Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Aν ισχύουν οι 'κωλοέλληνες' του Σαββόπουλου ,ισχύουν και οι 'κωλογάλλοι.οι ´κωλογερμανοί' κ.λ.π....Απίστευτο τσουβάλιασμα λαών..

Το συγκεκριμένο τραγουδι παντως του Σαββόπουλου θυμιζει το 'μαζί τα φαγαμε του Παγκαλου' και σηματοδοτούσε την στροφή του στον κομφορμισμό.

@NikosGX
Δηλαδή εσύ επιμένεις ακόμη σ' όσα έλεγες περί Καζάκη πρίν μερικές βδομάδες;Δεν άλλαξες;

Ισχυρίστηκες ότι είναι άνθρωπος εργατικός,της αγοράς...Ακόμη περιμένω,σε ποιές εταιρείες έχει δουλέψει σαν οινομολόγος μέσα κι έξω...
Επίσης μια απάντηση,σε σχέση με την σταθερότητα των πολιτικών του πεποιθήσεων,περνόντας σε λίγα χρόνια απο το ΚΚΕ,την Σπίθα και μέχρι τον φαιδρό εθνικοσκοταδιστή Παπαθεμελή...

Προφανώς το έψαξες καλύτερα κι αντιλήφθηκες,ότι ο άνθρωπος είναι μια νούλα,μια κωμική φιγούρα,που θέλει ντέ και καλά να γίνει αρχηγός...:jester:

H όχι;:ears:

Last edited:
Καμία μούφα.

Παρακάτω με τον περίφημο Δρόσο της επιτροπής εξοπλισμών....

View attachment 104260

Η Δούρου ήταν στενή συνεργάτης στο επιτελείο του Τσοχατζόπουλου με διευρημένες αρμοδιότητες.

View attachment 104261

Ούτε η ίδια δεν το έχει διαψεύσει.
Προφανώς γιατί της αρέσει η παρέα του Tom Jones...:Banane0:
Τρομερο επιχειρημα επειδη δεν εχει διαψευσει την φωτοσοπια παει να πει οτι σιωπηρα τη δεχεται,πρεπει δηλαδη να ασχολειται με την καθε τρολια που κυκλοφορει στο διαδικτυο,απο την αλλη ο Αγγελακας στο πανελ δεν σας νοιαζει...παω πασο...
Ποσο στενη συνεργατης του Ακη ηταν?
το εγγραφο δειχνει οτι ειναι μια απο τις 16 κοπελες ουτε καν συντονιστρια, μια επιτροπης του Υ.Πολιτισμου που οργανωνει τα συνεδρια,μηπως ηξερε για τις μιζες ?εδω ολοκληρος Μπενυ δεν ηξερε :Banane0:...που ηταν στο ΚΥΣΕΑ οχι στο πολιτισμου..

Last edited:
Aν δεν κανω λαθος μιας και εχω διαβασει αρθρα επι αρθρων για το θεμα τα λεφτα τα αντλει απο το ΕΣΠΑ ακριβως για τετοια εργα αθλητικων γηπεδων κλπ.

Δεν ειναι μονο το γηπεδο της ΑΕΚ και ο Πανιωνιος παιρνει λεφτα θα τα βαλω αργοτερα τα εργα ολα που εχουν μπει στο προγραμμα.

Αλλα τα κονδυλια που αντλουν για γηπεδα αλλα τα κινδυλια για πραγματικες αναγκες οπως σχολεια κλπ. Δεν ειναι στην ιδια κατηγορια ολα τα λεφτα και τα μοιρασανε τοσα σε σχολεια τοσο στο γηπεδο κλπ.
Εγω διαβαζω οτι τα αθλητικα κεντρα δεν ειναι επιλεξιμα απο το ΕΣΠΑ,αλλα και το που θα πανε τα χρηματα του ΕΣΠΑ οπως ειπε και ο Νικος πιο πανω το καθοριζει το Υ.Αναπτυξης και αφου εγκριθει απο την Ε.Ε υλοποιειται.

Πάντως ο Αρβανιτοπουλος προσελαβε τον Ανατολακη τον Ιουλιο του 2013 ως μετακλητο υπαλληλο στο Υπουργειο του..Αυτές είναι μεγάλες στιγμές των κυβερνώντων...Κρίμα που δεν προσέλαβε και τον φημισμένο αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού.

Παντως τον παλληκαρο τον Ακη τον χαιροταν οπως φαινεται :D

Εχουμε και δηλωση Μητσοτακη νεωτερου :

Mητσοτάκης: «Θα ήταν πολιτική ανεντιμότητα να αλλάζαμε τον εκλογικό νόμο, τώρα που προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ»

Οταν το λεει αυτο ο Μητσοτακης δυο ειναι τα τινα :

α) Πιστευει οτι τελικα θα βγει πρωτο κομμα αλλο απο τον Συριζα
β) Θελει να διατηρηθει το μπονους ωστε να βγει ο Συριζα ευκολα και να δρομολογηθουν εξελιξεις στο κομμα του πιθανως με την ενεργο συμμετοχη της Ντορουλας.

10435592_707484505959851_3566067499757325928_n.jpg

http://left.gr/news/oi-apokalyptikes-fotografies-tis-renas-doyroy

με ομπρελα της Νεας Δημοκρατιας παρακαλω ,περασε απο παντου η ατιμη

Κυκλοφορεί ευρέως και είναι διασταυρωμένη.
(Έχει βγει λίστα με τους συνεργάτες του Ακη και είναι το όνομα της μέσα)...

View attachment 104259

Καταρχήν εγώ δεν καταλαβαίνω αν αυτή είναι ή δεν είναι η Δούρου, η φωτό είναι θολή, η γυναίκα γελάει, άρα δεν βγάζω άκρη.

Δεύτερον, ακόμα και αν είναι η Δούρου, τι μας λέει αυτό; Ότι κάποτε, ενώ δούλευε στο υπουργείο Άμυνας πήγε ένα βράδυ στα μπουζούκια με το αφεντικό της (και πολλούς άλλους συναδέλφους να υποθέσω). Και λοιπόν; Μου έχει συμβεί κι εμένα να χτυπάω παλαμάκια στη διευθύντριά μου ενώ χόρευε ζεϊμπέκικο σε σκυλάδικο της Λάρισας, πάνω στο τσακίρ κέφι (κι αυτή σε μένα, λίγα λεπτά αργότερα). Ήταν εκδήλωση της τράπεζας που δούλευα τότε. Αν κάποιος έβλεπε φωτογραφία αυτής της μοναδικής στιγμής θα σχημάτιζε την εντύπωση ότι είμαστε κολλητάρια και εγώ ο παρατρεχάμενός της. Το οποίο όμως δεν ισχύει, γιατί αν ίσχυε δε θα ήμουν εδώ που είμαι τώρα.

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

[SUB][/SUB]
με ομπρελα της Νεας Δημοκρατιας παρακαλω ,περασε απο παντου η ατιμη

Σκέψου ότι ο φασίστας ο Αδωνις παλιότερα στο ΛΑΟΣ ένοιωθε μεγάλη συγγένεια με τους βρωμοναζί της Χ.Α. και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς..Οπως και ο τεράστιος Πανίκας Ψωμιάδης..

Ξέφυγαν σαν τζίνια:Banane0::Banane0::Banane0:

ο ενας ηταν τηλεπωλητης ο αλλος ζορο που να τους παρεις χαμπαρι,ενω η Δουρου με τον Αγγελακα ειναι ηλιου φαεινοτερον...

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Στο Βόλο ο Μπεος βγήκε με συσπείρωση όλων των δεξιών και αποτελούσε την "επίσημη" υποψηφιότητα της χρυσής αυγής.

Ηταν επισημη υποψηφιοτητα ή "επισημη" ?

Δεν θυμαμαι παλια τον Μπεο να εχει μιλησει ποτε για πολιτικη προφανως και ανηκει στην κατηγορια εκεινη των ανθρωπων (?) που κανουν οτι ναναι και για οποιον ναναι αρκει να ικανοποιηθουν υλικα.

Καλά, η φωτογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα κατ' εμέ...
Ούτε καν ότι είναι η Δούρου (που πολύ αμφιβάλω).
Αλλά τον Αγγελάκα γιατί τον χώσανε με photoshopιά εκεί μέσα; :flipout:

Βλέπω πως σβήνονται μηνύματα..Προφανώς ο απροκάλυπτος σεξισμός δεν ενοχλεί απέναντι σε μια γυναίκα .

Η αναφορά ότι η Δούρου 'χαίρεται' τον Ακη είναι χυδαίος και απροκάλυπτος σεξισμός και παραβιάζει βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.

Last edited by a moderator:
Τα εισαγωγικα τα βαζει οποιος θελει να αφησει ψευδεις εντυπωσεις για χυδαια υπονοουμενα.

Ειναι προφανες οτι στο μηνυμα μου αναφερομαι στην Δουρου οτι χαιρεται (χωρις εισαγωγικα) τον Ακη που χορευει. Η γυναικα χαμογελα.

Παρακαλω την διαχειρηση να επιληφθει της συκοφαντησης μου .

Last edited:
Oι αυτοπροσδιοριζομενοι ως 'συνδιαχειριστές' είναι σαφές οτι παραποιούν και αυτα που γράφουν..Ο σεξισμός είναι σαφέστατος.

Οιοσδήποτε διαβάζει ότι 'τον χαιρόταν τον παλληκαρο τον Ακη' προφανώς η πρόταση είναι σεξιστικότατη.

Last edited:
Status
Not open for further replies.