Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Το ότι σύμβουλος πρώην πρωθυπουργού, (φέρεται να) πρωταγωνιστούσε σε πιπεράτο βίντεο, στο οποίο λέγεται πως περιέχονταν κομπασμοί έως υπόνοιες ότι περιποιείται και τη σύζυγο του προϊσταμένου του, το θεωρείς, για παράδειγμα, κι αυτό θέμα κλειδαρότρυπας; Ή το ζήτημα εκεί είναι ποσοτικό, πρωθυπουργός απ' τη μια, διεκδικητής του πρώτου δήμου της χώρας.

Ναι, λογική κλειδαρότρυπας μου φαίνεται και αυτό
άσχετο με την πολιτκή διάσταση των πραγμάτων.

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Το να βγει και να πει "δεν έκανα κάτι μεμπτό, έτσι τη βρίσκω, δουλειά σας", είναι για εμένα μια απολύτως αποδεκτή απάντηση, εάν τη δώσει ο θιγόμενος.

Ο θιγόμενος όμως από ό,τι κατάλαβα (ο ίδιος ή οι υπερασπιστές του, διορισμένοι ή αυτόκλητοι) επικαλείται το τείχος της ιδιωτικότητας. Αυτό για εμένα δεν είναι αποδεκτή απάντηση από πολιτικό. Η ιδιωτική σφαίρα ενός πολιτικού είναι πολύ πιο συρρικνωμένη από αυτήν ενός κοινού πολίτη. Ο πολιτικός εκτείθεται.

Εάν ήταν ο Στρος Καν θα είχε εκτεθεί γιατί υπήρξε θύμα που επικαλέστηκε βιασμό. Εάν ήταν παιδεραστής θα είχε εκτεθεί γιατί εκτός από παράνομος θα ήταν και ανήθικος. Είμαι σίγουρος ότι μπορούν να βρεθούν πολλά παραδείγματα. Εδώ σε τι ακριβώς έχει εκτεθεί, δεν μπορώ να καταλάβω. Εκτός από το θεαθήναι δεν βλέπω τίποτε άλλο.

Με δεδομένο ότι ο κόσμος ψήφισε Μπεο με 53%, ίσως και να έπρεπε να το κάνει δημόσια στο Σύνταγμα όλο αυτό το σώου.

Με τα μυαλά που κουβαλάει πολύς κόσμος ίσως και να τον θεωρούσαν επαναστάτη! :ADFADF1:

Επίσης, να σκαλίσουμε λιγάκι ποιοι θεωρούσαν ότι η Κονσίτα ήταν ενάντια στην αισθητική τους;;; :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ναι, λογική κλειδαρότρυπας μου φαίνεται και αυτό
άσχετο με την πολιτκή διάσταση των πραγμάτων.

Συγγνώμη αλλά δεν συμμερίζομαι τη θέση σου. Ξέρω πως σίγουρα δεν θα αντλούσα κάποια ευχαρίστηση να παρακολουθήσω τις ερωτικές περιπτύξεις ενός παχύσαρκου μεσήλικα, άρα σίγουρα, όσο με αφορά, δεν είναι η καθεαυτή σκηνή πίσω από την κλειδαρότρυπα αυτή που κινεί το ενδιαφέρον. Ωστόσο το να υπάρχουν τέτοια ερωτικά τρίγωνα-τετράγωνα κλπ δίπλα σε κέντρα εξουσίας, με ανησυχεί σοβαρά.... και μάλιστα πιστεύω πως το συγκεκριμένο γέννησε πιέσεις οι οποίες καρποφόρησαν... κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω αλλιώς.

Τιποτα το ιδιαιτερο,,Απλα επαιρνε στην ακρη τα παλικαρια της Δημοτικης και τους ελεγε ποσο κομψα ειναι ντυμενα... -bye-

Ασε..τα ξερουμε απο πρωτο χερι

Οι προτιμήσεις του είναι γνωστές τις πάση.
Γούστο του και καπέλο του.
Αυτό έλειπε να μας πειράξουν οι προτιμήσεις του.
Θεάματα live προσέφερε?

Όπως πολύ σωστά είπε πριν ο Τάσος, τον Βαλιανάτο μπορεί να τον εκβιάσει κανείς?
Είχε το θάρρος να βγει και να πει ότι έχει και AIDS.
Δεν ξέρω ποιον μπορεί να ενδιέφερε αυτό, και είναι σίγουρα και προσωπικό δεδομένο και ιατρικό απόρρητο.
Φαντάζομαι το έκανε για να μην μπορεί να του τη βγει ο κάθε Μάκης!
Μπράβο του!

Δηλαδή όποιος προβληματίζεται με το ζήτημα Σακελαρίδη, είναι με τη μεριά του Άνθιμου. Ε όποιος δεν είναι με εμάς είναι με τους άλλους. Αυτονόητο.

Μεμπτή είναι η υποκρισία του να είναι ότι γουστάρει και να προσπαθεί να το αποκρύψει.
Μεμπτή είναι και η απερισκεψία του. Πολιτικός είναι, τόσο απερίσκεπτος είναι απαράδεκτο να είναι.
Αν κάνει τόσο εύκολα κάτι που μετά μετανιώνει (δημόσια θέα και μετά μιλάει για εκβιασμό γιατί το θέαμα έπεσε στα χέρια του χειρότερου), τότε είναι ακατάλληλος για πολιτικός.
Τουλάχιστον

Την υποκρισία και την απόκρυψη εσύ τη λες. Ο ίδιος είπε ότι αυτό είναι παιχνίδι εκβιασμού που δεν πρόκειται να παίξει. Αυτό δεν είναι ειλικρινές; Ελικρινέστατο είναι και βάζει τα πράγματα στα ίσια εντελώς. Ο Μάκης κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του αν δεν το έχεις καταλάβει. Ο Σακελαρίδης του είπε άντε γεια και τώρα ο Μάκης κλαίει. Αυτή είναι η πραγματικότητα, IMHO.

Ότι θα υπέκυπτε σε εκβιασμούς για να μη διαρρεύσει κάποιο άλλο "βρώμικο" μυστικό του όταν θα είχε εξουσία. Σου φαίνεται δηλαδή εξωπραγματικό το σενάριο, δεν έχεις ακούσει να συμβαίνει κάτι τέτοιο πχ στην Ευρώπη.
Πολιτικός με αδυναμίες και μυστικά = πολιτικός ευάλωτος σε πιέσεις.

Μπα, το σενάριο δεν είναι εξωπραγματικό. Παραμένει όμως σενάριο. Αυτό είναι το θέμα.

Δηλαδή όποιος προβληματίζεται με το ζήτημα Σακελαρίδη, είναι με τη μεριά του Άνθιμου. Ε όποιος δεν είναι με εμάς είναι με τους άλλους. Αυτονόητο.

Έτσι δεν είχε πει και ο Μπους? ή μαζί μας ή εναντίον μας!

Οι προτιμήσεις του είναι γνωστές τις πάση.
Γούστο του και καπέλο του.
Αυτό έλειπε να μας πειράξουν οι προτιμήσεις του.
Θεάματα live προσέφερε?

Οχι...Ηταν ποιο εξωστρεφης...Εκανε σεξουαλικη παρενοχληση στην μεση του δρομου..

Συγγνώμη αλλά δεν συμμερίζομαι τη θέση σου. Ξέρω πως σίγουρα δεν θα αντλούσα κάποια ευχαρίστηση να παρακολουθήσω τις ερωτικές περιπτύξεις ενός παχύσαρκου μεσήλικα, άρα σίγουρα, όσο με αφορά, δεν είναι η καθεαυτή σκηνή πίσω από την κλειδαρότρυπα αυτή που κινεί το ενδιαφέρον. Ωστόσο το να υπάρχουν τέτοια ερωτικά τρίγωνα-τετράγωνα κλπ δίπλα σε κέντρα εξουσίας, με ανησυχεί σοβαρά.... και μάλιστα πιστεύω πως το συγκεκριμένο γέννησε πιέσεις οι οποίες καρποφόρησαν... κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω αλλιώς.

Απλά έχουμε διαφορετική θέση.

Εδώ όμως συμφωνώ:

Το να βγει και να πει "δεν έκανα κάτι μεμπτό, έτσι τη βρίσκω, δουλειά σας", είναι για εμένα μια απολύτως αποδεκτή απάντηση, εάν τη δώσει ο θιγόμενος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Εάν ήταν ο Στρος Καν θα είχε εκτεθεί γιατί υπήρξε θύμα που επικαλέστηκε βιασμό. Εάν ήταν παιδεραστής θα είχε εκτεθεί γιατί εκτός από παράνομος θα ήταν και ανήθικος. Είμαι σίγουρος ότι μπορούν να βρεθούν πολλά παραδείγματα. Εδώ σε τι ακριβώς έχει εκτεθεί, δεν μπορώ να καταλάβω. Εκτός από το θεαθήναι δεν βλέπω τίποτε άλλο.

Γιατί θεωρείς πως κάποιος που πηγαίνει πχ με 16χρονες εκτίθεται; Νομιμότατο είναι.

Θεωρείς επομένως πως δεν υπάρχει λόγος να μάθουν οι πολίτες εάν ο τάδε υπουργός ή και βάλε πηγαίνει με τις συμμαθήτριες της κόρης του.

Εκβίασε κάποιον?
Γιατί αν απλά είπε σε κάποιον ότι είναι κομψός... τότε γινόμαστε φτηνοί στο αλεύρι και ακριβοί στα πίτουρα.

Η πλάκα ξέρεις πια είναι?
Ότι θυμάμαι αρκετά πρόσφατα σε διπλανό νήμα κάποιους αντικιτρινιστές να χαχανίζουν με τη γυναίκα του Άδωνη που προτιμούσε τον σεκιουριτά.
Ερώτηση!
Εκεί δεν ήταν κιτρινισμός γιατί δεν εμπλεκότανε ο Μάκης ή απλά ο Άδωνης δικαιούται λιγότερα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Μπα, το σενάριο δεν είναι εξωπραγματικό. Παραμένει όμως σενάριο. Αυτό είναι το θέμα.

Δυστυχώς τα σενάρια με ευνοϊκή έκβαση για τους εκβιαστές δεν τα μαθαίνουμε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Γιατί θεωρείς πως κάποιος που πηγαίνει πχ με 16χρονες εκτίθεται; Νομιμότατο είναι.

Θεωρείς επομένως πως δεν υπάρχει λόγος να μάθουν οι πολίτες εάν ο τάδε υπουργός ή και βάλε πηγαίνει με τις συμμαθήτριες της κόρης του.

Αν και το παράδειγμα δεν αφορά φοιτητές και φοιτήτριες όπως στον Σακελαρίδη, και με την επιφύλαξη ότι δεν γνωρίζω αν είναι υποχρεωτική η συναίνεση κάποιου κηδεμόνα για τη συγκεκριμένη ηλικία, έχω να πω πως αν οι νόμοι δεν ακολουθούν τις κοινωνικές ανάγκες, τότε ας πρόσεχαν οι νόμοι.
Εδώ ήταν όλοι ενήλικες.

Σε πληροφορω οτι σαν Σπυρος δεν προβληματίστηκα ποτε με τις σεξουαλικες προτιμήσεις των πολιτικών...Αντιθετως με προβλημάτισε η ανυπαρξια σεξουαλικης επιθυμίας απο μεριδα πολιτικών και οι παρενέργειες τους στην καθημερινοτητα των απλων πολιτων

Last edited:

Ε ναι βρε..Δεν θα υπαρχει περιπτωση να πιασω τον Μπενι και να του πω κοψε την μασα γιατι εισαι τετρακοσια κιλα αηδια..Θα του πω κοψε την μασα γιατι η ζωνη μας δεν παιρνει για αλλη τρυπα

Μάλιστα..Μάθαμε λοιπόν πως δεν είναι κιτρινισμός και (αν έγινε) κλειδαρότρυπα ..Ο προτεσταντισμός που στην ουσία δικαίωνει την λούμπεν δημοσιογραφία.

Status
Not open for further replies.