Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Το πρόβλημα με τον Αθανασίου είναι ότι είχε Χίτη πατέρα?

Ή ότι έχει πχ φτάσει να προτείνει αναθεώρηση του άρθρου του Συντάγματος που ορίζει ότι οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση;

Kανενα απο τα δυο. Το προβλημα ειναι οτι τον εχουμε υπουργο.
Απλα οταν εχουν γινει ολοκληρες κουβεντες εδω μεσα στις οποιες καποιοι υποστηριζαν οτι για την καταντια της Ελλαδας φταιει η αριστερα, οι αριστεροι πολιτικοι, η ηγεμονια της αριστερης ιδεολογιας και οι απογονοι αριστερων επιχειρηματιες, φανταζομαι οτι δε βλαπτει να βλεπουμε και την αλλη αποψη...
Ουτως ή αλλως ειναι στην κριση του καθενος το κατα ποσο το οικογενειακο του παρελθον επεδρασε στο να γινει ο πολιτικος αντρας που βλεπουμε σημερα. Θελω να πω οτι μαλλον τα δυο πιθανα προβληματα που αναφερεις ειναι αλληλενδετα.

Το πρόβλημα είναι ότι αρκετοί αδυνατούν να καταλάβουν ότι οι αριστεροί παραμένουν στο 4%.

Ο κόσμος ψηφίζει και θα ψηφίσει Σύριζα, όχι γιατί έγινε αριστερός, αλλά γιατί απελπίστηκε από τους άλλους.

Αν ο Σύριζα θέλει να κυβερνήσει, πρέπει να πάει στο κέντρο και να παρατήσει τις αριστερίστικες ανοησίες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σύριζα πρέπει να γίνει το νέο ΠΑΣΟΚ.

Kατά το χρυσαυγίτης δεν ειναι φασίστας ένα πράγμα ..

τα MC πάντως έχουν ακόμα προσφορά , ένα και ένα BICMAC τζάμπα

προλάβετε !!!!

και εγω καταβάθος βάζελος είμαι τώρα που το σκέφτομαι ,,, εεε ?? μπερδέυτηκα ,, θα μιλήσω με τον ομοιοπαθητικό μου ..

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Δηλαδή τα τελευταία χρόνια οι αριστεροί (πλην ΚΚΕ, εκείνοι είναι κομμουνισταί) 8πλασιάστηκαν, και οι φασίστες σχεδόν 20πλασιάστηκαν.

Μπορεί να είναι κάτι στον αέρα, ή στα BigMac.

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Δηλαδή τα τελευταία χρόνια οι αριστεροί (πλην ΚΚΕ, εκείνοι είναι κομμουνισταί) 8πλασιάστηκαν, και οι φασίστες σχεδόν 20πλασιάστηκαν.

Τα μπερδεύεις πολύ τα πράγματα Τάσο για να τρολλάρεις.

O αέρας .. ο βαρδάρης

προλάβετε !!!!

και εγω καταβάθος βάζελος είμαι τώρα που το σκέφτομαι ,,, εεε ?? μπερδέυτηκα ,, θα μιλήσω με τον ομοιοπαθητικό μου ..

Καλά, εσύ μείνε με τη φαντασίωση ότι το 27% των Ελλήνων είναι πλέον Ριζοσπάστες Αριστεροί.

Οι άλλοι που είναι μέσα στο κόμμα στο Σύριζα, πρέπει να τα σκεφτούν κάπως πιο λογικά και να απομονώσουν ή να διώξουν τους περίεργους.

Για πές μου ρε Νίκο τι θες να πείς με το " αριστερίστικες ανοησίες " να καταλάβουμε ρε παιδί μου και εμείς οι Σαμαρικοί

και μιας και το έφερε η κουβέντα μια φορά οι Ελλήνες ήταν σχεδόν όλοι αριστεροί

για ψάχτο λιγο .. είχε και κάμποσους δωσιλογους αλήθεια είναι ..

Αυτά ήταν ψέματα που διαδίδονταν από τους κομουνιστάς πριν τους κάψουμε με ναπάλμ.

Για πές μου ρε Νίκο τι θες να πείς με το " αριστερίστικες ανοησίες " να καταλάβουμε ρε παιδί μου και εμείς οι Σαμαρικοί

για ψάχτο λιγο .. είχε και κάμποσους δωσιλογους αλήθεια είναι ..

Ευτυχως ρε μετα εκπολιτιστηκαμε.
Δε φτανει που ειμασταν ανεπισημη Σοβιετια τις τελευταιες δεκαετιες, φανταζεσαι να ειχαμε πεσει και στον Κομμουνισμον?
Φτυσ'τον κορφο σου...

Η προσφορά άνοιξε ακομα για ένα βράδι 10 με 2 .. τρέχτε !!!!

μπιγκκκ μακ ένα και ένα δώρο

πάω χαλάνδρι δεν έχει κάτι πιο κοντά ..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231333978

Ρε καλά τα λένε ,, χρυσυγίτες είναι κατουσιάν ειναι οι συριζεοί ( Ζαν Μορέας Ζαν ΜορεΟΙ ) ουτε κάν πασόκοι ,,,

απαπαπαπαππαπαπαπ

πάω να αλλάξω πεντικιουρ χρυσά μου ..

εκεί στο χαλάνδρι που θα πάω για μπιγκκκ μακ είνα τίγκα στις πρεσβείες ,,, λές να μου ρθει καμιά οβίδα απο την ένοπλη πάλη ? δεν μου φτάνει η χοληστερόλη του μπεργγγγκερρρ ,,

ρε τι πάθαμε οι χριστιανές βραδιάτικά ..

Η προσφορά άνοιξε ακομα για ένα βράδι 10 με 2 .. τρέχτε !!!!

μπιγκκκ μακ ένα και ένα δώρο

πάω χαλάνδρι δεν έχει κάτι πιο κοντά ..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231333978

Ρε καλά τα λένε ,, χρυσυγίτες είναι κατουσιάν ειναι οι συριζεοί ( Ζαν Μορέας Ζαν ΜορεΟΙ ) ουτε κάν πασόκοι ,,,

απαπαπαπαππαπαπαπ

πάω να αλλάξω πεντικιουρ χρυσά μου ..

εκεί στο χαλάνδρι που θα πάω για μπιγκκκ μακ είνα τίγκα στις πρεσβείες ,,, λές να μου ρθει καμιά οβίδα απο την ένοπλη πάλη ? δεν μου φτάνει η χοληστερόλη του μπεργγγγκερρρ ,,

ρε τι πάθαμε οι χριστιανές βραδιάτικά ..

Αν καταφερεις και επιζησεις παντως απο την επιδρομη σου στα fast track (εχμμ food ηθελα να πω),φερε μου και μενα ενα βρομικο περποιημενο

Αυτό ακριβώς εννοώ.

Αν ο Σύριζα θέλει να κάνει κάτι, πρέπει να κόψει όλους αυτούς που παίρνουν στα σοβαρά τα παραμύθια της χαλιμάς, ή προσπαθούν να επιστρέψουν στο 1940 ή στο 1850.

Οι εποχές του Εμβέρ Χότζα ευτυχώς ανήκουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως και όσοι έζησαν ή ζουν με τέτοια όνειρα ή εφιάλτες.

Το ζητούμενο είναι να πείσει ο Σύριζα ότι θέλει και μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο για την χώρα και όχι να υλοποιήσει τα όνειρα που έχει κάθε ακραίο ψώνιο που ζει στον κόσμο του.

Αυτό ακριβώς εννοώ.

Αν ο Σύριζα θέλει να κάνει κάτι, πρέπει να κόψει όλους αυτούς που παίρνουν στα σοβαρά τα παραμύθια της χαλιμάς, ή προσπαθούν να επιστρέψουν στο 1940 ή στο 1850.

Οι εποχές του Εμβέρ Χότζα ευτυχώς ανήκουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως και όσοι έζησαν ή ζουν με τέτοια όνειρα ή εφιάλτες.

Το ζητούμενο είναι να πείσει ο Σύριζα ότι θέλει και μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο για την χώρα και όχι να υλοποιήσει τα όνειρα που έχει κάθε ακραίο ψώνιο που ζει στον κόσμο του.

Αν καταλαβα καλα, αυτα ακριβως που quotαρεις ειναι οι αριστεριστικες ανοησιες?
Και να υποθεσω οτι το ακραιο ψωνιο δεν αναφερεται σε αυτον που quotαρεις, αλλα σου ηρθε στο μυαλο στο εν λογω ποστ και ειπες να το πεταξεις?

Αν καταλαβα καλα, αυτα ακριβως που quotαρεις ειναι οι αριστεριστικες ανοησιες?
Και να υποθεσω οτι το ακραιο ψωνιο δεν αναφερεται σε αυτον που quotαρεις, αλλα σου ηρθε στο μυαλο στο εν λογω ποστ και ειπες να το πεταξεις?

Όχι βέβαια. Δεν εννοώ κανένα του φόρουμ. Το έχω γράψει πολλές φορές ότι στο φόρουμ δεν έχουμε επαγγελματίες πολιτικούς, αλλά ο καθένας μας λέει αυτά που πιστεύει.

Αυτά που γράφω είναι ξεκάθαρα για τους πολιτικούς που έχει ο Σύριζα, που βγαίνουν στις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες, που καθορίζουν γραμμή του κόμματος και περιμένουν να πάρουν υπουργεία. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο στο γραπτό μου, όπως λες κι εσύ. Κι ο Σύριζα, και όλα τα άλλα πολιτικά κόμματα, τα έχουν γραμμένα στα παλιά τους τα υποδήματα όσα γράφονται στο ίντερνετ (προσωπική μου άποψη).

Μπορεί να δηλώνεις πως δεν εννοείς κανέναν στο φόρουμ, αλλά τέτοιες εκφράσεις και παρεξηγήσημες είναι και σε flame συχνά οδηγούν. Αφού δεν τις εννοείς για κάποιον από εδώ μέσα, όπως δηλώνεις, μπορείς δίχως πρόβλημα να τις στρογγυλέψεις κάπως, φαντάζομαι, στο εξής.

Αντίστοιχη προειδοποίηση ισχύει γενικώς για τις ειρωνείες, goodys' , big mac κλπ.

Last edited:
Τσίπρας: Οι δανειστές θα πάρουν τα λεφτά τους αλλά όχι τη χώρα

Πεστο βρε Αλεξη και προς στιγμη νομισαμε οτι θα γινουμε Αργεντινη ......

Εμένα πάντως μου αρέσει αυτή η δήλωση!!! Είναι βασικά αυτό που έλεγα παραπάνω, ότι για να κερδίσει η Σύριζα αυτονομία πρέπει να ξεφύγει από τις αριστεριστικές ανοησίες και να πάει προς το κέντρο. Προφανώς κάποιοι στο Σύριζα το καταλαβαίνουν και το προσπαθούν.

Αυτό που πρέπει να κάνει η χώρα είναι να φτιάξει ένα δικό της πλάνο για να ξεχρεώσει. Χωρίς να περιμένει χάρες από το εξωτερικό. Χωρίς να ξεπουλήσει την χώρα. Στηρίζοντας τους πιο αδύναμους, τους άνεργους, τους ανάπηρους και τους φτωχούς. Ξηλώνοντας διάφορες ανισότητες και τη διαφθορά που εδραίωσαν επί τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Είναι ρεαλιστικό να γίνει ένα τέτοιο πλάνο;;; Δεν γνωρίζω. Όμως είμαι σίγουρος ότι χωρίς κάτι τέτοιο θα πέφτουμε σταθερά για άλλα 10 χρόνια.

Status
Not open for further replies.