Η πλάκα είναι πως οι φυλλάδες έχουν ξεχάσει το βασικό και το αναπαράγουν οι εκ της ακροδεξιάς..
Ξεχνούν να πούν πώς η τοποθέτηση της Σοφίας Σακοράφα έγινε κατά την διάρκεια της διήμερης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής.. και υπήρχαν και άλλες επίσης...
Στην Κεντρική Επιτροπή τι πιο φυσικό να ακουστούν και διαφορετικές απόψεις η και κριτική και να υπάρξει τελικά σύνθεση με πλειοψηφία και μειοψηφία..
Ας κοιτάξουν λοιπόν τα φασιστοειδή της ακροδεξιάς τις αποψεις Ντόρας -Σαμαρά,τα διαφορετικά που λέει ο Χατζιδάκις απο τον πρωην τσεκουροφόρο Βορίδη τον Φαήλο τον Πλεύρη και τον Αδωνι και τον κακό χαμό που γίνεται στα τρία ''κομματα'' της συγκυβέρνησης ,που τα ενώνει η μάσα..
Αλλος ένας τζίφος του Κεδίκογκλου και τής τρικομματικής ''συμμορίας''.![]()
Εν τω μεταξύ όσο σχέση έχει πια η Σακοράφα με το ΠΑΣΟΚ, έχω και εγώ με την ακροδεξιά....
Εν τω μεταξύ όσο σχέση έχει πια η Σακοράφα με το ΠΑΣΟΚ, έχω και εγώ με την ακροδεξιά....
Δλδ υπήρξες παλαιός χρυσαυγίτης και μετανόησες; Ουάου!
Ασχολίαστο....
Μετωπική Σακοράφα - Τσίπρα
2013-02-11 11:47:07
Έντονα επικριτική απέναντι στην ηγεσία του κόμματος ήταν η βουλευτής Β' Αθηνών Σοφία Σακοράφα, η οποία με αφορμή τη στάση του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στον Μπάρακ Ομπάμα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του στις ΗΠΑ, υποστήριξε οτι στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει "ιδεολογικό έλλειμμα" και "έλλειψη αξιοπιστίας".
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην ομιλία της στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος:
"Στη συνάντηση Πέρες αποτύχαμε να δώσουμε στίγμα, στη συνάντηση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δώσαμε ένα στίγμα εξαιρετικά μαλακό, χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα που ακολουθεί η χώρα μας αδύναμο, στη συνάντηση με Σόιμπλε δε βγήκε ξεκάθαρο στίγμα στην ελληνική κοινωνία, ενώ στη δε συνάντηση με το ΔΝΤ το στίγμα υπήρξε μάλλον στρεβλό, αφού αντί να βγει προς τα έξω η υπαναχώρηση του ΔΝΤ ως προς το μνημόνιο, βγήκε προς τα έξω μια θρησκευτικού τύπου λατρεία προς τον Ομπάμα και τις αξίες του αμερικανικού έθνους".
Η Σοφία Σακοράφα εξέφρασε και την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν απών στις πρόσφατες κινητοποιήσεις των εργαζομένων, και οτι θα όφειλε να αντισταθεί σθεναρά και έμπρακτα κατά της επιστράτευσης.
http://www.inews.gr/239/metopiki-sakorafa---tsipra.htm
Μην ξεχνάμε ότι η Σοφια Σακοραφα μαζύ με Ρενα Δουρου(αρτι αφιχθεισα απο το λονδινο μετα τις σπουδες της εκει ),και την κόρη του Ακη του Τζοχατζοπουλου είχανε προσληφθεί με δημοκρατικές διαδικασίες στο ινστιτούτο του Ακη που υπαγοταν στο υπουργείο άμυνας .....φυσικα προσλήφθηκαν λόγω των γνώσεων τους![]()
τις Σκουριες τις εκανε γαργαρα.. η Σοφια του καθισε στο λαιμο..
Copy-paste.....(wiki??)...
τις Σκουριες τις εκανε γαργαρα.. η Σοφια του καθισε στο λαιμο..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.