Αυτά γιατί δεν απασχόλησαν ποτέ κανέναν; Γιατί ξαφνικά γίνεται θέμα ο Σακελλαρίδης; Και τι θα πει "βγήκε στο Ιντερνετ, ας πρόσεχε;" Στο youtube το ανέβασε το βίντεο; Υπάρχουν διάφορα είδη διαδικτυακής επικοινωνίας, υπάρχουν και κλειστά σάιτ, υπάρχει και το Skype.
Και να κλείσω λέγοντας ότι δεν είναι καμιά ιδιαιτερότητα της Ελλάδας αυτό. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου ένας πολιτικός αποδεικνυόταν τόσο ελαφρόμυαλος, η πολιτική καριέρα του θα ήταν παρελθόν. Δεν έχει σημασία αν η χώρα είναι η Ιαπωνία, οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Αγγλία, ή η Κούβα. Σε όλα τα κράτη ο άνθρωπος αυτός δεν έχει πολιτικό μέλλον.
Σε αυτό που γράφεις δεν έχεις απόλυτο δίκιο. Κάτι τέτοιο ισχύει σε Αγγλοσαξωνικές χώρες όπου ο ψηφοφόρος έχει την απαίτηση ο πολιτικός που εκλέγει να είναι και καλύτερος άνθρωπος από αυτόν. Στην Γαλλία όταν μαθεύτηκε ο Μιτεράν είχε εξώγαμη κόρη ή οι τελευταίες "μπερμπαντιές" του Ολάντ δεν έπεσε και η κυβέρνηση.
Ε μα, συζήτηση επί του υποτιθέμενου βίντεο, και αντίστοιχα υποτιθέμενη δημόσια έκθεση (αν υπάρχει κάτι), σε ένα βίντεο που φαίνεται να βρίσκεται στα χέρια 2-3 ατόμων μόνο (αυτών που το είχαν αρχικά, και του ζουγκλόπουλου).
Δεν αρκεί που το λέει ο Μάκης;Ρε παιδιά, συζητάτε, συζητάτε, τόσες ημέρες. Έχει δει έστω και ένας αυτό το υποτιθέμενο βίντεο ή η όλη συζήτηση βασίζεται στη φαντασία του καθενός (εγώ πάντως πέρα από τις αναφορές για την ύπαρξη του, βίντεο δεν έχω δει); Έτσι το έχω απορία...
Ρε παιδιά, συζητάτε, συζητάτε, τόσες ημέρες. Έχει δει έστω και ένας αυτό το υποτιθέμενο βίντεο ή η όλη συζήτηση βασίζεται στη φαντασία του καθενός (εγώ πάντως πέρα από τις αναφορές για την ύπαρξη του, βίντεο δεν έχω δει); Έτσι το έχω απορία...
Πράγματι το βίντεο ήταν θολό, αν και ο Μάκαρος μπορεί να το ξεθολώσει όποτε γουστάρει.Δεν αρκεί που το λέει ο Μάκης;
Είδαμε στη σελίδα του ζούγκλα το θολό βίντεο μιας αθώας παρέας ανίδεων φοιτητών που είπαν τα παιδιά να μπουν ομαδικά σε ένα σεξοσάιτ να περάσουν την ώρα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.