΖΑ κυρ Σκουρλέτη,συνεντευξιαζόμενος με τον Πορτοσάλτε,που τον οδηγούσε απο λούμπα σε λούμπα;

Οτι κάθε ψήφος κι απο την ΧΑ στο 2ο γύρο είναι καλοδεχούμενη και μάλιστα ρώτησε ρητορικά και τον "δημοσιογράφο" ...δεν είναι καλό αυτό;Δηλαδή να φεύγουν ψήφοι απο εκέι προς τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ποιό ηλίθιος κι αγύρτης παραμονές ευρωεκλογών πεθαίνεις...Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα απο έναν σύγχρονο και συνάμα επικίνδυνο ραν ταν πλάν.

Δηλαδή,μέσα σε μια βδομάδα απο φασιστοειδή και νεοναζί μετάνοιωσαν κι έγιναν...αριστεροί;Τι λέει αυτός κα Κανελλοπούλου μου;:Banane0:

Τι σάρα και μάρα έχει μαζε φτεί κι εκέι μέσα υπο τον μάστερ Τσίπρα...Μετά τον οικονομικό νεοφιλελέ ογκόλιθο Σταθάκη κι ένα άλλο αστέρι γεννιέται...
Ας όψονται οι περιστάσεις κι οι προτεραιότητες...
Αλλά όλα έχουν κι ένα όριο...

http://www.tribune.gr/politics/news...ine-efprosdektes-psifi-tis-chrisis-avgis.html

Last edited:
Μια χαρά είναι ο Αντώνης, με πείσατε, το λένε οι δεξιοί, το προτιμάει και το ΚΚΕ, δεν έχω παρά να δεχτώ ότι ξέρετε τι θα κάνει αν εκλεγεί και ότι θα ειναι το ίδιο και χειρότερο από τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που κυβερνά τώρα.! :p

Ας όψονται οι περιστάσεις κι οι προτεραιότητες...

Εγώ έχω πάθει αγκύλωση με το θέμα Δούρου - Μαρινάκη...
Δεν κουνιέται κανένα απο τα δύο χέρια και μου φαίνεται ότι ως την Κυριακή θα γίνει μετάδοση και στα πόδια... :flipout:

Aς όψεται όντως..., γιατί αν προκύψει καμια ανίερη συμμαχία κόβω χέρια - πόδια και είμαι ήσυχος...

Status
Not open for further replies.