Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ασχοληθείτε οσο θελετε με τις αποδειξεις..Το παραλληλο συμπαν των εικονικων τιμολογιων ειναι εκει να λυτρωσει τον φοροφυγα απο την οποια καταβολη φορου...Αν εχουμε και τζιμανια λογιστες ποιος μας πιανει

Ε θα ερθει η αριστερα και θα τα βαλει με τις οφσορ και τον πλουτο.Σιγα σιγα ομως ε , μην ξεχναμε οτι το κρατος εχει και συνεχεια.Ασε που δεν ειναι να παιζουμε με την σταθεροτητα του ευρω.

Ρε κεντρο λεμε.Ισες αποστασεις απο το δουλεμα.

Που ξερεις..Μπορει να ερθει η αριστερα και να επαναφερει το κρατος δικαιου (το οποιο εχουμε ξεχασει) και να στειλει πισω στην φωλια του το παρακρατος που αλωνίζει τα τελευταια χρονια...

Σπύρο σε διαβάζω αλλά με μπερδεύεις. Στο τέλος συμφωνώ μαζί σου αλλά χρειάζεται διευκρίνηση. Αν έβαζες εισαγωγικά στο μεγάλοεργοδότες στο αρχικό post δεν θα υπήρχε θέμα.
Το μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στις μικρές επιχειρήσεις που δεν υπάρχει ισχυρός συνδικαλισμός.

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Το μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στις μικρές επιχειρήσεις που δεν υπάρχει ισχυρός συνδικαλισμός.

Με συγχωρεις αλλα η καταργηση καθε έννοιας συνδικαλισμού δεν ηταν το ζητουμενο για την προοδο και την επίτευξη των στόχων η αλλιώς, ''μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών'' (εδω ταιριαζουν γαντι τα εισαγωγικα) οπως πολυ ευστοχα βαπτισαν οι εραστες του Γκεμπελισμου την καταπατηση καθε εργασιακου δικαιωματος ...

Όπου υπάρχει μεγαλύτερη επιχείρηση με ενεργό συνδικαλισμό υπάρχουν μεγαλύτερες άμυνες.

Όπου υπάρχει μεγαλύτερη επιχείρηση με ενεργό συνδικαλισμό υπάρχουν μεγαλύτερες άμυνες.

Ναι..Δεν αντιλέγω..Για την ώρα..Οι πράξεις όμως των βαλτών μεγαλοσυνδικαλιστων αποδόμησαν κατά κάποιο τρόπο εντέχνως την ουσία του συνδικαλισμού που είναι η διεκδίκηση καλυτέρων συνθηκών εργασίας και όχι η μεσολάβηση για τον καταλαγιασμο των αντιδράσεων από την πλευρά των αδικημένων της υπόθεσης...
Μερικοι συνδικαλιστές στερούνται αξιοπιστίας και αυτό είναι κάτι που καλλιεργήθηκε ηθελημένα υπογείως από τους 140 ενωμένους κατασκευαστές Δούρειων Ίππων...(if you know what i'm sayin' :cool4:)

Απορία...Ο Βενιζελος στο κεντρο δεν ανηκει;;

Κεντρο κεντρο οπως εκεινο του Μαυρου στην μεταπολιτευση δεν υφισταται ουτε ως ονομα εκτος απο εκεινο του Λεβεντη :D

O Mπενυ οπως και η παραταξη του ειναι σοσιαλιστες/σοσιαλδημοκρατες (ετσι λενε) και η στον χαρτη της πολιτικης σκηνης τοποθετουνται στην κεντροαριστερα.

Ακριβως εκει που ολισθαινει ο Συριζα απο αναγκη να μεγαλωσει την δεξαμενη των ψηφοφορων του.

Σπύρο για την πλειοψηφία των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα δεν υπάρχει καν συνδικαλισμός.
Κι έτσι θα είναι όσο στην Ελληνική οικονομία υπάρχουν τόσο πολλές μικρές επιχειρήσεις.

.

Ακριβως εκει που ολισθαινει ο Συριζα απο αναγκη να μεγαλωσει την δεξαμενη των ψηφοφορων του.

Που ξερεις..Μπορει και να στοχευει σε οσους εξαπατηθηκαν απο την αριστερόστροφη βιτρινα των Ψαριανων και των Κουβεληδων...Ο Σαμαράς (οχι ο παίκτης) απο την αλλη ''ψώνιζε'' απο αλλες δεξαμενές τοσα χρονια..Εξου και η παρουσια του στις Πηγαδες και στα υπολοιπα ''εθνικοπατριωτικά'' μνημεία των δοσίλογων τα οποία παρεμπιπτόντως τα είχαν απορρίψει στην θεωρία οι τσιφλικάδες που προηγήθηκαν στην ηγεσια του κομματος του ...

Last edited:

Σπύρο για την πλειοψηφία των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα δεν υπάρχει καν συνδικαλισμός.
Κι έτσι θα είναι όσο στην Ελληνική οικονομία υπάρχουν τόσο πολλές μικρές επιχειρήσεις.

Για την πρώτη σου πρόταση θα μου επιτρέψεις να σου πω οτι το νιώθω στο πετσί μου...

Για την δεύτερη μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι στις μεγάλες εταιρείες προσλαμβάνουν τα golden boys και απολύουν τον απλό τον κοσμάκη...Στην ουσία κατασκευάζουν όμορφες νύφες για άσχημους γαμπρούς...

Το γνωστό θαύμα... Γύρω γύρω Δεξιά, εκεί που στεκόμαστε εμείς Κέντρο!

Που ξερεις..Μπορει και να στοχευει σε οσους εξαπατηθηκαν απο την αριστερόστροφη βιτρινα των Ψαριανων και των Κουβεληδων...Ο Σαμαράς (οχι ο παίκτης) απο την αλλη ''ψώνιζε'' απο αλλες δεξαμενές τοσα χρονια..Εξου και η παρουσια του στις Πηγαδες και στα υπολοιπα ''εθνικοπατριωτικά'' μνημεία των δοσίλογων τα οποία παρεμπιπτόντως τα είχαν απορρίψει στην θεωρία οι τσιφλικάδες που προηγήθηκαν στην ηγεσια του κομματος του ...

Μπορει τιποτα δεν αποκλειεται.

Βεβαια οι περισσοτεροι εξ'αυτων εχουν αλλαξει τοσα πουκαμισα στην πολιτικη καριερα τους που δεν θα μου εκανε εντυπωση να δω το οτιδηποτε πλεον.

Σπύρο το "σημείο" πήγε ολόκληρο στο "Μουχ" ????

you know what i mean ...

Σπύρο το "σημείο" πήγε ολόκληρο στο "Μουχ" ????

you know what i mean ...

Μπα δεν νομίζω...Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο σημείο μην νομίζεις ότι μιλάω κυρίως επί προσωπικού...Αναφέρομαι στα σημεία γύρω γύρω μιας και είμαι 15 χρόνια στην συγκεκριμένη πιάτσα και βλεπω και ακούω τι γίνεται...Ο ''Μουχ'' πάντως θα πρέπει να ξέρεις ότι μπροστά σε κάτι άλλους είναι από τους πιο τυπικούς...

Ναι το ξέρω, εδώ και καιρό δεν είμαι στο χώρο αλλά μαθαίνω καθημερινά τι παίζει... -bye-

Ναι το ξέρω, εδώ και καιρό δεν είμαι στο χώρο αλλά μαθαίνω καθημερινά τι παίζει... -bye-

Έφυγες και ξεμπέρδεψες...Και μένα δεν με βλεπω για πολύ καιρό ακόμα στον χώρο...Το σώμα έχει αρχίσει να παραδίδει πνεύμα...Αλλά ας μην το προσωποποιήσουμε το θέμα..

Ωραίος ο νεολογισμός του 'ηγέτη' του 'Ποταμιού'..Συνέδριο στο Λαύριο αφαιρούμε το Λ και μιλάμε για το 'αύριο'..Αυριο με τους κεντροφασίστες του Ποταμιού σημαίνει νέο ξέπλυμα Μιχαλολιάκου και Βορίδη καθώς επίσης και 'κάθαρση'των υπευθυνων για τον πνιγμό των προσφύγων στο Φαρμακονήσι.

Status
Not open for further replies.