Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
...Απλα φαινεται σε Καμμενο και Τσιπρα δεν βαλανε τα ξαδερφια τους να τους παρακολουθουν οπως εκαναν με τη ΧΑ.
Πεστε τωρα απο κανα συννεφο.

χαχααχα!!!Ρε τον Άλεξ.....

Ο Σαμαράς που στελέχωσε την ΕΥΠ με συγγενείς των ΧΑ??? ε?? Ο Άλεξ σας πείραξε......αχχαχχααχ!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ Νάξου καταδικάζει την επίθεση εναντίον μέλους του ΠΑΜΕ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Νάξου καταδικάζει έντονα την επίθεση από αυτοαποκαλούμενο χρυσαυγίτη εναντίον μέλους του ΠΑΜΕ που διακινούσε έντυπα.

- See more at: http://left.gr/news/o-syriza-naxoy-...enantion-meloys-toy-pame#sthash.tbfLg79i.dpuf

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

χαχααχα!!!Ρε τον Άλεξ.....

Ο Σαμαράς που στελέχωσε την ΕΥΠ με συγγενείς των ΧΑ??? ε?? Ο Άλεξ σας πείραξε......αχχαχχααχ!!!

Μην ξεχνάμε πως υπαρχει και ''απαγχονισμένος''...Υπόθεση Τσαλικίδη....

Τώρα λέει πως δεν τον παρακολουθούν......

*Devil's Advocate mode on*
Το κείμενο λέει : «Το δημοσίευμα της Real News δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», ξεκαθάρισε ο ΣΥΡΙΖΑ
Eγώ το εκλαμβάνω οτι δεν έκανε τέτοιες δηλώσεις, όχι οτι δεν τον παρακολουθούν... Εκτός αν έκανε και τέτοια δήλωση... Σιγά μη δεν παρακολουθούν όλη την αντιπολίτευση και την μισή συμπολίτευση...
Aλλωστε όλοι με τηλέφωνα χρεωμένα σε φίλους εξυπηρετούνται οταν θέλουν να μιλήσουν off the record...
*Devil's Advocate mode off*

Last edited:
Κίνηση ματ ειναι να κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ την Μιμη μετά τον Γλεζο στο επικράτειας.

Προς το παρόν πάρε μία συμμαχία με την Λούκα..... :p

Τη συνεργασία της «Κοινωνικής Συμφωνίας» με τον ΣΥΡΙΖΑ, προανήγγειλε η Λούκα Κατσέλη σε συνέντευξή της στο ιντερνετικό ραδιόφωνο Readyo.gr.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κατσέλη «νομίζω πως θα υπάρχουν ανακοινώσεις τον επόμενο καιρό και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει με πρωτοβουλία και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ».

Τονίζοντας την ανάγκη για μία «ευρύτερη συμπαράταξη δυνάμεων στον προοδευτικό χώρο, στη βάση μιας ελάχιστης προγραμματικής συμφωνίας» η Λούκα Κατσέλη αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο τέλος του καλοκαιριού.

«Όπως ξέρετε, η Κοινωνική Συμφωνία πήρε την πρωτοβουλία, και κάναμε -μαζί με άλλες δυνάμεις- μια μεγάλη συνάντηση τον Ιούλιο, όπου μαζέψαμε όλες τις δυνάμεις να δούμε αν είναι δυνατή αυτή η ελάχιστη κοινή δυνατή συμφωνία. Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Νομίζω πως θα υπάρχουν ανακοινώσεις τον επόμενο καιρό και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει με πρωτοβουλία και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας.

«Θέλω να ελπίζω, ότι μέσα στον επόμενο μήνα, στους επόμενους δυο μήνες, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, θα ευοδωθούν –οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει από πέρυσι- και θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε μια ευρύτερη συνεργασία, αλλά να το τονίσω, στη βάση της πολιτικής. Στη βάση των πολιτικών θέσεων», πρόσθεσε ενώ υπογράμμισε ότι η συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει από το 2012.".

http://www.enikos.gr/politics/180304,H_Katselh_proanhggeile_synergasia_me_ton.html

Ο Γεράσιμος είναι 82 χρόνων... Κωλοτρίβεται με τον σύριζα, αλλά και ηλικιακά μόνο, δεν τον παίρνει...

η Λουκα θεματαρα και η ΧΑ γαργαρα...

Άμα φοράς τα φασιστικά σου γυαλιά αυτά παθαίνεις.

Υ.Γ Και άμα είσαι και ευκατάστατος τότε το μόνο πρόβλημα στην χώρα σου είναι ο σύριζα. :fahne90:

Last edited:
Προς το παρόν πάρε μία συμμαχία με την Λούκα..... :p

Τη συνεργασία της «Κοινωνικής Συμφωνίας» με τον ΣΥΡΙΖΑ, προανήγγειλε η Λούκα Κατσέλη σε συνέντευξή της στο ιντερνετικό ραδιόφωνο Readyo.gr.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κατσέλη «νομίζω πως θα υπάρχουν ανακοινώσεις τον επόμενο καιρό και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει με πρωτοβουλία και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ».

Τονίζοντας την ανάγκη για μία «ευρύτερη συμπαράταξη δυνάμεων στον προοδευτικό χώρο, στη βάση μιας ελάχιστης προγραμματικής συμφωνίας» η Λούκα Κατσέλη αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο τέλος του καλοκαιριού.

«Όπως ξέρετε, η Κοινωνική Συμφωνία πήρε την πρωτοβουλία, και κάναμε -μαζί με άλλες δυνάμεις- μια μεγάλη συνάντηση τον Ιούλιο, όπου μαζέψαμε όλες τις δυνάμεις να δούμε αν είναι δυνατή αυτή η ελάχιστη κοινή δυνατή συμφωνία. Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Νομίζω πως θα υπάρχουν ανακοινώσεις τον επόμενο καιρό και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει με πρωτοβουλία και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας.

«Θέλω να ελπίζω, ότι μέσα στον επόμενο μήνα, στους επόμενους δυο μήνες, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, θα ευοδωθούν –οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει από πέρυσι- και θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε μια ευρύτερη συνεργασία, αλλά να το τονίσω, στη βάση της πολιτικής. Στη βάση των πολιτικών θέσεων», πρόσθεσε ενώ υπογράμμισε ότι η συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει από το 2012.".

http://www.enikos.gr/politics/180304,H_Katselh_proanhggeile_synergasia_me_ton.html

Ο ΣΥΡΙΖΑ συζητάει και με τον Schaeuble. Τι σημαίνει αυτό, ότι επίκειται συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-CDU;

Άμα φοράς τα φασιστικά σου γυαλιά αυτά παθαίνεις.

Υ.Γ Και άμα είσαι και ευκατάστατος τότε το μόνο πρόβλημα στην χώρα σου είναι ο σύριζα. :fahne90:

Καλα, αυτα τα λετε εσεις που φυγατε εξω και δε φοβαστε μη σας παρει ο συριζας τα σπιτια.
Για ρωτα και τον αλλο που κοιμαται και ξυπναει με αυτη την αγωνια.:afraid:
Αυτοι οι αριστεροι ερχονται αγριεμενοι. Δεν ακουσες το Γλεζο πριν τις εκλογες?
Μεχρι και οι κομμουνιστες (*) τα καναν πανω τους σου λεει με τα περι υποχρεωτικου δανειου απο το κρατος.
Αμα λενε αυτα στην τελεορα, σκεψου ποσα δε μας λενε. Απαπααααααα
Αυτοι θα μας πηδησουνε και τις γυναικες ρε, να το δειτε. :reindeersmiley:Παλι καλα που ειμαι εργενης!:jester:

(*) κουκλος

Last edited:

Ο ΣΥΡΙΖΑ συζητάει και με τον Schaeuble. Τι σημαίνει αυτό, ότι επίκειται συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-CDU;

Ότι παραδοσιακώς ο Σύριζα είναι στο πλάι των αναπήρων. Σωματικώς ή ηθικώς.

Status
Not open for further replies.