Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προβει σε συνεργασίες δεν θα μπορεί να γίνει κυβέρνηση καθώς η αυτοδυναμία είναι αδύνατη.
Απο το να έχουμε πάλι ΝΔ/ΠΑΣΟΚ ας συνεργαστεί με όποιον θέλει για να μπορεί να κριθεί εκ'του αποτελέσματος.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προβει σε συνεργασίες δεν θα μπορεί να γίνει κυβέρνηση καθώς η αυτοδυναμία είναι αδύνατη.
Απο το να έχουμε πάλι ΝΔ/ΠΑΣΟΚ ας συνεργαστεί με όποιον θέλει για να μπορεί να κριθεί εκ'του αποτελέσματος.

Οι αριθμοι ειναι ξεκαθαροι.

Για να κανει αυτοδυναμια θελει 37%.

Αν δεν το πιασει μπορει να κανει κυβερνηση με Ποταμι,Πασοκ,Γαπ ή οποιον απο αυτους τους τρεις τα παει καλυτερα.

Εγω πιθανολογω οτι αν δεν πιασει αυτοδυναμια θα κανει αναγκαστικα κυβερνηση με την ΝΔ. Και πολυ συντομα και παλι εκλογες.....

Οι αριθμοι ειναι ξεκαθαροι.

Για να κανει αυτοδυναμια θελει 37%.

Αν δεν το πιασει μπορει να κανει κυβερνηση με Ποταμι,Πασοκ,Γαπ ή οποιον απο αυτους τους τρεις τα παει καλυτερα.

Εγω πιθανολογω οτι αν δεν πιασει αυτοδυναμια θα κανει αναγκαστικα κυβερνηση με την ΝΔ. Και πολυ συντομα και παλι εκλογες.....

Μπορεί και με 35,5%. Το ποσοστό αλλάζει σύμφωνα με τη δύναμη των κομμάτων που θα μείνουν εκτός βουλής. Μπορεί και με 40,4% βέβαια... .

Ναι οντως.

Το 37% ειναι η εκτιμηση του ιδιου του Συριζα.

Αλλα θα παιξει ρολο και αυτο που περιγραφεις.

Ναι οντως.

Το 37% ειναι η εκτιμηση του ιδιου του Συριζα.

Αλλα θα παιξει ρολο και αυτο που περιγραφεις.

Είναι υπό τις παρούσες δημοσκοπήσεις το 37% (και μάλλον θέλει λίγο παραπάνω) αλλά πως να πιστέψεις τις δημοσκοπήσεις όμως; Θυμάσαι τι έγινε στις ευρωεκλογές π.χ. και πόσο έξω έπεφταν.

Με την προπαγάνδα, την τρομοκρατία και τα "Γιατί κύριε..." που θα πέσουν προεκλογικά ξεχάστε το 35% αυτοδυναμία δεν κάνει ούτε με σφαίρες.

Eως τωρα ολοι ελεγαν οτι πρεπει να κανουμε επιτελους κυβερνησεις συνεργασιας.

Δεν το εννοουσαν φυσικα. Η συμπραξη πασοκαρας Νδ ηταν η συμπραξη δυο κομματων απο τον ιδιο ακριβως χωρο συμφεροντων.

Ισως σε αυτες τις εκλογες χωρις αυτοδυναμια να το δουμε στην πραξη αυτο .

Για το μπονους των 50 εδρων τελικα ειπαν αν θα το καταργησουν στις μεθεπομενες εκλογες ? (που δεν τις βλεπω και πολυ μακρυα.....το πολυ μεχρι το φθινοπωρο του 2015.)

Εγώ ξέρω όρο τελείωσαν τα ψέμματα. Αυτοδυναμία ή όχι, έρχονται τα κουμμουνια διψασμένα για σπίτια, εκκλησίες και να μας...
Όχι τις γυναίκες! Όπως έδειξε κι ο Μάκης, αυτοί είναι ανώμαλοι!
Το "μαστίγιο και καρότο" θα αποκτήσει άλλο νόημα...
Φυλαχτείτε χριστιανοί!

(Ας αστειευτουμε και λίγο γιατί η ουρά του γαϊδαρου είναι χιλιόμετρα)

Εγω πάντως σήκωσα τα 45 που έίχα σε 5 διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς για να είμαι σίγουρος :D

Μην ακουτε αυτα που γραφει το DefenceNet παραπειει καπως τα πραγματα. Αλλο ειπε και για αλλο λογο τα ειπε. Αλλο την ενδιαφερει. Αλλα και αυτη πεφτει εξω (αν και δεν μιλησε επουδενι για Συριζα) γιατι δεν γνωριζει την Ελληνικη πραγματικοτητα.

Κοντος ψαλμος .....

Δεν ειναι θεμα χαζομαρας παντως. Αλλα δουνε και λαβειν.

Για να μην ψηφισει ο Κουβελης ΠτΔ κατι θα ελαβε λογικα ως ανταλλαγμα.

Θεσουλα στο Επικρατειας ?
Επομενος ΠτΔ ? Εδω ειμαστε.....

Τι λέγαμε για την ΔΗΜΑΡ??Η θεσούλα στο επικρατείας δεν τους βγήκε. Και δεν πιστεύω να τους βγεί τίποτα. Διότι αν είχαν ένα 5% να διαπραγματευτείς. Τώρα που έχουν 0.5% τι να τους κάνεις. Μόνο χασούρα θα έχει ο σύριζα όχι μόνο εκλογικά άλλα και πολιτικά. Οι μόνοι που θα οφεληθούν από μια συνεργασία σύριζα δημαρ είναι οι τυχοδιώκτες της δημαρ και οι Σαμαροβενιζελοπρετεντέριδες.

Από το κείμενο κράτησα αυτό. Αν το έκαναν στο σύριζα αυτό είναι απλά θεοί. Να τους είπαν θα δούμε για την συνεργασία μετά την εκλογή ΠτΔ και μετά μην τον είδατε τον παναή.

"Τα μέλη της ΕΕ διχάστηκαν. Αλλοι κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τους κορόιδεψε και μετέβαλλε αιφνιδίως τη στάση του έπειτα από την αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας."

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231374458#ref=newsroombox

Last edited:
Status
Not open for further replies.